Julas Posted October 23, 2004 Report Share Posted October 23, 2004 Panowie za kilka lat takie cacka będą już u nas :P ....szykujcie kasiorę :P oto najnowsze laserowe Colt'y http://www.dentrinity.com/ClarenceLai/SC.htm http://www.dentrinity.com/ClarenceLai/bianchi.htm Wam też kojarzą się z Gwiezdnymi Wojnami :?: :P pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Chopin Posted October 23, 2004 Report Share Posted October 23, 2004 Tak z ciekawości... To są gazowe że tu topic postawiłaś? Bo mowiec szczerze nie chce mi sie czytać :) Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted October 23, 2004 Report Share Posted October 23, 2004 Colt z przedłużoną lufą i kolimatorem... big deal Quote Link to post Share on other sites
Medi Posted October 24, 2004 Report Share Posted October 24, 2004 imho brzydactwo :? imo bardzo nieudolna przeróbka 1911... nawet nie napisali na co to jest (pisze coś o WA, nie wiem jakie guny robi ta firma :wink: ) Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted October 24, 2004 Report Share Posted October 24, 2004 ech, ale pip*ycie... Chopin - tak to sa gazowki, ale zwykle nie zasilane z wew. zbiornika ale zzewnetrznego, duzego Paramedic - zadne nowe trendy, tylko tak jak jest tam napisane sa to Race Guny do strzelan IPSC w klasie open... nie chce mi sie nawet tlumaczyc, wpisz sobie w googla IPSC i Race Gun i poczytaj a poniewaz w Japonii z bronia ciezko to Airsoftowe zawody IPSC sa tam rozgrywane od bardzo dawna Quote Link to post Share on other sites
Julas Posted October 24, 2004 Author Report Share Posted October 24, 2004 Chopin to są raczej gazówki.......gdyby to było pompki to i tak tak byś nie przeładował bo byś nie miał gdzie złapać :P pozdrawiam pozdrawiam :) zapomniałem dodać......Foka masz rację....to są repliki prawdziwych pistoletów Quote Link to post Share on other sites
Medi Posted October 24, 2004 Report Share Posted October 24, 2004 (...)Paramedic - zadne nowe trendy(...) O, wypraszam sobie :D - ja tylko powiedziałem, że brzydkie toto :wink: , Julo pisał, że nowe trendy 8) . Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted October 24, 2004 Report Share Posted October 24, 2004 Wam też kojarzą się z Gwiezdnymi Wojnami :?: widać że nie masz najmniejszego pojęcia o Gwiezdnych Wojnach. ogólnie guny mi sie cholernie niepodobają i tyle Quote Link to post Share on other sites
Julas Posted October 24, 2004 Author Report Share Posted October 24, 2004 Grabarz nie oglądałem tylko jednego jednej części :P dla mnie te repliki wyglądają jak laserowe fazery :P ...ten biały troszkę podobny do laserowego pistola z Fallouta(przeszedłem obydwa Fallouty wieć nie pier** mi, że się nie znam:P ) sorry za OT pozdro Quote Link to post Share on other sites
Medi Posted October 25, 2004 Report Share Posted October 25, 2004 nie znasz sie :lol: (też przeszedłem oba fallouty) Dla mnie to zawsze pozostanie gównianą przeróbką 1911 i już... Laser pistol w F2 były ładne a toto wygląda jak... no nie wiem jak to nazwać... jak to Kurtz (tak to sie pisze :?: ) snajperski do którego dałeś linka - ni pies ni ryba, tylko coś pomiędzy :wink: :? Quote Link to post Share on other sites
Chopin Posted October 25, 2004 Report Share Posted October 25, 2004 Chopin - tak to sa gazowki, ale zwykle nie zasilane z wew. zbiornika ale zzewnetrznego, duzego A to ja przepraszam, kontynuujcie dyskusję dalej :] Quote Link to post Share on other sites
Julas Posted October 25, 2004 Author Report Share Posted October 25, 2004 hehe Paramedic :D ...i Falloutowe laserki i ten barwę białą maja :P Paramedic tak jak wyżej wspomniał Foka takie pistolety istnieją naprawdę do zawodów a co innego ten Kurz :wink: pozdro :) Quote Link to post Share on other sites
Berserker Posted October 26, 2004 Report Share Posted October 26, 2004 W sumie to nic ciekawego . A wyzej fota custom-a z uncompany całkiem podobny do tego zamieszczonego przez Julasa.pozdr Quote Link to post Share on other sites
Chopin Posted October 26, 2004 Report Share Posted October 26, 2004 Julas, fakt nie znasz się, nijak to do falloutowych neipodobne :) Berserker: ta paskuda której zdjecie zamieściłeś: co to kurwa ma tam z tyłu na zamku takie odstające?? 8O Quote Link to post Share on other sites
Berserker Posted October 26, 2004 Report Share Posted October 26, 2004 ...Berserker: ta paskuda której zdjecie zamieściłeś: co to :: niech to pani lekkich obyczajów :: ma tam z tyłu na zamku takie odstające?? 8O Według mnie to jest do przeładowywania ,bo logicznie myślac jak ten colt ma zamontowaną szyne to nie ma w tym wypadku bezposredniego(wygodnego) dostepu do zamka w zwiaku z czym wymyslili to "coś".Tak przynajmniej mi sie wydaje. pozdr Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted October 26, 2004 Report Share Posted October 26, 2004 Kolega Berserker ma rację - "to do przeładowywania" to po prostu rączka zamkowa wstawiona w wyciecie szczerbinki i dodatkowo przymocowana srubami. Chciałbym zobaczyć dynamiczne przeładowanie albo usuniecie zacięcia w broni wyposażonej w takie cudo... :lol: Quote Link to post Share on other sites
Julas Posted October 27, 2004 Author Report Share Posted October 27, 2004 Chopin no wiesz co......nie są do siebie podobne.....już napisałem że np. obydwa są białe..eee itd. :P :P :P sorry za off topa pozdro :) P.S..jak się kiedyś spotkamy to pogadamy o kultowym Falloucie :) :P Quote Link to post Share on other sites
Berserker Posted October 27, 2004 Report Share Posted October 27, 2004 Tak przy okazji brzydkich gunów to dopiero jest hybryda. [/img] Quote Link to post Share on other sites
Chopin Posted October 27, 2004 Report Share Posted October 27, 2004 Berserker chciałem cie poinformować że masz na sumieniu człowieka.. pierdolnąłem na zawał jak zobaczyłem przedstawione przez ciebie zdjęcia 8O Julas spoko, trzaby się na jakiegoś LARP'a falloutowego wybrać/zrobić.... Ale to na wiosnę... Choć możnabyu myślęć nad tym już teraz... Pzdr Quote Link to post Share on other sites
Berserker Posted October 28, 2004 Report Share Posted October 28, 2004 Berserker chciałem cie poinformować że masz na sumieniu człowieka.. pierdolnąłem na zawał jak zobaczyłem przedstawione przez ciebie zdjęcia 8O Bardzo mi przykro w związku z zaistaniałą sytuacja :) Nigdy więcej nie będe zamieszczał zdjeć ,które zagrażały by życiu lub zdrowiu użytkowników tego forum. :) Mam nadzieje ,że mi wybaczysz Chopin. pozdrawiam Berserker Quote Link to post Share on other sites
Chopin Posted October 28, 2004 Report Share Posted October 28, 2004 Ok, spoko, okazało się że to nie zawał a niestrawność :) Pzdr Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts