dezerter1125 Posted September 20, 2010 Report Share Posted September 20, 2010 CO DO KOSZULEK TO NAPIS W SENSIE KSYWKA NA PLECACH BĘDZIE PISANA CZCIONKĄ W JĘZYKU ROSYJSKIM(taką jak stalker) CZY CHCECIE ARIALEM pozdro Link to post Share on other sites
Pusching Posted September 20, 2010 Report Share Posted September 20, 2010 Panowie może jakiś numerek konta bo chcieliśmy przelać kaske :D O co chodzi z tymi koszulkami? Link to post Share on other sites
dezerter1125 Posted September 20, 2010 Report Share Posted September 20, 2010 (edited) Witam Chodzi o to , że jak masz ochotkę mieć fajną pamiątkę z kolejnej edycji Stalkera to masz taką możliwość zamawiając koszuleczkę ... tu masz linka: http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/101081-stalker-zona-nysa-iii/page__st__200 zapraszam! Edited September 20, 2010 by dezerter1125 Link to post Share on other sites
N.A.T.Siwy Posted September 21, 2010 Author Report Share Posted September 21, 2010 Witam Po stronie wojska zostało 12 wolnych miejsc. Po stronie stalkerów : 8 wolnych miejsc Link to post Share on other sites
VasiLiev Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 CO DO KOSZULEK TO NAPIS W SENSIE KSYWKA NA PLECACH BĘDZIE PISANA CZCIONKĄ W JĘZYKU ROSYJSKIM(taką jak stalker) CZY CHCECIE ARIALEM pozdro Ja bym chciał po rusku tylko wtedy trzeba na mojej koszulce literkę "i" opuścić :D czyli byłoby ??????? Link to post Share on other sites
Filq Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 W imieniu Socjalistycznej Partii Airsoftowej gratuleje Ci towarzyszu Siwy nabicia 300setnego posta w tym zacnym temacie! Link to post Share on other sites
Pusching Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 Jeżeli chodzi o te koszulki to czy można zapłacić za nie razem z kasa na wstęp?Sorry za takie głupie pytania ale nie bardzo zrozumiałem poprzednie posty:D Link to post Share on other sites
FishHunter Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 Będe trzymał jeden świstek karty amunicji specjalnie na Ciebie :) a nawet jak mi go zabraknie to zanim do mnie dobiegniesz potraktuje Cie deszczem jokerów. Jeśli bardzo chcesz, spoko, chociaż upatrzyłem sobie już ofiarę... :wink: Na pewno to odczuje.. :wink: Tak samo jak wiem, czym się zajmę na miejscu... Stalkerzy to przemytnicy, z Zony skarby wynoszą, nie.? :wink: Link to post Share on other sites
dezerter1125 Posted September 22, 2010 Report Share Posted September 22, 2010 Jeżeli chodzi o te koszulki to czy można zapłacić za nie razem z kasa na wstęp?Sorry za takie głupie pytania ale nie bardzo zrozumiałem poprzednie posty:D Niestety nie przyjacielu podam ci linka http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/101081-stalker-zona-nysa-iii/page__st__200 pisz na priva do kolegi on poda ci nr konta pozdrawiam Link to post Share on other sites
Guest Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 Jeszcze jedno malutkie pytanko. Czy skrytka Stalkera może być przedmoitem podpierdzielenia przez jakiegoś złośliwca, czy jest to rzecz nietykalnadl innych graczy. Nie doczytałem się na ten temat nieczego, a wolałbym żeby mi kto nie znisczył bądź nie podwędził, myśląc że znalazł arta, czy ze zwykłej złośliwości. :wink: Wydaje mi się, że skryti powinny być nietykalne, pod warunkiem że sa podpisane np.: "Stalker Bart". Nie wiem jak to było praktykowane w poprzednich edycjach. :wink: Link to post Share on other sites
bober7 Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 Skrytka - miejscówka na schowanie swoich rzeczy/artefaktów, czegokolwiek o której wiesz tylko Ty. Każdy kto znajdzie coś ukrytego może to zabrać, zniszczyć lub podmienić na jakąś niespodziankę. Gdyby były nietykalne to straciłyby sens, bo równie dobrze mógłbyś postawić pudełko podpisane :Stalker Bart: na środku poligonu. Pamiętajcie że Mutanci lubią grzebać po zakamarkach :D Link to post Share on other sites
Guest Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 No zabrać ok na czas gry oczywiście jak rozumiem. Ale zniszczyć to troche nie bardzo mi się podoba, zwłaszcza jak coś robię sam, własnoręcznie. Ale ok zobaczymy jak się sprawy potoczą. :wink: Link to post Share on other sites
Timonek Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 Niech tylko mutanty coś komuś zwędzą, to będzie zabawa lub jak kto woli, obława :D Link to post Share on other sites
Sowa1 Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 A jakie frakcje będą? Jakaś wolność, powinność czy jeszcze coś innego? Jest tam prąd? Link to post Share on other sites
CHEMIK_1985 Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 Pytanko dla osob odwiedzajacych piekne miasto Nysa po raz pierwszy w ktorym forcie bedzie ZONA ( tak jak bysmy nie zauwazyli grzyba atowoego czy swiecacego deszczu ) tzn na jaka ulice sie kierowac do wejscia na fort z gory dzieki Link to post Share on other sites
swirekster lol Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 (edited) co tam prąd, ja się pytam czy toi toi będzie :D Ale będzie zabawa jak wam zwieniemy artefakty i będą wymiany na batoniki <3 Edited September 23, 2010 by swirekster lol Link to post Share on other sites
misiakow Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 Ale będzie zabawa jak wam zwieniemy artefakty i będą wymiany na batoniki <3 Trzeba będzie zapatrzyć się w zapas batoników i czekolad, aby móc się wykupić z rąk (macek?) krwiożerczej fauny strefy ;) Pozdrawiam :) Link to post Share on other sites
soldat Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 A więc: 1. Skrytki ulokowane na terenie gry/Zony/poligonu i terenu fortów mogą a nawet muszą być ograbiane. Jeżeli planujecie coś zabrać do domu na pamiątkę to proponuję chować gadżety na Forcie Prusy (Barze) w swoich prywatnych rzeczach. Gwarantuję Wam że jest kilka "znajdek" czy artefaktów wartych uwagi :wink: 2. Prąd będzie jak zwykle, Siwy załatwi 1-2 agregaty prądotwórcze. 3. Frakcje - oczywiście będzie a raczej już jest kilka frakcji i postaci NPC do których można się przyłączyć lub pracować dla nich. Patrz poprzednie strony + kilka nieujawnionych. 4. O ile dobrze kojarzę na stronie imprezy www.stalker.nysa.pl jest gdzieś mapka z pokazanym dojazdem ze stacji PKP na teren fortu. Jeśli nie, postaram się w najbliższym czasie puścić nową mapkę. Link to post Share on other sites
feder91 Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 (edited) Czy jedzie ktoś z warszawy pociągiem/samochodem? /W przypadku pociągu będzie można jakoś się zgrać i jechać ew. grupą. /W przypadku samochodu jeżeli nikt nie będzie miał nic przeciwko i będzie miejsce to byłbym wdzięczny za zgarnięcie. Rzeczą oczywistą jest, że dokładam się do paliwa. Edited September 23, 2010 by feder91 Link to post Share on other sites
Maniak1988 Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 feder, Nelson to ty? z CSARu? Link to post Share on other sites
Ruski Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 Pytanie do szanownych mutków - jakie batoniki na tej edycji preferujecie? :wink: Zawsze to lepiej mieć zapas obłaskawiacza mutantów :P Link to post Share on other sites
soldat Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 (edited) Jak obiecałem. Mapka z wyznaczoną trasą spod dworca PKP/PKS na teren Fortu Prusy (Duża Gwiazda): - By Google Maps - Pozdrawiam Edited September 23, 2010 by soldat Link to post Share on other sites
zabolek17 Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 kolejny raz to samo pytanie - co z listą i potwierdzeniami wpłat? Link to post Share on other sites
swirekster lol Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 Jako jeden z mutków mogę powiedzieć, że najlepszą ochronę siłą przekupstwa (90%) na mnie stanowi stary, ruski snikers :wink: siła snikersa jest tak wielka że można za nie zachęcić mnie do rozmowy lub prostego polecenia. Co do innych skuteczność wynosi 50%, kiedy ktoś wyciągnie tofi w moim przypadku oznacza to skuteczność minusową (ble tofi :E ) :wink: Link to post Share on other sites
Janosz81 Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 Uwaga stalkerzy i inni intruzi! Miejcie się na baczności! Członkowie Monolitu będą bronić Zony i jej świętych granic nawet za cenę waszego życia! Monolit czuwa!!! ;) Link to post Share on other sites
Recommended Posts