Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

W przypadku odwrotnym czyli wstawianie chińskiego gearboxa do body GP mogą występować problemy w postaci takiej że gearbox chiński jest nieco większy niż japoński. W przypadku powyżej nie powinno jakiś większych problemów się przydażyć.

Niech się dla pewności wypowiedzą ci którzy takie coś mieli okazję robić.

Szczególnie że miałem okazję ostatnio wstawiać gearbox JG do body Boyi .. i się okazało że ledwo to pasuje i na wcisk...

Edited by kermit

Całość dobrze podsumował ANR:"Po co?"

Kolego Fillipoo23, jak nie czujesz sarkazmu a sądzisz ze nabijam się z kolegi to jesteś w błędzie. Jeśli chcesz zobaczyć co to jest chamstwo, to np. zawalanie forum bzdurami bądź jeszcze większymi bzdurami jak np. powtarzanie tematów które się już wałkowało.

Odpowiedź jest prosta, V.2 MA PASOWAĆ do eMki czy G&P JG BOYI SROJ TROY MAGPUL itd. Czy będzie ciężko go wepchnąć to inna para kaloszy, wejść? Wejdzie i będzie działał.

Byłem zielony kiedyś, ale krótko ;)

Edited by Marcinek83

Pytacie sie po co?? Otóż jestem przeciwnikiem chińczyków i posiadam kompletny gb G&P który chciałbym wstawic do skorupy Boyowskiej lub CA, co według mnie jest dobrym rozwiązaniem. Pytanie "po co"rozumiem gdyby sie pojawiło gdybym chciał zrobic odwrotny "przeszczep".

Niestety smutne jest to jak uber pro elita potrafi traktować "młodych" do których tak sie składa nie należę bo w Airsoft bawię się już kilka solidnych latek co potwierdza data zarejestrowania się na tym forum. Dlatego wypowiedź Twoja Marcinek zadziałała na mnie denerwująco, stąd taka moja reakcja. Co w sytuacji gdyby takie pytanie zadał totalny laik i wziąłby Twój post na poważnie??

Pozdrawiam

I własnie o taką odp mi chodziło. Dzieki

Jeżeli chodzi o boya to dążył bym do tego aby z chinczyka została tylko "skorupa", czyli komora lufa i elektryka by była "firmowa". Nie zależy mi aby replika ładnie wyglądała bo i tak pewnie bedzie malowana dlatego chcialbym zaoszczydzic trocho kupując boya, PJ, CA.

To jest niestety marna skorupa. GB potrafi w niej siedzieć krzywo albo robić inne jeszcze bajery. Także poniekąd szkoda w to inwestować. Aczkolwiek fakt faktem w skorupę boyi wsadzisz gb g&p bez specjalnych kłopotów. Boyi ma skorupę ciut węższą od na przykład CA a g&p jest właśnie wąskim gb. Z kolei GB CA jest szeroki i do body boyi bez piłowanka ciężko wchodzi.

• Create New...