ORKAN_Hubert Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 O, proszę. No to znaczy tyle, że tego nie ma w ogóle, bo Lubawa "pokazała" swoje cudo na ostatnim MSPO Na MSPO 2009 pokazali Skorpiona i Raptora, modułowych poszyć OLV i KLV nie było. Quote Link to post Share on other sites
raeone Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 Na MSPO 2009 pokazali Skorpiona i Raptora, modułowych poszyć OLV i KLV nie było. Hubert nie orientujesz się w kosztach kamizelki SIGMA z Lubawy? Ewentualnie może ja też dostanę magiczny adres mailowy do korespondencji ;) Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 (edited) Adres podałem kilka postów wcześniej ;) W sprawie sprzedaży kontaktuj się z handlowcem, Małogorzatą Czechowską m.czechowska@lubawa.com.pl , tel 0 781 891 020 Edited February 9, 2010 by ORKAN_Hubert Quote Link to post Share on other sites
Królik Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 Na MSPO 2009 pokazali Skorpiona i Raptora, modułowych poszyć OLV i KLV nie było. "Pokazali" było w cudzysłowie. Spytaj Karolinę, czy na MSPO 2009 było to poszycie, czy nie. Ja w każdym razie widziałem. Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 (edited) I weź tu zaufaj kobietom, twierdzą, że poszycia były pokazane w Kielcach wyłącznie kameralnie w IWSZ, nikomu na MSPO. Edited February 9, 2010 by ORKAN_Hubert Quote Link to post Share on other sites
Królik Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 O, jednak były na MSPO. No proszę. I nie tak do końca kameralnie, bo ja je widziałem, a z IWSZ raczej nie jestem... :P Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 Jeśli dla Ciebie "bycie na MSPO" jest tożsame, że coś leży w samochodzie i nie jest publicznie pokazywane, to przyjmijmy, że były. Jesteś pewien, że widziałeś te konkretne kamizelki? Bo dziewczyny nie przypominają by Ci je pokazywały, ale to już sobie ewentualnie z nimi wyjaśniaj. Quote Link to post Share on other sites
Królik Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 Jeśli dla Ciebie "bycie na MSPO" jest tożsame, że coś leży w samochodzie i nie jest publicznie pokazywane, to przyjmijmy, że były. A nie były? No zlituj się - sam pisałeś, że był pokaz dla IWSZ. Po prostu przyjmij do wiadomości, że nie wiesz wszystkiego i już. Nikt wszystkiego nie wie. Jesteś pewien, że widziałeś te konkretne kamizelki? Nie. Możliwe, że byłem pijany albo ktoś pokazał mi Interceptora. Bo dziewczyny nie przypominają by Ci je pokazywały, ale to już sobie ewentualnie z nimi wyjaśniaj. Może nie pamiętają ostatniego dnia. Adaś chyba też je widział. Nieważne. Kamizelki na MSPO były, prawda? Quote Link to post Share on other sites
super Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 ....dziewczyny nie przypominają by Ci je pokazywały... Dziewczyny nigdy sobie nie przypominają co i komu pokazywały jak je pyta inny mężczyzna . ;-) nie mogłem się powstrzymać Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 (edited) Możliwe, że byłem pijany albo ktoś pokazał mi Interceptora. Znając realia MSPO, jest to całkiem możliwe. Oczywiście żart ;) A nie były? No zlituj się - sam pisałeś, że był pokaz dla IWSZ. Po prostu przyjmij do wiadomości, że nie wiesz wszystkiego i już. Nikt wszystkiego nie wie. Opierałem się na tym co powiedziały dziewczyny, ale... Dziewczyny nigdy sobie nie przypominają co i komu pokazywały jak je pyta inny mężczyzna . ;-) Więc skończmy ten OT bo do niczego nie dojdziemy, no chyba, że same będą chciały się włączyć do dyskusji Wracając do meritum. Poszycia OLV z system modułowym nie weszły w Lubawie do produkcji seryjnej (w JMD chyba też nie) więc zakup pojedynczej sztuki może być utrudniony. Pozostaje pytanie, po co to kupować? Ani to nowoczesne, ani tanie. OLV to wielka, niewygodna kamizelka. Więc jej poszycie również takie będzie. Sama kamizelka pod względem wielkości powierzchni ochronnej i klasy balistyki nie jest zła. Lepiej już zainwestować w jakąś inną nowoczesną kamizelkę zintegrowaną, dużo tego teraz na rynku. Jeśli już coś z Lubawy, to z kamizelek wdrożonych do produkcji polecam Raptora (poszycie lepiej kupić bezpośrednio w Janysporcie) albo Kamizelkę Wojsk Specjalnych (KWS 09). Edited February 9, 2010 by ORKAN_Hubert Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Errata do poprzedniego maila. Kamizelka Wojsk Specjalnych KWS 09 jest wzorem zastrzeżonym przez zamawiającego, nie będzie jej w sprzedaży. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts