JohnyTRS Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Mam pytanie: Czy wybicie pinu/trzpienia od spustu oraz zdjęcie selektora ognia nie spowoduje późniejszych problemów (po ponownym zmontowaniu) gearboxie z karabinu M4 (firma JG). Tzn. Czy wyjęcie tych dwóch pinów/trzpieni nie spowoduje problemów przy ich ponownym wkładaniu? Dodam, że chcę uniknąć sytuacji, w których będę musiał rozkręcać gearbox. Link to post Share on other sites
Gogin Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Chcesz unikać rozbierania GB to nie wybijaj tych pinów, bo i po co? Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 Żeby wyjąć GB musi wybić ten pin, no ja Ciebie Gogin proszę!~Ten pin trzyma tylko GB w body. Czekam tylko aż się pojawią nowe problemy ze złożeniem. Link to post Share on other sites
janusz1201 Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Jeśli chcesz dostać się do GB nie trzeba wyciągać selektora Link to post Share on other sites
Martenz Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Przypuszczam że koledze się odkręcił ten selektor. wiec trzeba wyjąc gb z body i przykręcić śrubkę, osobiście polecam użyć kropelki do ponownego wkręcenia. przytrzyma nieco dłużej samo przykręcenie. A body JG jest takie samo jak w innych replikach typu M4? takie same są piny? Link to post Share on other sites
kobejn669 Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Tak, takie same piny jak wszędzie. Link to post Share on other sites
JohnyTRS Posted June 27, 2010 Author Report Share Posted June 27, 2010 Dziękuję za odpowiedzi. Nie są one na szczęście potrzebne - pytałem o to, ponieważ miałem pęknięte plastikowe body (dolna część przy kolbie) i nie miałem pewności, czy nie będę musiał wyciągać gearboxa - na szczęście nie musiałem. Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Na koniec powiedział co za replika, MYŚLENIE NIE BOLI człowieku! Link to post Share on other sites
JohnyTRS Posted June 30, 2010 Author Report Share Posted June 30, 2010 To było do mnie czy do kogoś innego? Ponieważ nie zrozumiałem sensu "Na koniec powiedział co za replika". Link to post Share on other sites
Recommended Posts