Timonek Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Miałem na myśli to że wcześniej ktoś pisał o Xie a chodziło mi o Tą panią fotograf tj. Nannale. :D Link to post Share on other sites
poldeck Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Jakby ktoś znalazł hajkapa z napisem "pold" na denku to też byłbym wdzięczny za info. Link to post Share on other sites
Flame Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 Miałem na myśli to że wcześniej ktoś pisał o Xie a chodziło mi o Tą panią fotograf tj. Nannale. :D Pisałem bo robiła. To, żeście jej nie widzieli to nie znaczy, że ich nie robiła pozdro Link to post Share on other sites
Timonek Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 Tzn. miałem na myśli Nannale pisząc o fotografie sprzed bramy/obok Duty. Ale dobra, mniejsza o to xD Link to post Share on other sites
kacxd Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 co za różnica XD czekamy na zdjęcia i to się liczy ^.^ i ewentualne znalezione rzeczy.. :P Link to post Share on other sites
Margot Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 co za różnica XD czekamy na zdjęcia i to się liczy ^.^ i ewentualne znalezione rzeczy.. :P dokładnie!!! :) :maniak_killer: Link to post Share on other sites
kazik_ Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Czizas, skończcie z tym żebraniem o zdjęcia... Link to post Share on other sites
Guest Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Kazik - to nie do końca tak. Wiesz jesli ktoś łazi w żółtej kamizelce z dupnymi literami PRESS czy tam FOTO czy inaczej i robi zdjęcia to nie dla siebie tylko dla uwiecznienia imprezy w dobrej jakości i co by ludziska potem miały pamiątki. A jeśli ten ktoś kitra sobie te fotki lub wystawia na własnych galeriach to po pierwsze jest nie wporządku, a po drugie jakbym był złośliwy i się chciał czepić to jest coś takiego jak ochrona wizerunku co jest określone w praiwe. Wiadomo że tu nikt nie będzie takich cyrków robił ale trzeba po prostu być człowiekiem i wrzucić ludziom zdjęcia. Niekórzy sie napracowali nad kostiumami, niektrzy może wogóle do tej pory nie mają fotek. Tak więc Kaziku to tak z ludzkiej koleżeńskiej strony powinno wyglądać. Link to post Share on other sites
kazik_ Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 To wystarczy napisać do fotografa (którego personalia są przecież znane) i zapytać o nie. Fotograf też może nie chcieć wrzucać zdjęć do sieci bo: - jeszcze ich nie przejrzał (nie miał czasu odfiltrować nieudane), - jeszcze ich nie obrobił, a "surowe" nie zawsze dobrze wyglądają, - nie chce ich publikować, aby był jakiś "ekskluziw" przy publikacji relacji z imprezy. A obecne jojczenie sprawia wrażenie, że na tego typu imprezę jedzie się jedynie po to by nam ktoś foty robił. Link to post Share on other sites
poldeck Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 A nie jest tak? :zastanawia: Link to post Share on other sites
Margot Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 oj, to nie dla paparazzich tam jeżdzimy? O.o Link to post Share on other sites
Timonek Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Ja tam dla mutków pojechałem :D Na coś musiały polować, nie dałbym im z głodu powymierać!* *nie należę do żadnej organizacji pro-ekologicznej itp.xD Link to post Share on other sites
swirekster lol Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 snikersa nie tknę już do końca świata :D przywiozłem 3 do domu bo już mi bokiem wyłaziły :icon_biggrin: Link to post Share on other sites
Timonek Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 snikersa nie tknę już do końca świata :icon_biggrin: Zobaczymy na czwartej edycji :D Link to post Share on other sites
kacxd Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 dokładnie xD przyjdzie co do czego znów będziesz ścigał za snickersa xD chyba, że... zmiana menu... ;> Link to post Share on other sites
Timonek Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 3Bit ? :D Link to post Share on other sites
kacxd Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Ty mu nie podpowiadaj! xD Link to post Share on other sites
poldeck Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Idę do mutków ale tylko jak stalkerzy jako "walutę" zaczną używać Marsów. Ewentualnie Milky-wayów. Link to post Share on other sites
kacxd Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 " ide do mutków na zarobek" co za czasy.... ^^ Link to post Share on other sites
Memoris Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Niedługo trzeba będzie nosić przy sobie cały pakiet batonów i w zależności od gatunku mutka rzucać odpowiedni ;) A niech tylko biedny stalker się pomyli i zamiast KitKata rzuci Bounty. Zaprawdę marny będzie jego los. Link to post Share on other sites
poldeck Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Kto mi Bounty rzuci to zginie zanim się połapie co go zjadło ;-) . Milky-way pałer. Link to post Share on other sites
Margot Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Kto mi Bounty rzuci to zginie zanim się połapie co go zjadło ;-) . Milky-way pałer. raz rzucić pomysł z batonikiem, a jakie wymagania po czasie się rodzą;) hahahahaha :hahaha: Link to post Share on other sites
nannala Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 dobra, są zdjęcia ode mnie. Przepraszam że to tyle trwało ale.. tak wyszło:). Aha, i to nie ja chodziłam z napisem press, chociaż rzeczywiście miałam kamizelkę odblaskową. enjoy! http://picasaweb.google.pl/izwaryn/STALKERNysa102010# Link to post Share on other sites
swirekster lol Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 fajne zdjęcia :blush: Link to post Share on other sites
lecler Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Ciekawe kiedy będą fotki od fotografa który był w szeregach bandytów.... Link to post Share on other sites
Recommended Posts