Jarcher Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 Czy jest dużo serwerów nie wymagających CDKeya? Link to post Share on other sites
DariuszM Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 Jest już dodatek: Special Forces -ale jego instalacja to droga przez mękę... wymaga niby 2,4GB wolnego tam gdzie jest nasz katalog TEMP, ale w rzeczywitości potrzebuje więcej...i to tylko do instalacji patcha 1.3 :) Doszedł noktowizor, kotwiczka z linką i nowe bronie, kilka map - na większości brytyjskie siły specjalne z G36, na jednej zdaje się amerykanie z SCAR-L. Więcej obadać na razie nie dałem rady, bo już zaczęło świtać, nim uporałem się z instalacją...:) Link to post Share on other sites
Jarcher Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 Fajnie się pyka. Ale moim zdaniem jak na liczbę nowych rzeczy to cena jest lekko za wysoka. Link to post Share on other sites
LouisCyphre Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 niedługo ukażą się 2 nowe dodatki - pierwszy to Euro Force, będzie bazował na współczesnej wojnie sił europejskich. Dodatek ukaże się już 8 II i będzie zawierać trzy mapy, nowe pojazdy (takie, jak samolot Eurofighter Typhoon czy też czołg Challenger II) i bronie. Autorzy dodatku wspomnieli tutaj o FNP90 i Benelli Tactical Shotgun. Mapy, na których będą walczyć nowe siły to Operation Smoke Screen, The Great Wall of China and Taraba Quarry. - drugi dodatek nazwany Armored Fury ukaże się 28 marca. Skupiać się będzie wokół pancernych potyczek, takich samych jakie pamiętamy z Battlefield 1942 na El Alamein. Trzy nowe mapy Midnight Sun, Operation Harvest and Operation Road Rage będą doskonałą okazją, na których będziemy mogli wypróbować dwie nowe klasy pojazdów: Attack Jets i Recon Helicopters, które będą miały za zadanie namierzanie wrogich pojazdów. Link to post Share on other sites
kondi2002 Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 czyzby z b2 mialy sie zrobic kolejne simsy? nie za bardzo rozumiem taka polityke ( oprocz zdobywania kasy ). To troche nie fair, tak jakby napisali ze na I plycie sa obiekty a na II, ktora trzeba dokupic osobno tekstury. :| Link to post Share on other sites
Goose Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Taki lekki OT - VBS1 (wojskowa wersja Operation Flashpoint dla niekumatych ;) ) sprzedaje moduły- sam goły VBS 1 jest zwyklym ofp cwc za chorą cene, mam nadzieje (swoja drogą M$ Flight Simulator 2004 ma równiez podobnie) że z BFem tak nie zrobią Link to post Share on other sites
kondi2002 Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 To to wiem, ale we flashpoincie ( podstawka ) masz i czolgi, oddzialy specjalne jak i rowniez transportery + wojne. A z B2 nie zrobia tak chociazby z powodu "realizmu" i engine'u Link to post Share on other sites
Small_Hunter Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Mam mały problem z gierą- z bocikami wszystko działa bez problemu. Jak odpalam multipla to po paru minutach gry, wyrzuca do windowsa, bez żadnego raportu o błędzie :? Miał ktoś taki problem, bądz słyszał jak się z tym uporać? Zaznaczam że mam tak zwaną "darmową" wersje i raczej instalowanie patcha odpada bo wogóle nie ruszy... Link to post Share on other sites
Medi Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Patch + Crack do wyższej wersji -> do czasu Kup oryginał :!: Link to post Share on other sites
Small_Hunter Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 MP7A1 wyszło :D Już nie mam za co kupić :D A patch nie chce się instalować- caly czas wywala mi że mam za mało wolnego miejsca :? Chyba nie dane mi będzie w ta giere popykać :( Link to post Share on other sites
kali Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Ja tam mam jeszcze nadzieję, że uda mi się dobrych ludzi nawrócic na grę z realizmem takim jak na ajeroftowca przystało. Większośc się domyśla: Operation Flashpoint. Grałem we wszystkie wersje BF i jeszcze w wiele innych gier i nic nie dorosło do pięt OFP. No grafika rzecz jasna już dawno przerosła, ale czy to jest najważniejsze? Link to post Share on other sites
DariuszM Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 MP7A1 wyszło :D Już nie mam za co kupić :D A patch nie chce się instalować- caly czas wywala mi że mam za mało wolnego miejsca :? Chyba nie dane mi będzie w ta giere popykać :( musisz mieć kilka (4-5) GB wolnego na dysku gdzie masz foldery tymczasowe (tmp, temp) Link to post Share on other sites
fatal1ty Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 ktoś z airsoftowców gra w jakimś klanie BF2? Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 ktoś z airsoftowców gra w jakimś klanie BF2? Dobrze ci tak z cudza ksywka? ;) Link to post Share on other sites
Poland Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 Ja mam takie pytanie. Gram w BF2 już dosyc długo ale do dzisiaj nie udało mi się dojśc do tego jak sciszyc te cholerne komunikaty radiowe w stylu: "enemy tank spotted", "enemy units are on the move" itp. Mam już dosyc tego świergotu - wszystkiego nie moge sciszyc bo potrzebuje słuchac skąd czołg nadjeżdża. W menu 'audio options' ustawiłem 'voice over volume' na 5%. Czy to o ten wskaźnik chodzi? Ustawiałem go już na 0% a i tak komunikaty radiowe są nadal głośne i po parunastu minutach mi czacha pęka. I druga kwestia - czy da się ściemnic (zrobic bardziej przezroczyste) nicki kolegów z drużyny - wiadomo czasem trzeba się gdzies przyjrzec a widzisz tylko kolorowe napisy (nicki graczy). To tez mnie denerwuje. Jak ktoś wie co i jak to prosze o wytlumaczenie albo jakiś link - nawet nie wiem gdzie szukac odpowiedzi na te pytania (Google wyszukuje takie pierdoły, że mnie już głowa boli). Link to post Share on other sites
WOjtas^ Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 http://www.battlefield.pl/ ? :P Link to post Share on other sites
Morthag Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 ktoś z airsoftowców gra w jakimś klanie BF2? Ja gram ;] Co do pytan Poland - ja mam voice over oraz effects na 75% i jest git. Link to post Share on other sites
Dakon Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 ktoś z airsoftowców gra w jakimś klanie BF2? Ja gram :) A co ? Link to post Share on other sites
Hunter_xXx Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 Tak tak ja tez gram :) @Up Ghost_xXx Wita :D Link to post Share on other sites
Dakon Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 Ghost ? Z PL4FC- ? Patrz jaki ten świat mały ? :D Link to post Share on other sites
jagoda Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 hi, rav3n z Hardattack :P nastaly czasy bf2142, ale jak tylko odkupie moja gre to powroce na ulice karkandu. pozdr. Link to post Share on other sites
Dakon Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Czy ja wiem czy nastały czasy BF2142 ? Jak dla mnie raczej nie, serwerów do bry w BF2 i BF2142 jest tyle samo, a graczy w Bf2 nawet więcej. Kupa osób uważa Nowego beefa za drogiego moda, a inni po kupieniu go i pograniu trochę wracają do dwójki, bo Bf2142 to crap. IMHO Bf2142 podzieli los Vietnama :D Link to post Share on other sites
Recommended Posts