Marnus Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 Witam, pytanie kolegi: Jakie M4 wybrać do kwoty 750 zł? Interesują go tylko Em czwórki, najlepiej te 'klasyczne'. Proszę o propozycję. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Ziomek08 Posted May 15, 2010 Report Share Posted May 15, 2010 Do działu "Dla Zielonych" Albo śmierć z ręki forumowiczów ci pisze :mrgreen: U góry jest przycisk szukaj. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 (edited) M4 ICS Universal za 750 zł ;) Body plastik, ale bardzo mocne, dzielony gearbox (łatwy tuning), no i to jest Tajwańczyk, więc jakość bebechów dużo lepsza. Chińskie emki miewają niemiłą tendencję do awarii. Dużo znajomych używa ICS i chwalą sobie (oprócz serwisu Mad Oniona, ale to inna sprawa). Edited May 25, 2010 by rokatanski Quote Link to post Share on other sites
Karmazyt Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Z tym, że do ICSa musisz dokupić batkę i ładowarkę. Quote Link to post Share on other sites
EmperorPalpa Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Ja bym dozbierał jeszcze do 890 zł i zakupił nowe wzmocnione CA na capri (normalne wersje, nie żadne tam sportline). Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 (edited) Ja bym dozbierał jeszcze do 890 zł i zakupił nowe wzmocnione CA na capri (normalne wersje, nie żadne tam sportline). Na razie niedostępne. Mają być 20 czewrca. Edited June 10, 2010 by rokatanski Quote Link to post Share on other sites
forzamilan Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 A ja bym dozbierał troszkę więcej. I kupił sobie na jego miejscu taką zabaweczkę : http://www.casg.pl/product-pol-630-KWA-M4A1.html Replika strasznie solidna, pięknie wykonana no i przedewszystkim jest LIPO READY 8-) Czyli wsadzasz LIPOla masz ROF 23k/s i się cieszysz, że właśnie wybrałeś KWA, a nie CA czy może G&P. Pozdrawiam forzamilan PS Niektórzy uważają, że druga seria eMek od KWA jest lepsza od wszystkich CA i G&P razem wziętych ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts