DuzyTomek Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 (edited) Siemka Chcę kupić gaziaka jako broń boczną- do CQB w razie gry w terenie mieszanym ( np. wejście do budynku z lasu itp.) Jaki będzie najlepszy: 1. Interesuje mnie tylko semi- na auto nie będę strzelał. 2. Chociaż zamek musi być metalowy- nie cierpię tych plastik fantastic więc TM odpada. 3. Bez limitu cenowego- ma być +500 do lansu ;) ale nie kosztem ergonomii - Desert Eagle nie wchodzi w grę :D Osobiście najbardziej podobają mi się : - hi capa - glock 17 Dzięki za pomoc. Edited July 9, 2010 by DuzyTomek Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 Skoro najlepsze gaziaki dla Ciebie odpadają... to niewiele można doradzić. Quote Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 Skoro nie ma limitu cenowego, kup TM, środek Cię nigdy nie zawidzie. I dokup po prostu szkielet i zamek wykonane z metalu. Takie rozwiązanie będzie najlepsze. Quote Link to post Share on other sites
DuzyTomek Posted July 9, 2010 Author Report Share Posted July 9, 2010 Gdzie w polsce można dokupić takie szkielety? Bo skoro TM jest bezkonkurencyjne (choć nie wiem co na to posiadacze KSC) to może warto zrobić konwersje. Quote Link to post Share on other sites
Fboardpro Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 Na allegro jest chyba akurat aukcja, Colt 1911 Marui + metal Guardera. http://allegro.pl/show_item.php?item=10971...82+wys%C5%82any. Quote Link to post Share on other sites
DuzyTomek Posted July 9, 2010 Author Report Share Posted July 9, 2010 A co myślicie o tym? http://www.allegro.pl/item1128045182.html Podobno ma zamek z metalu- tak mi napisał sprzedający. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 interesowałem się tym, kolega pisał przedwczoraj i zamek z tworzywa. Ten sprzedający szuka frajera więc radzę uważać! Jeśli chodzi o to że do repliki możesz dodać cześci to proponuję TM + konwersja + części wymagane do działania z metalowym ciężkim zamkiem. Czyli de facto sporo części do guna. I sporo kasy. Ja wiem co na to posiadacze KSC bo mam a i widziałem kilka. TM nadal jest bezkonkurencyjne. Quote Link to post Share on other sites
BateaU Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Dexterkrak a strzelałeś z 1911 KSC System 7? Trochę wyższa cena a masz full metal i doskonałe osiągi :) Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 A strzelałeś z marui? Ja tak, z obu i dalej wolę TM. No i szczegóły wykonania, TM jest lepiej dopracowany. Quote Link to post Share on other sites
kapral_ Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 plastik fantastic gdzies juz slyszalem to stwierdzenie do hi capa 5.1 TM mozesz dokupic metalowy zamek ja owego posiadam Guarder Springfield Quote Link to post Share on other sites
arend Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 jak finanse się nie liczą to proponuję dwie repliki Marushina: Marushin Kimber Gold Match Ten II albo Marushin Glock 21 Dual Maxi Shell Ejecting GBB Pistol w Glocku tylko trzeba będzie wymienić zamek na metalowy (jest oczywiście dostępny i to w dwu kolorach). I bedziesz miał zabawki plus 600 do lansu :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
wladek00 Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 http://www.wgcshop.com/wgc2008/main/produc...=14&cat=246 Stainless Steel nie tylko z nazwy 8-) Dostępny w innych sklepach Do tego Glock TM + korpus Guardera z oryginalnymi oznaczeniami + wzmocnione bebechy 8-) Quote Link to post Share on other sites
pablo79 Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 Nie chcę odgrzewać, bo pewnie już kupileś. Na stronie głównej jest ciekawy news. Inokatsu w przyszłym roku ma wypuścić STALOWEGO 1911 na CO2, konstrukcyjnie opartego na Tokyo Marui. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts