Moses Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=5577 Czy ktoś miał do czynienia z tym tłumikiem? Jak jest z blokadą? jest to tylko atrapa, i czy nie lata na tłumiku płomienia jak np model od CA? Link to post Share on other sites
MartiN_BB Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 Mam takie cudo - na tłumiku płomienia od Boyi siedzi dobrze. Blokada działa tak jak należy. Minusem jest tylko brak wytłumienia. Link to post Share on other sites
Moses Posted December 28, 2009 Author Report Share Posted December 28, 2009 (edited) O braku pianki to wiem. WieSZ gdzieś gdzie można zakupić piankę? Szukałem na Silesji, bo kiedyś mieli ale nie znalazłem Edited December 28, 2009 by Foka Link to post Share on other sites
michalll Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 Może zadzwoń do nich? Można pewnie kombinować z ociepliną do rur, o ile dobrze pamiętam to gdzieś tu można znaleźć wywody na temat wyższości tłumienia jednym pianek nad drugimi (w tłumikach domowej roboty). Mogę jeszcze dodać, że na tłumiku płomienia CA też sztywno ten tłumik siedzi. Link to post Share on other sites
Moses Posted December 28, 2009 Author Report Share Posted December 28, 2009 Hehe niechce mi się pitolić w robienie samemu pianek itp ;) Link to post Share on other sites
Jangi Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 To w ogóle da się go "otworzyć" i wsadzić samemu jakieś tłumiące wypełnienie? Link to post Share on other sites
Kosmo Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 Da się, jest odkręcana ścianka od strony wylotu lufy. Link to post Share on other sites
Lambert Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 (edited) Cześć! Zmartwię Cię troche. To słaba kopia VFC. W dodatku droga i bez pianki o czym już tu wspomniano. Jego spasowanie na tłumikach płomini średnie, jakość wykonania słaba. Blokada działa ale inaczej niż w oryginale - wymyślili tu jakiś odchylany "dynks" zamiast podnoszonych widełek z blokadą. W dodatku w tym co mi się trafił, perforowana osłona była luźna i "przekalibrowana". Raczej odradzam. Pozdrawiam, Lambert Edited December 30, 2009 by Lambert Link to post Share on other sites
Moses Posted December 30, 2009 Author Report Share Posted December 30, 2009 Dziękuję do widzenia :D Link to post Share on other sites
Recommended Posts