hugomcm Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 Moja Lr-ka z chwytem transportowym.^^ Fotki: Pozdrawiam, hugomcm Quote Link to post Share on other sites
Jangi Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 LR 300 A&K + koli Aimpoint M4 G&P + kolba HK416 + mid-cap Magpul PMAG OG. Quote Link to post Share on other sites
facek20 Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 (edited) To jest Mój najnowszy nabytek LR300 od PJ Edited June 1, 2010 by facek20 Quote Link to post Share on other sites
Vaco Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Witam! Chciałbym Wam zaprezentować moją LR300 firmy Evolution Airsoft. Mało jest zdjęć na forum tej repliki, więc pragnę dołożyć coś od siebie. Nie ma się czym chwalić z oporządzenia, bo nie są to oryginały, tylko kopie Elementa, więc nic ciekawego nie wypiszę. Quote Link to post Share on other sites
propiro Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 historia: Get out of here stalker: Kolba zamieniona na "jedyną słuszną" zamiast rurowej. m203 short customowy front z risem pod GL zmieniony barrel na CQB tłumik dźwięku i płomienia ze scara (można znaleźć prezentacje scara mojego, w której widać dlaczego nie jest na nim już ;-) ) No i oczywiście najbardziej retarded pomysł, ale musiał być odtworzony - SUSAT SCOPE x4 z RISa 20mm doverail wstawiony ghetto metodą na 22mm ris. Musiał być. Pmag z przypadku, normalnie jest stalowy 30 z emek. W środku jakieś magiczne, ponoć high-endowe części, nie wiem, nie znam się. Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Pięcio letni PJ Quote Link to post Share on other sites
BoNi3k1985 Posted March 14, 2014 Report Share Posted March 14, 2014 To i ja się pochwalę :icon_biggrin: Mój STALKERowy TRs 301 Baza to LR300 od PJ. W środku to nawet nie wiem co siedzi, grunt że strzela :icon_wink: SUSAT zamontowany bez żadnych przeróbek piłowania, cięcia itp. Nawet młotka nie użyłem :icon_razz: Docelowo jeszcze muszę wydrukować customową szynę RIS na granatniek M203 Short. Mam już gotowy projekt w SketchUp (jak ktoś ma dostęp do drukarki 3D to walcie na PW) Do tego jeszcze krótka lufa i jakiś tłumik ;) Quote Link to post Share on other sites
BoNi3k1985 Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 W końcu ukończona moja LR'ka :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts