LogaN Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 Baza: M56A (DE) Dodane: - zawieszenie taktyczne domowej roboty (5 zł? :P) - ładownica na korpus repliki, która była w komplecie z tanim, bazarowym shotgunem (50 zł razem z shotgunem, a ja kupiłem samą ładownicę za 10 złotych) - chińska ładownica na kolbę (25 zł) - komplet 6 shellsów (40 zł) W sumie 80 zł. Ładownica na kolbę widoczna jest na zdjęciu z mundurem w tle. W komplecie miała dodane dwa paski z gumkami na naboje (do strzelby oraz do karabinu) na rzepy. Jak to wszystko wygląda - każdy widzi. A jeśli widzi źle, to przepraszam za jakość zdjęcia - robione w kiepskim oświetleniu komórką. Quote Link to post Share on other sites
melon Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 (edited) A to mój, ot nic szczególnego: Edited January 27, 2010 by melon Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted January 29, 2010 Author Report Share Posted January 29, 2010 Fotki mojej Benelki z pierwszego postu w nieco lepszej jakości niż ostatnio. Konfiguracja ta sama. Quote Link to post Share on other sites
zolzemon Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Benelli M3 przemalowana na oliwkowo Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Hehehe, mały custom: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts