Robson Posted September 17, 2004 Report Share Posted September 17, 2004 czy ktos robil tu: www.ranger.pl kiedykolwiek jakies zakupy?? pytam poniewaz maja atrakcyjne ceny i ciekawe rzeczy... przynajmniej dla mnie... Quote Link to post Share on other sites
Jarcher Posted September 17, 2004 Report Share Posted September 17, 2004 Ja kupowałem jakiś rok temu dwie czapki w polską panterkę. Wszystko OK. Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted September 17, 2004 Report Share Posted September 17, 2004 Ja kupowalem metalowe insygnia, naszywki i inne gadgety. Bez problemu. Kontakt telefoniczny sprawny - nawet sprawdzono na moje zyczenie rozmiary. Quote Link to post Share on other sites
Robson Posted September 23, 2004 Author Report Share Posted September 23, 2004 a czy ktos kupowal tam kominiarki?? bo sa w miare tanie... ale ja kz jakoscia..... Quote Link to post Share on other sites
_Mały_ Posted September 23, 2004 Report Share Posted September 23, 2004 Jestem z białegostoku, ten sklep mieści się w moim mieście, jeśli macie jakieś pytania to piszcie. Jeśli chodzi o kominiarki to są one chyba z wełny czy z czegoś podobnego, w każdym razie są bardzo grube i jest w nich strasznie ciepło. Quote Link to post Share on other sites
Wraith Posted September 23, 2004 Report Share Posted September 23, 2004 Z tego co widzialem ostatnio sa jakies dwa rodzaje kominiarek. Grube i ciensze. Radze dowiedziec sie telefonicznie. Quote Link to post Share on other sites
Robson Posted September 23, 2004 Author Report Share Posted September 23, 2004 no wlasnie mnie interesuje to: http://www.ranger.pl/kominiarki.html a dokladnie druga od gory... "terrorystka z jednym otworem"... Quote Link to post Share on other sites
Wraith Posted September 25, 2004 Report Share Posted September 25, 2004 Wersja jednootworowa za 15 zl to szmatka. Dosc przewiewna i chyba najlepsza na cieple dni. Z tego co pamietam, nie przylega do twarzy tak dobrze jak pozostale. Przez to przy oddychaniu mozna czasem ja 'zassac' :D (a raczej jak oddychamy to lata to w jedna, to w druga strone) Jednootworowa za 45 zl dobrze przylega do twarzy, jest gruba i dosyc ciepla. Osobiscie wolalbym zainwestowac w nomexowa kominiarke chodz ta jest tania alternatywa. Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted September 25, 2004 Report Share Posted September 25, 2004 Tansza i lepsza alternatywa jest kupno na targu taniej damskiej podkoszulki (takiej z domieszka lycry) i uszycie sobie kominiarki. Toz to nawet malpa zrobi... Quote Link to post Share on other sites
nagrab Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Chciałem się zapytać czy ktokolwiek wie coś na temat zamknięcia strony? Przenoszą na nowy adres, czy też zakończyli swoją działalność? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts