grzechotnik Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 Witam. Szukać szukałem, nic nie znalazłem. To tak słowem wstępu. Szukam kabury dla leworęcznych. Nie wiem czy taki problem jest dla tych co pistolet operują lewą ręką? Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 do jakiej repliki? chcesz kydexową czy zwykłą może? Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted April 21, 2010 Author Report Share Posted April 21, 2010 1. Najlepiej do aby pasowała do Hi-Capy i M9 :-P . 2. Nie mam pojęcia ;-) . Generalnie mam teraz na prawą nogę, jednak jest to nie wygodne dla mnie, więc szukam czegoś bardziej "taktycznego". Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 na capri widziałem kabury udowe dla leworęcznych,ale zwykłe z cordury :) Możesz zamówić na miwo w razie czego. Z kydexowymi nie ma problemu jeśli chodzi o Glocki. Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted April 21, 2010 Author Report Share Posted April 21, 2010 Głównie mi chodzi o Serpę dla leworęcznych. Nie ma pewnie, nie? 8-) Wolałbym raczej "twardą" kaburę niż z materiału. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 Twarda do obu replik się nie nada. Dwie potrzebujesz. Przy czym z Hicapą bywają problemy, o ile wiem, bo kabury z Coltów mogą nie podejść. Do beretty znajdziesz leworęczne kabury G-code http://sklep.cushima.com/kabura-G-CODE8482...jcej-p1060.html Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 Wolałbym raczej "twardą" kaburę niż z materiału. 1. Najlepiej do aby pasowała do Hi-Capy i M9 :-P . :wink: LOL od kiedy siedzisz na forum, że masz takie idiotyczne wymagania? Głównie mi chodzi o Serpę dla leworęcznych. Nie ma pewnie, nie? 8-) Są, bez najmniejszego problemuhttp://cgi.ebay.com/BlackHawk-Serpa-Holste...=item5628b7348b http://cgi.ebay.com/BLACKHAWK-SERPA-Carbon...=item5191364878 http://cgi.ebay.com/BLACKHAWK-CQC-SERPA-Ho...=item53e0360eea Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted April 21, 2010 Author Report Share Posted April 21, 2010 1. Najlepiej do aby pasowała do Hi-Capy i M9 :-P . Raczej wiadomo, że chodzi dwie inne kabury. Aczkolwiek masz rację, brzmi jak jedna kabura do wszystkiego. Za linki dzięki ;-) . Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
tobi Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 Kożystając z okazji mam pytanie czy G-Code będzie pasował do platformy Serpy BHI? Ewentualnie po drobnych przeróbkach. Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 Jak go zaciskami i taśmą klejącą podłączysz to tak. Poza tym, panel od Serpy nie jest najlepszym rozwiązaniem. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 A właśnie - co do G-code. Dlaczego nigdzie oprócz Cushimy nie da się dopaśc SOC V1 RTI? :D Nawet na stronie Eagle jej nie widziałem Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 Na stronie EI nie ma także wielu innych produktów. A co do V1, to wiele firm w USA ma go w ofercie, ale nie jest on pokazywany na www - może taka jest polityka EI? Quote Link to post Share on other sites
dr_wisla Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 Zwykła Bianchi M12 jest obustronna. M9 wchodzi bez problemu, do Hi-Capy trzeba trzymać kurek, żeby zamek się nie przesuwał przy wkładaniu (idzie się przyzwyczaić), ale też siedzi bardzo dobrze. Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted April 22, 2010 Author Report Share Posted April 22, 2010 A platforma SERPY, która ma kaburę na prawą rękę, wejdzie kabura na lewą rękę? Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
MaCiEjOoS Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 Odpowiedź brzmi tak. Ale mam pytanie czy Ty umiesz z google korzystać ? Quote Link to post Share on other sites
Laos Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 Może jeszcze z yahoo pomocy korzystać?? Miwo szyje na lewą stronę jak i blackhawk. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 Laos: Chodzi o kaburę kydexową Quote Link to post Share on other sites
Laos Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 Nie właśnie nie jestem pewien jakiej firmy, ale widziałem kabure na lewą stronę parcianą. Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 Parcianą to pewnie 50 lat temu. Miękkie na lewą stronę są w ofercie każdej firmy, która szyje kabury, także polskich. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts