KANE Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 Nie moge tego zrozumiec jak mozna wydac 280 zl albo wiecej na ghillie ze sklepu po to zeby je przerabiac oO jakbys nie mogl wydac 80zl na materialy troche juty po znajomych i 2 tyg wyjac sobie z zycia i masz uwierz 2x leprze conajmniej... Stosuj polskie znaki i zwróć uwagę na ortografię (nie zawsze po "p" pisze się "rz" ;) ) thor_ Quote Link to post Share on other sites
Snajper-pl Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 www.rangershop.pl/cat-pol-1141899105-Ubrania-Maskalaty.html Quote Link to post Share on other sites
barbie Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Gratuluję posta! Dzięki niemu zostałeś nominowany do nagrody "KopWdupę". Quote Link to post Share on other sites
DyingFetus Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 (edited) www.rangershop.pl/cat-pol-1141899105-Ubrania-Maskalaty.html przeczytaj sobie koleś nazwę wątku ,no chyba że masz te wszystkie maskalaty w swoim "arsenale".... :lol: a poza tym stawiam mój hop-up w emce,że wszyscy którzy coś piszą w tym dziale już widzieli tę stronę choćby raz,ja ją widziałem dziesiątki razy... Edited July 17, 2008 by DyingFetus Quote Link to post Share on other sites
Raks Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 Moje kolejne ghillie. Oceniajcie ;D Quote Link to post Share on other sites
frozenfish Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 Bardzo mi przykro KANE, że tego nie rozumiesz, ale jestem pewien, że rozumiesz, że ghillie też trzeba umieć robić! I był już o tym wątek. O tym jak tanie proste i przyjemne jest robienie własnego ghillie. Na pewno czytałeś i ZROZUMIAŁEŚ. P.S. Na szczęście zamknąłem się w 200 zł (ghillie + 5 metrów gumy do majtek) Quote Link to post Share on other sites
DyingFetus Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 Moje kolejne ghillie. Oceniajcie ;D ghillie bardzo dobre,ale białe adidasy nie pomagają,mam nadzieję że to tylko pozowanie :lol: P.S. ja na swoje ghillie nie wydałem ani grosza,siatke zrobiłem sam ze sznurka lnianego,który dostałem od babci,z workami jutowymi tak samo,a szmaty i bluzę znalazłem na strzychu Quote Link to post Share on other sites
EdwinS Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 To może coś ode mnie: Quote Link to post Share on other sites
Lajon Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 Bez maskowania ani malowania broni? Hardkorowiec, szkoda tylko, że to pseudoghillie nic nie da. ;) Quote Link to post Share on other sites
EdwinS Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 Oj tam od razu pseudoghillie... Zrobione na próbę ze starych szmat i koszul. A co do broni... tytuł tematu mówi sam za siebie: jak SIE maskujecie. A poza tym to zdjęcie było pozowane. Tyle, pozdro Quote Link to post Share on other sites
frozenfish Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Lajon moim zdaniem przegiąłeś. Może w warunkach w jakich on się strzela to wystarcza. A pseudoghilliem można nazwać wszystkie tutejsze maskałaty które nie składają się z trawy w 80% Quote Link to post Share on other sites
SIERRA_2 Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Frozen teraz to ty przesadziłeś :D 80% to minimum powinni mieć snajperzy w armii a nie airsoftowcy nam wystarczy polowa z tego jakieś 40% Quote Link to post Share on other sites
EdwinS Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 frozenfish, dzięki za te słowa. Niedługo wymajstruje lepsze ghillie, wrzucę foty. (będzie suprised lajon :evil: ) Quote Link to post Share on other sites
Lajon Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 (będzie suprised lajon :evil: ) Surprised, w sensie? ;) Generalnie plus taki, że użyłeś elementów naturalnych. Minus, że one zostały totalnie niewykorzystane, tj. w miejscach najbardziej rzucających się w oczy masz goliznę czy niezbyt udane szmatki, pomijając już samą broń. Quote Link to post Share on other sites
EdwinS Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Właśnie - surprise ;] literówka W sensie że będziesz zaskoczony, zszokowany moim maskowaniem (pozytywnie oczywiście) :strach: Nie będziesz mógł przez ten szok nie spać. :-F A tak na poważnie: Dzięki za plus. A minus... wiesz, konstruktywna krytyka zawsze sie przyda. :killer: Pozdro :killer: Quote Link to post Share on other sites
Jastra Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 asd Quote Link to post Share on other sites
adam1 Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 http://plutoadam.w.interii.pl/kamp4.JPG http://plutoadam.w.interii.pl/Kamp1.JPG Hm to juz ukonczony Gill Niebawem bo przetestuje Znalazlem kumpla co niedaleko mnie mieszka mamay 2 ruzne gile ale zrobimy sobie tz 2 snajperska. Juz raz sie tak bawilismy i bylo zarabiscie:D Hm jesli chodzi o malowanie broni to co byscie doradzili juz raz malowalem walsna bron ale moze wy znacie ajkies fajne sposoby?? Bos zczeze mowiac nieche mie sie szyc wdzianka do mojej repliki.Czy sadzicie ze lepiej zrobic wdzianko a nie malowac?? Quote Link to post Share on other sites
kampfhund Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 Jestem za malowaniem. Tu masz temat: http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=...mp;#entry830888 A tu niezłe wykonanie: http://i2.photobucket.com/albums/y7/sean22...AI-AWM-0004.jpg i zwykła owijka: http://www.janes.com/defence/land_forces/g...y/0123816.shtml Mnie osobiście podoba się sposób w jaki malują Hamerykanie, piasek na całość, na podkład, potem listki, źdźbła traw gałązki jako szablon i dalej zielony, brązowy jak na Shooter. http://www.sogknives.com/wordpress/wp-cont.../08/shooter.jpg Po malowaniu na gumki przymocuj roślinki naturalne i po sprawie. Fajne ghillie, więcej roślin. Quote Link to post Share on other sites
adam1 Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 Hm fajne:D Tylko mi alezy na pomalowaniu broni w bardziej w wzory trawy itp. niemoge zbytnio sobie pozwolic na to zeby bron wyruzniala sie od mojego gila wzgledy estretyczne (jak dlamnie ) wiadomo kazdy woli cos innego:D a co powiecie na temat moich 2 linkow z moim Strojem??:D Quote Link to post Share on other sites
Cyrek Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 Fajne kolory, dośc uniwersalne. Zrób fotke jak stoisz żeby można było zobaczyć całe gile. Quote Link to post Share on other sites
marysia Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 Siema. Wreszcie, dzięki uprzejmości kolegi mogłem zobaczyc jak maskuje mój strój. Tak, tak, strój komercyjny, więc nie jeździjcie po mnie za bardzo. Quote Link to post Share on other sites
Yautja Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 A skąd owy strój? :) Quote Link to post Share on other sites
marysia Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 Komercyjne ubranie myśliwskie, leafcamo. Quote Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 Ghille, jakie od czasu do czasu nosi 2 panów u mnie w Amoku: http://www.amokj.pl/components/com_joomgal..._1964255620.jpg Quote Link to post Share on other sites
frozenfish Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 fajne, na 20 d0 30 m niezauważalne. Dość ładnie rozbija sylwetkę. Sami robili? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts