bystry1 Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 Witam Nie wiedziałem gdzie za bardzo napisać więc piszę tu. Co należy wymienić w snajperce która ma w stoku 400 fps żeby po tuningu miała 600 fps lub więcej. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Mykpykcyk Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 Wszystko. Link to post Share on other sites
darkness24 Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 wszystko ale dokładnie co ? (drugie moje konto ) ponieważ nigdy nie miałem w ręku snajperki i właściwie to nie wiem jak jest zbudowana Link to post Share on other sites
Karol_K Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 Zasadniczo wystarczy wymienić sprężynę- jak dobrze pójdzie to raz strzeli na 600fps ale tylko raz :P Link to post Share on other sites
Karmazyt Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 Sprężynę od Jelcza najlepiej wstaw. Wszystko jest na forum, dział dla snajperów. Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Zacznijmy od tego że kolega ma zapewne tani nietuningowalny szit za 200zł i chce z tego zrobić snajperkę. PS: Posiadanie 2 kont z tego co wiem jest łamaniem regulaminu, z tego też powodu leci raport do moda. Link to post Share on other sites
darkness24 Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Chcesz to sprawdź sobie ip .... tamte konto jest kolegi ale ponieważ ja pisałem u niego to napisałem już u siebie w domu ze swojego konta i powiadomiłem że pisałem z tamtego konta co nie znaczy ze jest moją własnością. Link to post Share on other sites
szczery Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 wszystko ale dokładnie co ? ... ponieważ nigdy nie miałem w ręku snajperki i właściwie to nie wiem jak jest zbudowana Na początek - jeżeli coś ma 400fps to nie jest snajperką. Może ją tylko przypominać wyglądem. Więcej fps to już ma mp5 cymy... Odpowiadam na Twoje pytania. Poważnie i na Twoim poziomie :poddanie: Snajperka jest zbudowana z części zewnętrznych i wewnętrznych. Żeby mieć powtarzalne 600fps musisz wymienić wszystkie (prawie) części wewnętrzne. Najpierw zdecyduj się na model jaki Cię interesuje. M24 ? L96 ? SWD ? SR25 ? Potem zacznij czytać forum bo na nim wszystko już jest na temat tuningu poszczególnych replik. Po drodze i tak odłóż sobie półtora tysiąca polskich złotych bo tyle Cię będzie kosztowała wymiana części wewnętrznych o których nie masz pojęcia a o które pytasz ;-) Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Chcesz to sprawdź sobie ip .... tamte konto jest kolegi ale ponieważ ja pisałem u niego to napisałem już u siebie w domu ze swojego konta i powiadomiłem że pisałem z tamtego konta co nie znaczy ze jest moją własnością. Zacznij może pisać po polsku bo tego bełkotu nie idzie zrozumieć. Co do sprawdzania IP - nie mam takiej możliwości ani powodu tego robić, sprawa zgłoszona została do Aministracji i oni się tym zajmą. Link to post Share on other sites
Maza94 Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 wszystko ale dokładnie co ? (drugie moje konto ) ponieważ nigdy nie miałem w ręku snajperki i właściwie to nie wiem jak jest zbudowana Zespół spustu, komorę hop up, lufę, sprężynę, prowadnicę, tłok, cylinder, dyszę, stabilizatory lufy, w niektóych śróbę dźwigni przeładowania, montaż wszystkiego. A za inne rzeczy zapłacisz kartą MasterCard. Link to post Share on other sites
Recommended Posts