Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Ulepszanie snajperki z 400 do +/- 600 fps

Recommended Posts

wszystko ale dokładnie co ? ... ponieważ nigdy nie miałem w ręku snajperki i właściwie to nie wiem jak jest zbudowana

Na początek - jeżeli coś ma 400fps to nie jest snajperką. Może ją tylko przypominać wyglądem. Więcej fps to już ma mp5 cymy...

Odpowiadam na Twoje pytania. Poważnie i na Twoim poziomie :poddanie:

Snajperka jest zbudowana z części zewnętrznych i wewnętrznych.

Żeby mieć powtarzalne 600fps musisz wymienić wszystkie (prawie) części wewnętrzne.

Najpierw zdecyduj się na model jaki Cię interesuje. M24 ? L96 ? SWD ? SR25 ?

Potem zacznij czytać forum bo na nim wszystko już jest na temat tuningu poszczególnych replik. Po drodze i tak odłóż sobie półtora tysiąca polskich złotych bo tyle Cię będzie kosztowała wymiana części wewnętrznych o których nie masz pojęcia a o które pytasz ;-)

Chcesz to sprawdź sobie ip .... tamte konto jest kolegi ale ponieważ ja pisałem u niego to napisałem już u siebie w domu ze swojego konta i powiadomiłem że pisałem z tamtego konta co nie znaczy ze jest moją własnością.

Zacznij może pisać po polsku bo tego bełkotu nie idzie zrozumieć.

Co do sprawdzania IP - nie mam takiej możliwości ani powodu tego robić, sprawa zgłoszona została do Aministracji i oni się tym zajmą.

• 1 month later...

wszystko ale dokładnie co ? (drugie moje konto ) ponieważ nigdy nie miałem w ręku snajperki i właściwie to nie wiem jak jest zbudowana

Zespół spustu, komorę hop up, lufę, sprężynę, prowadnicę, tłok, cylinder, dyszę, stabilizatory lufy, w niektóych śróbę dźwigni przeładowania, montaż wszystkiego.

A za inne rzeczy zapłacisz kartą MasterCard.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...