BRAVO1 Andy Posted September 2, 2004 Report Share Posted September 2, 2004 W związku z tym, iż istnieje możliwość zorganizowania strzelanki na Wędzrzynie w ostatni weekend listopada, proszę o ewentualne akcesy uczestnictwa. W związku ze znanymi wszystkim kłopotami z WP podchodzimy do tego mocno ostrożnie. Jest to jedyny możliwy termin, ale chcemy byc przekonani, że będą chętni zanim go zarezerwujemy i podpiszemy umowy. W związku z tym, iż dojdzie jeszcze koszt ogrzewania koszar, szacunkowa odpłatność około 100 zł. Prosimy o potraktowanie tego ogłoszenia jako RECON, jeżeli będziecie chętni będziemy kontynuować załatwianie formalne i informować was na bierząco. Zbyt dobrze pamiętamy ostatni Wędzrzyn. Pozdrowienia. Link to post Share on other sites
Hargin Posted September 2, 2004 Report Share Posted September 2, 2004 damy rade Link to post Share on other sites
Gorbacz Posted September 2, 2004 Report Share Posted September 2, 2004 Fotki i filmy z Wędrzyna były katalizatorem mojego wejścia w airsoft więc jak najbardziej... Reszta małp pewno też chętnie 8) Link to post Share on other sites
dzikki Posted September 2, 2004 Report Share Posted September 2, 2004 Ja tez bym sie pisal i pewnie kogos z BRT tez sciagnalbym. Link to post Share on other sites
JuzekK Posted September 2, 2004 Report Share Posted September 2, 2004 kogos? :P przybedziemy pewnie cala grupą z niewielkimi wyjatkami Link to post Share on other sites
Frugo Posted September 2, 2004 Report Share Posted September 2, 2004 Krakow - 8osob Link to post Share on other sites
Wraith Posted September 2, 2004 Report Share Posted September 2, 2004 Ehh :| Koszta przygniataja... Czyli bede musial poczekac na Wedrzyn3. Link to post Share on other sites
Brymer Posted September 2, 2004 Report Share Posted September 2, 2004 ehhh!! no Panie pomożemy!! ale może dałoby sie zbić koszty rezygnując z ogrzewania?? Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted September 2, 2004 Report Share Posted September 2, 2004 Ja postaram sie wypełznac wteczas z ciepłego domu by powalczyć z innymi maniakami w błocie wodzie deszczu sniegu wietrze czy czym tam jeszcze bedzie nas pogoda raczyć. EDIT: z powodu planowanego kruczego szponu 2 raczej bym sie nie pojawil na wędrzynie z braków finansowych oraz bliskosci obu imprez Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted September 2, 2004 Report Share Posted September 2, 2004 i z ciepłej wody :wink: a tak serio to też jest wyjscie :P aa co to ja miałem pisac ?? aa - pojawi sie pewnie około 4 operatorów (lub więcej jak zejdzie cena w dół) Link to post Share on other sites
Ripek Posted September 2, 2004 Report Share Posted September 2, 2004 Pierwszy mnie ominął - temu nie pozwole :) Zaczynam zapełniać już świnkę (skarbonkę) :mrgreen: Link to post Share on other sites
PB_Aves Posted September 2, 2004 Report Share Posted September 2, 2004 2-4 osób z PB i być może paru niezrzeszonych przyjaciół (obecnych na Wędrzynie I). Pozdrawiam Aves Link to post Share on other sites
rezul Posted September 3, 2004 Report Share Posted September 3, 2004 Korpus takze by przyjechal (2-4 osoby, chyba ze spadna koszty to wtedy 4-8 ) Link to post Share on other sites
PA Posted September 3, 2004 Report Share Posted September 3, 2004 Korpus takze by przyjechal (2-4 osoby, chyba ze spadna koszty to wtedy 4-8 ) Albo nawet 9 :) Link to post Share on other sites
AgnieszkA Posted September 3, 2004 Report Share Posted September 3, 2004 ja tez sie z mila checia pojawie.... tylko zeby tym razem wedrzyn wypalil :| Link to post Share on other sites
Primohastat Posted September 5, 2004 Report Share Posted September 5, 2004 Te 100zł to rzeczywiście wydatek, ale nie aż tak duży żeby nie można było do końca listopada czegoś wykombinować 8) Gorzów zgłasza swoje zainteresowanie i poparcie tej pięknej inicjatywy :wink: A ilu nas przyjedzie... ? Chętni sami się tutaj zgłoszą :!: Link to post Share on other sites
Andy STReFA Posted September 7, 2004 Report Share Posted September 7, 2004 Szczecin też się przyłączy. Link to post Share on other sites
Mateo Posted September 9, 2004 Report Share Posted September 9, 2004 Ja też, ja też, a może od nas jeszcze ktoś... :roll: Link to post Share on other sites
robal Posted September 14, 2004 Report Share Posted September 14, 2004 jnie by bylo jak by koszta spadły. Jak sie nie uda trudno moze sie uda uzbierac i pojechac... Link to post Share on other sites
colonel Posted September 17, 2004 Report Share Posted September 17, 2004 Na RAINBOW też możesz liczyć ANDY ! Pozdro Colonel Link to post Share on other sites
Brymer Posted September 22, 2004 Report Share Posted September 22, 2004 i co z tym reconem??? da rade-nie da rady?? dla mnie impreza może kosztować i 150zł, ale żeby były to dobrze wydane pieniądze(tzn żeby nie było zimnych, słonych ryb i ciepłego piwa ;) bez urazy oczywiście) Wędrzyn daje znakomite warunki i sadzę, że dałoby się zrobić tam coś naprawdę fajnego. pozdrawiam! Link to post Share on other sites
Spetsnaz Posted October 20, 2004 Report Share Posted October 20, 2004 I co z tym terminem? Zbiza sie. Czy cos bedzie? Link to post Share on other sites
Beatkunedo Posted October 20, 2004 Report Share Posted October 20, 2004 Ja tez bym sie wybral, jak zawsze najprawdopodobniej z bratem.. :D Link to post Share on other sites
BRAVO1 Andy Posted October 21, 2004 Author Report Share Posted October 21, 2004 Witam wszystkich Armia pisemnie potwierdzila termin imprezy. "Wedrzyn II" odbedzie sie w dniach 11-12 grudnia 2004, czyli ofensywa zimowa... Wszystkich zainteresowanych prosze jeszcze o odrobine cierpliwosci, wszystkie informacje zostana podane po uzgodnieniu ostatecznych szczegolow (wykluczajacych wycofanie sie Armii - pamietamy co bylo wiosna) z SOW i komenda poligonu. pozdrawiam Link to post Share on other sites
robal Posted October 22, 2004 Report Share Posted October 22, 2004 noooo to juz sie szykuje...;d;;d;d;d Link to post Share on other sites
Recommended Posts