knopers Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Witam. Czy może ktoś z Was wie już kiedy military.pl zacznie sprzedaż? Może ktoś z Was jakoś niedawno do nich pisał? Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam. knopers Quote Link to post Share on other sites
Shab Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Czy może ktoś z Was wie już kiedy military.pl zacznie sprzedaż? nooo... Gun juz jest sprzedawny w co poniektorych sklepach (np 250 funtow w UK, zeroneairsoft)... Na moje zapytanie military.pl odpowiedzialo, ze bedzie w ofercie juz w marcu. Quote Link to post Share on other sites
knopers Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Że w marcu, to wiem. Chodziło mi o jeszcze konkretniejsze konkrety :). Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
bastekkk Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 O pieknej czerwonej wyściółce pudelka nie wspominajac, pudełko wygląda jak od rugera mk1 C :-) hehe hehe nie moge sie doczekać kiedy wypuszczą już tego kałacha Quote Link to post Share on other sites
MATI12 Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 nasi sąsiedzi już mają go w ofercie i to taniej niż slr 105 :D http://www.airsoft.cz/shop/product_info.ph...083e9f0fdaa0de4 Quote Link to post Share on other sites
knopers Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Mhhhh, ciekawe ile przesyłka z Czech mogła by kosztować :). Quote Link to post Share on other sites
baalp Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 ciekawe ile przesyłka z Czech mogła by kosztować . Tylko jest taki, zonk że u naszych południowych sąsiadów slr jest droższy. Matiemu pewnie chodziło o to, że proporcjonalnie cena ak z ics'u powinna być w polsce niższa niż slr'a. Quote Link to post Share on other sites
knopers Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Tylko jest taki, zonk że u naszych południowych sąsiadów slr jest droższy. <-- :?: Mam nadzieje, że i u nas SLR będzie wychodził drożej niz AK. Z całego serca sobie tego życzę ;). Quote Link to post Share on other sites
Pikace Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Na redwolfie pojawil sie w sprzedazy, w cenie 305$. Oznacza to, ze jest ciut tanszy niz CA SLR105 (309$). Ciekawe czy w ICSowym Kalachu montowane sa juz te nowe, wzmocnione silniki... Quote Link to post Share on other sites
Lyle Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Panowie, wszystko pięknie, dodatkowy mag, montaż pod lunete, łądne wykonanie, do tego czerwona wyściółka w pudełku. Jednak czy ktoś ma informacje o osiągach? Czy ma ktoś informacje o silniku T3000 (czy będzie w ak)? Czy gb i podzespoły będzie konpatybilny? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
baalp Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 A więc już jest. I do tego ma całkiem przyzwoitą cenę ( w moim przeliczeniu troszkę poniżej 1000zł.) Mam nadzieje, że Military nie przesadzi z ceną, Oraz że te osiągi 300-320 fps nie są tyle warte, co te z ICS'owych eMek. Uważam go wiec za godnego rywala slr'a.(Jedną z przewag są niewątpliwie oryginalne oznaczenia) Ale pożyjemy zobaczymy. Quote Link to post Share on other sites
kostek Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Ja bym powiedzial ze glowna przewaga jest latwy montaz lunety, nic nie trzeba wiercic. Quote Link to post Share on other sites
Szczep Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?i...m=ICS-AEG-AK74M cena 290$ i są w tej cenie 2 hi-capy. Muszę przyznać że zaskakująco dobra oferta. Quote Link to post Share on other sites
The Ghost Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Ciekawe jak z kompatybilnością innych magazynków, patrząc na zdjęcia ICS jednak zdecydowało się na dwudzielny gearbox jak w M4, ponoć mieli z tego zrezygnować, albo widzioałem jakieś stare foty. Mam nadzieje, że łożyska są stalowe :) kostek napisał: Ja bym powiedzial ze glowna przewaga jest latwy montaz lunety, nic nie trzeba wiercic. taaak to duży PLUS, będzie można zamontować PSO bez żadnych kombinacji :) Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 na forum arniesairsoft wlasciciele tej repiki zgodnie potwierdzaja, ze magazynki innych firm pasują gearbox nie jest reklamowany jako dwudzielny, wiec pewnie taki nie bedzie. Quote Link to post Share on other sites
kostek Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Wlasnie odebralem mail od military.pl: Witam,dostępny bedzie prawdopodobnie w połowie kwietnia,niestety cena nie jest ustalona. Pozdrawiam A po rozmowie z machinegun.pl dowiedzialem sie w slr105 tez mozna zamontowac lunete, i nie trzeba nic wiercic, wiec nie czekam juz na tego ICS'a. Quote Link to post Share on other sites
MATI12 Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 wystarczy mieć szyne od prawdziwego AK albo kupić tą od junkiera (- SLR105 jest taki że ma brzydkie napisy :? ) Quote Link to post Share on other sites
kostek Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 a ta nie pasuje: http://www.machinegun.pl/sklep/product_inf...products_id=198 albo ta: http://www.machinegun.pl/sklep/product_inf...roducts_id=1105 Quote Link to post Share on other sites
Punisher Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Kostek może i pasują, ale to nie są szyny takie, jak używane w prawdziwej broni, a chyba właśnie o to chodzi żeby nasze repliki prawdziwą broń imitowały? Poza tym na takich szynach jak przedstawiłeś jedynie słuszny PSO-1 nie zamontujesz. Dla rozjaśnienia: http://tantal.kalashnikov.guns.ru/high/pso1v_103.JPG http://tantal.kalashnikov.guns.ru/media/xAKS74315.jpg http://tantal.kalashnikov.guns.ru/media/mtkm01.JPG Quote Link to post Share on other sites
vonmarxx Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 i to jest chyba zabawka na którą czekałem... pozostaje tylko dozbierać cash i sciągnąć to cudo z WGC:) a potem przejechać się do Radomia (FB "Łucznik") po szyny, montaże, granatniki :twisted: & other stuff... Quote Link to post Share on other sites
MATI12 Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 chociaż po kolbe i przedni chwyt :) Quote Link to post Share on other sites
Lyle Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 300-320 fpsów? Tuningować. Jestem ciekaw czy można wsadzić tam części nie icsowe. Bo nie uśmiecha sie sprowadzać z wgc wszystkiego od sprężyny po tłok... Quote Link to post Share on other sites
baalp Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Ten gearbox to ma być zwyczajna, V3 więc większość części będzie pasować. (a na pewno sprężyna i tłok) Quote Link to post Share on other sites
vonmarxx Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 poza tym dostęp do bebechów jest (jak widac na fotach) uproszczony, więc po odpowiednim przycięciu będzie tam mozna wsadzić silnik od kosiarki:P ps MATI 12: przedni chwyt na pewno, ale dlaczego kolba? ta jest ładna:P Quote Link to post Share on other sites
baalp Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Ale Beryl ma składaną kolbe. A do polskiego munduru bardziej pasuje Beryl niż AK74M. Ciekawe czy w to uproszczone body da się wepchnąć baterie stick :?: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts