Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

[SKLEP] GRANATY DYMNE

Recommended Posts

a propo samych grantów dymnych to czy te z pierwszej podanej strony są skuteczne?? bo zdjęcia nietłumaczą wysztkiego. I jak dział ten dymny streboskop [jeżeli to dobrze zrozumiałem bo co to streboskop to wiem :P]

Czy można kupić coś podobnego jeszcze na innych stronach?? I ostatnie ma ktoś / są gdzieś tego zdjęcia?? [chodzi o to gdzie :P bo jak ktoś opowie że są to mnie niesatysfakcjonuje ...] z góry dzięki

niekonicznie legalne

Jeśli Ci to nie przeszkadza, to spróbuj w tej firmie: +48 22 6210251

Gdyby nie odbierali spróbuj przez www (pisz na maila, chłopaki na pewno szybko odpowiedzą) www.kgp.gov.pl :lol: .

Poza tym jakby Ci to powiedzieć; skoro nawet Alex :P twierdzi, że to wyrzucanie pieniędzy w błoto (pardon - puszczanie ich z dymem :) )... ;)

Moim zdaniem mniej zachodu a także pieniędzy kosztować będą wspomniane RGD, ale to moje zdanie.

Pozdrawiam

KZ

Jak ci bardzo zależy żeby mieć M18 w rozsądnej cenie, to jest jeszcze jedno wyjście.

Kupić tanią, gotową święcę dymną, bądź zrobić samemu np. z saletry i "zapakować" to w zrobiony przez siebie pojemnik imitujący M18.

Np. pomalować puszkę od piwa tak aby wyglądała jak M18. :wink:

Ja mam informacje związana chyba z 2 linkiem: Pokazane tam flary (często używane na meczach) można także kupić w swoich miastach. Jednak trzeba wiedzieć gdzie szukać. W sklepach z fajerwerkami :D Mój kolega kupił jedną flarę 13 minutową za 5 zł (w te 13 min ciężko mi uwierzyć, ale 5 zł to nie majątek) Moje miasto ma 40 tyś ludności więc w większych na pewno nie będzie problemu :)

Pozdrawia Termos

Czekałem jakiś czas na jakąś odpowiedź do moich pytań ale mam odczucie,że ich chyba nikt nieczytał :P. Postanowiłem zadać jeszcze raz bo lubie znać odpowiedzi ...

1Czy te świece dymne z pierwszego linku są skuteczne?? [ma ktoś zdjęcia lub może dokłąndiej opisać działenie. Zasię w każdą strone i widoczność ...]

2Jak działa ten streboskop??

3Są inne sklepy z podobnym asortymentem?? [tutaj prosiłbym o linki]

z góry dziękuje i przepraszam, że wogle psize :P ;)