baczek86 Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 Witam! Szukam kamizelki taktycznej dla siebie i natknąłem się na kamizelkę w maskowaniu "Digital DPM" na stronie vest. O, coś takiego: Przykładowa kamizelka. Mam mundur DPM i zastanawiam się czy warto. Za przemawia fakt, że bez problemu dostanę na tej stronie ładownice do magazynków MP5, których w DPM jeszcze nie spotkałem, ale nie wiem czy nie będzie to wyglądało po prostu śmiesznie w połączeniu z mundurem w zwykłym DPM'ie. :???: Jak myślicie? Kupować, czy nie? Quote Link to post Share on other sites
Marnus Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 Jak dla mnie to nie wygląda fajnie. 'Oldskulowy' DPM to jest to ;) Quote Link to post Share on other sites
Bat_Sirius Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 Strasznie kiczowaty jest. Kup normalny dpm będziesz szczęśliwszy ;) Quote Link to post Share on other sites
Cn Rudy Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 (edited) Śmieszny i brzydki, jakby z kiosku ruchu :-P Tak jak koledzy wyżej mówią, kup sobie normalnego DPMa Edited April 22, 2010 by Cn Rudy Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 I tak, są ludzie i firmy, który mają w ofercie szpej w DPM, w tym ładownice do peemu. Miwo na ten przykład (jedno i drugie), żeby daleko nie szukać. A do DPM'u i oliwka pasuje. Quote Link to post Share on other sites
baczek86 Posted April 23, 2010 Author Report Share Posted April 23, 2010 Temat już nie aktualny. Kolega odsprzedał mi swoją kamizelkę modułową DPM w systemie molle. "Zapalił" się do ASG, nakupował sprzętu po czym stwierdził, że jednak to nie dla Niego... :roll: I teraz jak z Nim rozmawiałem przypomniał sobie, że gdzieś jeszcze musi ją mieć i odsprzedał mi ją za symboliczne 50zł :-P Teraz tylko ładownice do PM od Miwo i komplecik jak się patrzy ;-) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts