Gumski Posted August 15, 2004 Report Share Posted August 15, 2004 Dlaczego taki czy inny temat zawsze musi sie konczyc klotnia? Ktos napisal cos tak a nie inaczej, jego sprawa, nie przyczepiaj sie do niego a na forum bedzie od razu lepsza atmosfera. Gazy...humanitarne czy nie, zawsze sluza do tego zeby zrobic drugiemu krzywde [ gazy kumpla tez sie do tego zaliczaja ]. Jednak wolalbym sie dlawic przez ta minute niz przez godzine czekac z urwana noga do wykrwawienia. Link to post Share on other sites
Skok Posted August 15, 2004 Report Share Posted August 15, 2004 tak wiec na temat : co sadzicie o gazach z rodziny VX ? Link to post Share on other sites
Bandi Posted August 15, 2004 Report Share Posted August 15, 2004 Jednak wolalbym sie dlawic przez ta minute niz przez godzine czekac z urwana noga do wykrwawienia. To ja poprosze kulke w łeb :| Link to post Share on other sites
DJ_Rozyeebmaker Posted August 15, 2004 Report Share Posted August 15, 2004 To się da załatwić :twisted: Link to post Share on other sites
Bandi Posted August 15, 2004 Report Share Posted August 15, 2004 To się da załatwić :twisted: gdzie i kiedy :twisted: :twisted: Link to post Share on other sites
DJ_Rozyeebmaker Posted August 15, 2004 Report Share Posted August 15, 2004 W samo południe ,w centrum miasta... Takie jest prawo dzikiego wschodu (czyt Polska). Be there or be square !! :D Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted August 15, 2004 Report Share Posted August 15, 2004 Ktos ma jeszcze cos dodania czy moge sie juz wkurwic? Link to post Share on other sites
Skok Posted August 15, 2004 Report Share Posted August 15, 2004 Cyniku - nie wkurwiajcie sie. W koncu forum: niekoniecznie na temat :P:P Link to post Share on other sites
Foka Posted August 15, 2004 Report Share Posted August 15, 2004 bo w razie wojny zobaczyłbyś mnie na antywojennej demonstracji ,albo w pierdlu za odmowę służby wojskowej :evil: w razie wojny za odmowe to bys dostal kule w leb a nie cele W przeciwieństwie do niektórych myślę ,a poza tym co jest złego w stawianiu pytań ? Wszędzie widzicie tylko prowokacje ,ss ,wehrmacht i neonazistów. hmmm... jak myslicie kotkowi lepiej wyrwac najpierw przednie lapki czy tylne... bo mnie to od jakiegos czasu zastanawia... :evil: Link to post Share on other sites
Skok Posted August 15, 2004 Report Share Posted August 15, 2004 Dziadek, sprowadz ta dyskusje na pierwotne tory ... bo Ci forum zablokują:P:P Link to post Share on other sites
_Dziadek_ Posted August 15, 2004 Author Report Share Posted August 15, 2004 Z całym szacunkiem Skok ,ale ja już powiedziałem co miałem do powiedzenia i nie biorę już udziału w dyskusji ,bo mnie tu ukrzyżują za chwilę ,albo podpalą na stosie :D W najgorszym wypadku znów mnie wezmą za wariata. Nie warto być innym na tym forum ,bo od razu zaczną cię prześladować. Ja już nie zabieram głosu w tej dyskusji. Link to post Share on other sites
Ludzik Posted August 15, 2004 Report Share Posted August 15, 2004 znów mnie wezmą za wariata Co to to nie... jeden wariat na tym forum wystarczy ;) Pozdro!! Link to post Share on other sites
Skok Posted August 15, 2004 Report Share Posted August 15, 2004 Dziadek spoko, nie ukrzyzuja Cie - najwyzej nabija na pal :twisted: :twisted: Niepotrzebnie przejmujesz sie tym co inni pisza pod twoim adresem. Poki nie chca Ci zbanowac konta jest OK. Masz swoje zainteresowania, wiazesz z nimi swoja przyszlosc wiec przy nich pozostan, bez wzgledu na to jak bardzo sa one eXtremalne i co o nich mysla inni . pozdr Link to post Share on other sites
_Dziadek_ Posted August 15, 2004 Author Report Share Posted August 15, 2004 Wiem ,że TRZEBA mieć własne zdajnie ,ale z masą neu wygrasz... W każdym razidf nie zmienię zdania i NIC mneie obchodzi co o mnie myślice !! Jestem sobą! Ale jak jużż mówię ,że nie buiorę idzuału w dyskusji to nie biorę ! Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted August 15, 2004 Report Share Posted August 15, 2004 dobra, dziadek sie spil jak widze po pisowni. wracacie do dyskusji czy nie? bo mam zamiar pociac watek na salatke. Link to post Share on other sites
_Dziadek_ Posted August 15, 2004 Author Report Share Posted August 15, 2004 Pzepraszam ,nmie powinienem był pisać po pijanemu. Musiałęm stres rozładować , Jakby co to możemy dokończyć dyskusję w Bornyhm do którego się wybieram :)) . Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted August 15, 2004 Report Share Posted August 15, 2004 Dziadek nie wiem czy pamietasz ale drzewiej to ja tutaj co drugiego psota po pijaku pisalem wiec nie martw sie ;) Link to post Share on other sites
PAT_Pinky Posted August 16, 2004 Report Share Posted August 16, 2004 Cynik kocham twoje PSOTA az znow mi RENCE opadna. A tak na marginesie kiedys szukam cos na sieci polskiej o Botulinie, moze ma ktos linka ciekawego ? Link to post Share on other sites
Foka Posted August 16, 2004 Report Share Posted August 16, 2004 Wojna jądrowa może spowodować wielkie zniszczenia, lecz nie może doprowadzić do zniszczenia ludzkości lub cywilizacji; zniszczy przestarzały i złowrogi ustrój - kapitalizm, w jego imperialistycznym stadium. [N.Nejman, K.Sadilenko, Broń termojądrowa, wyd. MON 1959.] Link to post Share on other sites
_Dziadek_ Posted August 16, 2004 Author Report Share Posted August 16, 2004 Doszły mnie słuchy ,że wymyślili już bomby na bazie deuteru (jedna z odmian wodoru ,występuje 1 raz na 6000 atomów wodoru) ,która jest w stanie zniszczyć całą planetę. Na szczęście zanim naprodukują wystarczającą ilość deuteru ,nas już nie będzie. To prawda ? Ktoś coś wie ? PS.Wiem ,że miałem się już nie udzielać ,ale to jest silniejsze ode mnie :D Link to post Share on other sites
Gerard Heime Posted August 16, 2004 Report Share Posted August 16, 2004 tak wiec na temat : co sadzicie o gazach z rodziny VX ? Dokładniej o cieczy rozpylanej w powietrzu... Tak czy inaczej - bardzo paskudny rodzaj broni masowego rażenia. Moze wykończy mnie szybko, ale szczerze mowiąc dla mnie fakt, ze będę martwy (i to praktycznie napewno, biorac pod uwagę morderczą skuteczność tego ustrojstwa) nie budzi u mnie zadnych pozytywnych uczuć wobec VX. Podstawowe informacje: http://www.chm.bris.ac.uk/motm/vx/vxc/frames.htm A wiecej... na google :) Link to post Share on other sites
PA Posted August 16, 2004 Report Share Posted August 16, 2004 Jeżeli już dyskusja dotyczy gazów to może ją przenieść na forum Gazowe ? :twisted: Potem można jeszcze utworzyć subforum Atomowe i różne takie :P Pozdrawiam i życzę wszystkim takiego dobrego humoru jak mam sam PA. Link to post Share on other sites
Skok Posted August 16, 2004 Report Share Posted August 16, 2004 Dzieki Gerard, google przekopalem wczesniej :D. Chodziło mi głównie o opinie. i dzieki za linka, mialem go wczesniej lecz nie zauwazylem "Dutch Atropine Autoinjector" - dobra rzecz :wink: Odnosnie deuteru, zaraz rusze na google, ale jedyne co mi sie kojarzy w tej kwestii to ciezka woda - ale to juz jest raczej historia. Jak cosik znajde to napisze. Jezeli na serio cos takiego maja w projektach, to problemem nie bedzie chyba "naprodukowanie" deuteru (bo 60 lat temu pewnemu panu z kwadratowym wasem szlo to dosc szybko w Norwegii - tylko partyzanci zrobili mu na zlosc i wysadzili wszystko w pizdu :D - swoja droga chwala im za to ... heh znowu historia :roll: ), problemem byloby w pierwszej kolejnosci miejsce do testow takiego ustrojstwa, a potem uzasadnienie uzycia czegos takiego przekiwko komukolwiek ... Link to post Share on other sites
Skok Posted August 16, 2004 Report Share Posted August 16, 2004 no chyba ze chodzilo ci o reakcje deuteru z trytem - ale to chyba nowoscia nie jest ?? Link to post Share on other sites
Medi Posted August 22, 2004 Report Share Posted August 22, 2004 sorka z ot tak z ciekawości - ile (cena "biało" rynkowa) kosztuje UGŁ200..? Link to post Share on other sites
Recommended Posts