J.K. Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Taa... Poza tym, że właśnie przez zbyt głupie podkładki wykrzywiła mi się jakiś rok temu oś jednej z zębatek.;p Niby nic takiego, ale zębatkę trzeba było wymienić. Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Oszczędzasz 5zł, a potem wydajesz 50, opłaca się ?:) Quote Link to post Share on other sites
AcidV Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 @ FelekPSBASG co do serwisu to osobiście mogę polecić oddałem tam już 2 repliki o i żadnych zastrzeżeń nie miałem. Quote Link to post Share on other sites
szuli Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Specy mają nową konkurencję w postaci SELGROS :D przyuważyłem tam ostatnio repliki, kulki gunfire 0,2 i 0,25, green gas oraz okulary ochronne. pozdro:) Quote Link to post Share on other sites
abdulwisimulaga Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 jeszcze na Dąbrowskiego, na wysokości WiePoFamy też coś jest. sklep z modelami itp. w asortymencie tanie chinole o zasięgu do 10m i rozrzucie muchozolu :P Quote Link to post Share on other sites
fooze Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Specy mają nową konkurencję w postaci SELGROS :D jeśli by się tam znalazły chociażby repliki Boyi czy JG to przecież niezła konkurencja bo tam po hurtowych cenach sprzedają :p Quote Link to post Share on other sites
Cement Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 jeśli by się tam znalazły chociażby repliki Boyi czy JG to przecież niezła konkurencja bo tam po hurtowych cenach sprzedają :p Mają: G36c z JG Emki z (chyba) DBoy Kilka gazówek i springów(Bertetka, 1911, Klocek 17) Chińska wersja VSRki Jakaś drobnica. Quote Link to post Share on other sites
fooze Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 ciekawie trzeba będzie sie wybrać jak od teścia wyżule karte :P Quote Link to post Share on other sites
Saba Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 a jakie ceny? Quote Link to post Share on other sites
Afrati Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 a jakie ceny? ...Aż się przejechałem do Selgrosa. I tak: G36c od JG - 478zł... Colt C1911A1 (gaziak) od WE - 441zł Beretta 92 (gaziak) od WE - 380zł Bar 10g od JG (sprężynówka) - 576zł Oprócz tego widziałem też mp5 (od Cymy raczej), kałaszek (też chyba Cymka) - ale ceny nie było, oraz kilka M4ek - ale na ceny i producenta nie spoglądałem. Akcesoria: Hi-cap do G36 prod JG - 34zł Hi-cap do m16/m4 od DBoys - 43zł Szybkoładowarka - 15zł Ze szpeju mają jakieś noname mundury (głównie WZ) za jakieś zupełnie już chore pieniądze ( w stylu 150zł za spodnie niewiadomej jakości...) chest rigg GFC - 86zł Pas nośny jednopunktowy GFC - 49zł Pas nośny trzypunktowy GFC - 27zł Akumulatory (z tego co spojrzałem, to głównie Firefox) 8,4V 1500mah - 78zł 9,6V 1500mah - 92zł kulki Gunfire 0,25 (których nie było, ale podobno w poniedziałek już będą...) za 30,63zł za 3500sztuk. Oprócz tego mają też inne cuda, ale już zwyczajnie nie chciało mi się tego przeglądać, bo czułem się lekko zawiedziony ;) Podsumowując - dupy nie urywają te "hurtowe" ceny, ale warto śledzić, może co jakiś czas znajdzie się tam coś ciekawego. Pozdrawiam Afrati Quote Link to post Share on other sites
tomasz slab Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Witam kolegów w przyszłym tygodniu rusz mój sklep objazdowy z lipolami do naszych replik jeśli jest ktoś zainteresowany proszę o info na pw Quote Link to post Share on other sites
tomasz slab Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 lipole ZIPPY FLIGHT MAX 2650mAh 11,1V 20 C ZA 80 ZŁ Quote Link to post Share on other sites
daisho1973 Posted May 27, 2011 Report Share Posted May 27, 2011 Witam!Na Dąbrowskiego jest Survival przy zjeździe na Kościelną. Quote Link to post Share on other sites
pinoczet Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 już pisałem o tym sklepie - towaru dużo, ale narzut jest taki że to strach Quote Link to post Share on other sites
Cement Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Ze szpeju mają jakieś noname mundury (głównie WZ) za jakieś zupełnie już chore pieniądze ( w stylu 150zł za spodnie niewiadomej jakości...) Jeśli ktoś kojarzy mundury FST, to szyła je właśnie ta firma. Jest to krój wzorowany na produkcie miwo z kilkoma udogodnieniami. Co do materiału to się nie wypowiem bo zwyczajnie nie wiem. My wzięliśmy z lekkiego ripstopu natomiast ten w selu jest dużo grubszy. Jeśli chodzi o same "przeszycia" jakość nicni itd to wszystko było OK. Zamki dobrej jakości, rzepy również. Cena natomiast, no cóż.... Quote Link to post Share on other sites
micho14 Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Wie ktoś gdzie można kupić baterie do repliki ? Chodzi mi o sklepy inne nic specshop w poznaniu Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Repliki stricte do replik kupisz tylko w Specu. Możesz próbować pogadać w różnych sklepach modelarskich, czy mają o takich napięciach i pojemnościach, jakie stosujemy, ewentualnie w różnych elektronicznych (Rybaki/Kwiatowa), czy czegoś ci nie polutują, ale to już jest kombinatoryka. Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Jeszcze masz militaria w Browarze, ale z tego co patrzę, to tam całe trzy modele są... Quote Link to post Share on other sites
theGod666 Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 a obsługa zapytana o produkcje nie potrafiła odpowiedzieć. Sorry ale skoro ktoś to sprzedaje to powinien się choć troche znać na tym!! Nie wymagam od sprzedawcy by był indywidualnym doradcą klienta, wystarczy że wie co sprzedaje... Zdecydowanie wole iść do speca!! Pomimo cen, które nie są już tak duże masz ogarniętych ludzi, którzy wiedzą co to asg!! Quote Link to post Share on other sites
fooze Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 ja tam kilka dni temu byłem w specu i żadnej 'mordy' nie poznałem ;/ oby im sie tylko jakość nie pogorszyła ;-) Quote Link to post Share on other sites
limak007 Posted October 27, 2011 Report Share Posted October 27, 2011 Czy w Poznaniu w jakimś sklepie dostanę buty Belleville, ponieważ chcę przymierzyć? W Specu nie mają. Quote Link to post Share on other sites
pandziol Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 Wie ktoś gdzie można kupić baterie do repliki ? Chodzi mi o sklepy inne nic specshop w poznaniu Kilka baterii kupiłem już w modelmotor.pl, towar można odbierać osobiście (przed zakupem dobrze jest zadzwonić i zapytać czy wszystko jest na stanie). Ja mam takie baterie: http://www.modelmotor.pl/category/akumulatory-li-po-pakiety-repliki-asg obie od chyba ponad 2 lat działają bez zarzutu (strzelam raczej rzadko - może raz na miesiąc). Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 Jest gdzieś w poznaniu sklep z szerokim asortymentem PMR? Nie licząc marketów :-) Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 Niestety. Tylko Allegro i Media Markt. Quote Link to post Share on other sites
Spam Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 a gdzie w Poznaniu można dostać PARACORD? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts