Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam,

Czy ktoś orientuje się jakie magazynki pasują do bella 1911?

bo tych od samego bella nie mogę upolować nigdzie, w dodatku nie ufam ich szczelności.

Wiem że powinny pasować te od TM, ale ich nie idzie nigdzie dostać - wiecznie pusto w sklepach. Zastanawia mnie, czy magazynki od CA1911A1 pasują do bella, bo wyglądają bardzo podobnie.

Jeżeli ma ktoś na ten temat wiedzę, to proszę o odpowiedź :)

Pozdrawiam

Posted

Dziękuję za wyczerpująca odpowiedź, wnoszącą tak wiele do tematu.

Zawsze wiedziałem że dzieci WMasg są *******, ale dopiero teraz się o tym przekonałem na własnej skórze. Szkoda, myślałem, że dostanę odpowiedź a nie wymądrzanie się jakiegoś wieśniaka... Tylko tak dalej!

Pozdrawiam :poddanie:

Posted

1. Moi zdaniem "problematyka ogólna techniczna" pasuje do zapytania.

2. na onecie może są przynajmniej normalni ludzie, bo tu na pewno nie ma.

3. Temat do kasacji, i tak nikt mi tutaj nic nie pomoże. Chyba, że w kłóceniu się - to jasne. I w zjeżdżaniu ludzi za pierdoły.

Ave

Posted

Nie, nie zapomniałem nic dodać synek, napisałem dokładnie tak jak chciałem napisać.

Tak tępicie spamowanie i offtop a sami to robicie -.-

Napisałem, że temat jest do kasacji a wy dalej się kłócić chcecie, Boże. Po prostu jak dzieci z trisomią 21 chromosomu -.-'

Posted (edited)

"Satan"

zapomniałeś dodać, bo do wszystkiego są odpowiednie tematy.

Ave z łaciny znaczy mniej więcej "bądź pozdrowiony". To słówko nie powinno się kojarzyć od razu z upadłym aniołem.

sry miałem posłać pw ale poszedl nie ten guzik

Edited by xel20
Posted

Proszę bardzo. Szkoda, że kolega jest upośledzony i nie umie czytać ze zrozumieniem.

Proponuję przeczytać post #6.

I ZAMKNĄĆ TEMAT.

Posted
QUOTE(Wolfran @ 18/5/2010, 21:12) *

"Satan"

zapomniałeś dodać, bo do wszystkiego są odpowiednie tematy.

Ave z łaciny znaczy mniej więcej "bądź pozdrowiony". To słówko nie powinno się kojarzyć od razu z upadłym aniołem.

No cóż mi się kojarzy, mam w szkole ksywkę "Satan" :)

• Create New...