Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Najnowsze trendy w designie replik ASG

Recommended Posts

ech, ale pip*ycie...

Chopin - tak to sa gazowki, ale zwykle nie zasilane z wew. zbiornika ale zzewnetrznego, duzego

Paramedic - zadne nowe trendy, tylko tak jak jest tam napisane sa to Race Guny do strzelan IPSC w klasie open...

nie chce mi sie nawet tlumaczyc, wpisz sobie w googla IPSC i Race Gun i poczytaj

a poniewaz w Japonii z bronia ciezko to Airsoftowe zawody IPSC sa tam rozgrywane od bardzo dawna

Chopin to są raczej gazówki.......gdyby to było pompki to i tak tak byś nie przeładował bo byś nie miał gdzie złapać :P

pozdrawiam pozdrawiam :)

zapomniałem dodać......Foka masz rację....to są repliki prawdziwych pistoletów

Grabarz nie oglądałem tylko jednego jednej części :P

dla mnie te repliki wyglądają jak laserowe fazery :P ...ten biały troszkę podobny do laserowego pistola z Fallouta(przeszedłem obydwa Fallouty wieć nie pier** mi, że się nie znam:P )

sorry za OT

pozdro

nie znasz sie :lol: (też przeszedłem oba fallouty)

Dla mnie to zawsze pozostanie gównianą przeróbką 1911 i już...

Laser pistol w F2 były ładne a toto wygląda jak... no nie wiem jak to nazwać... jak to Kurtz (tak to sie pisze :?: ) snajperski do którego dałeś linka - ni pies ni ryba, tylko coś pomiędzy :wink: :?

...Berserker: ta paskuda której zdjecie zamieściłeś: co to :: niech to pani lekkich obyczajów :: ma tam z tyłu na zamku takie odstające?? 8O

Według mnie to jest do przeładowywania ,bo logicznie myślac jak ten colt ma zamontowaną szyne to nie ma w tym wypadku bezposredniego(wygodnego) dostepu do zamka w zwiaku z czym wymyslili to "coś".Tak przynajmniej mi sie wydaje.

pozdr

Berserker chciałem cie poinformować że masz na sumieniu człowieka.. pierdolnąłem na zawał jak zobaczyłem przedstawione przez ciebie zdjęcia 8O

Julas spoko, trzaby się na jakiegoś LARP'a falloutowego wybrać/zrobić.... Ale to na wiosnę... Choć możnabyu myślęć nad tym już teraz...

Pzdr

Berserker chciałem cie poinformować że masz na sumieniu człowieka.. pierdolnąłem na zawał jak zobaczyłem przedstawione przez ciebie zdjęcia 8O

Bardzo mi przykro w związku z zaistaniałą sytuacja :) Nigdy więcej nie będe zamieszczał zdjeć ,które zagrażały by życiu lub zdrowiu użytkowników tego forum. :) Mam nadzieje ,że mi wybaczysz Chopin.

pozdrawiam Berserker