adrian - brs Posted September 3, 2006 Report Share Posted September 3, 2006 znajdziesz na bank coś, jak nie to zamówisz. A co do ceny to trzeba się dogadać, ale raczej cena wyjdzie ponad 100zł. A tak wogóle może tu coś znajdziesz http://www.camouflage.military.strefa.pl/_.../index_CMS.html Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted September 3, 2006 Report Share Posted September 3, 2006 W Camo jest całkiem tanio, jak na jakosć sprzętu, który tam oferują. Za 100 zeta spokojnie skompletujesz mundur, ale ze szwajcarskim może być problem... Najlepiej sam podskocz do Poznania jak będziesz miał trochę wolnego czasu i obczaj co i jak. Camouflage'a mogę ci z czystym sumieniem polecić, bo sam tam się zaopatruję i nie narzekam na to, co tam kupiłem. A w dodatku, kolo za blatem zna się na rzeczy i w miarę możliwości postara się pomóc.;] Quote Link to post Share on other sites
Michu_Śrem Posted September 3, 2006 Report Share Posted September 3, 2006 Wpadne tam w sobotę A co do szwajcara na jednej z fotek na stronce widzę go więc powinien być :D Dokładniej w lewym dolnym rogu na pierwszej fotce po wejsciu Quote Link to post Share on other sites
oficer80 Posted September 3, 2006 Report Share Posted September 3, 2006 Co do umundurowania to Camo ma zdecydowanie lepszy wybór jak Specshop. Co do ASG to nie ma co porównywać. Ale w specu ostatnio mnie troszkę zmartwili. Poszedłem tam, aby załatwić jedną małą śrubkę (do przykręcenia tłumika ognia w mp5 CA). Powiedzieli, że czegoś takiego nie mają. Troszkę mnie to dziwi, szczególnie że chłopaki prowadzą serwis i takie rzeczy odkręcają przy każdym niewielkim nawet remoncie. Ale może to ja nie mam racji... Quote Link to post Share on other sites
SHARKY_FST Posted September 3, 2006 Report Share Posted September 3, 2006 Problem w tym ze takie srobki sa robione tak jak replika w chinach czy na tajwanie i pewnie nikt ich nie produkuje jako czesci zamiennych. Pozatym w tlumikach sa zazwyczaj srobki imbusowe ktore w Polsce sa robione wlasciwie tylko pod kakretny produkt i nie ma ich w Polskiej Normie, co za tym idzie bedziesz musial sobie dobrac jakas srobke, i miec nadzieje ze gwint jest metryczny. Quote Link to post Share on other sites
oficer80 Posted September 4, 2006 Report Share Posted September 4, 2006 Prawdopodobnie masz rację i dlatego nic innego mi nie pozostaje jak własna inwencja twórcza Quote Link to post Share on other sites
Johan_JK Posted September 4, 2006 Report Share Posted September 4, 2006 Witam Czy może mi ktoś powiedzieć jakie ceny mają w Camouflagu? Tzn czy za ok. 100 zł jestem w stanie kupić mundur (bluzę i spodnie) No i czy mają duży wybór w rodzajach kamuflażu (interesuje mnie szwajcarskie camo) Zadzwoń 061 8 525 111 Quote Link to post Share on other sites
dx Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 jest jeszcze tel. kom. do camouflage: 0 606 665 821 a co do strony to jest w budowie o wiele lepsza i nie dlugo bedzie mozna kupic wszystko przez internet Quote Link to post Share on other sites
.Max Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 Dla ścisłości - sklep "Survival" jest na Dąbrowskiego 54; miałem problem z jego znalezieniem. Quote Link to post Share on other sites
OPOS1 Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 Czy ktoś wie gdzie w poznaniu można kupić Anti-Fog spray? Może to nie jest bezpośrednio związane z ASG ale myśle że tym "z gorszymi" goglami się przyda dlatego piszę tu :D Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Johan_JK Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 Witam Polecam tego klik K2 antifoga sprawdzony i naprawe daje rade, dostepny w stacjach obsługi i na stajach benzynowych. ps naucz się używać z "szukaj" Quote Link to post Share on other sites
OPOS1 Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 Yyyy... Dzięki ale to jest do samochodowych szyb?! Działa też na okulary BHP(nie wiem jak je inaczej nazwac) czy wypróbowane tylko na goglach? Szukałem ale nie na forum (lol) sorry i dzięki! Quote Link to post Share on other sites
Johan_JK Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 Witaj przeczytaj jeszcze raz: ...sprawdzony i naprawe daje rade Quote Link to post Share on other sites
OPOS1 Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 Tak ale sprawdzony NIE WIEM NA CZYM! Dlatego zapytałem, zamiast wklejania poprzednich postów napisałbym: tak sprawdzone na goglach i wszelkiego rodzaju okularach. - mniej roboty i stresu. Już nie można o nic zapytać? Nie bądźcie tacy zmanierowani i niesympatyczni w swoich odpowiedziach. Rozumiem że nie lubicie lenistwa ale nie przesadzajcie... {Wyluzujcie troszkę} Don't worry be happy :D Dziękuje ci Johan_JK za odpowiedź, bardzo mi pomogłeś TX Quote Link to post Share on other sites
SHARKY_FST Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 na dydku Quote Link to post Share on other sites
Johan_JK Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 Witam Szanowny szef3k, ów spray został sprawdzony na goglach i okularach wszelkiej masci. Quote Link to post Share on other sites
cromat Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 A nawet w samochodzie. Quote Link to post Share on other sites
kazmiz Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 Czy ktoś jest wstanie zażucić adresem sklepu lub czegoś w tym guście gdzie wykonują plakietki na zamówienie. thx for help DANKE JOHAN A tak gdzieś w Poznaniu:D Quote Link to post Share on other sites
Johan_JK Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 Witam Oto namiary na firme, która robi " name-tag'i " "Piona-Haft" ul. Zawilcowa 43 Suchy Las tel. 061 8 12 53 50 Quote Link to post Share on other sites
dx Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 wie ktos gdzie/czy mozna dostac w poznaniu google uvex ultrasonic za mniejsze pieniadze niz 79pln? w necie sa za 68 - zawsze troche pln do przodu, ale z przesylka wychodz prawie to samo Quote Link to post Share on other sites
chavez87 Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 wie ktos gdzie/czy mozna dostac w poznaniu google uvex ultrasonic za mniejsze pieniadze niz 79pln?w necie sa za 68 - zawsze troche pln do przodu, ale z przesylka wychodz prawie to samo KPS -> http://www.kps.com.pl/kps.htm Cen nie podają i trzeba się o nie zapytać. W odpowiedzi (maj 2006) dostałem cennik. Ultrasonic kosztują (kosztowały) 44,90 zł, a Ultravision - 27,90 zł. Jak dla mnie, to bardzo korzystne ceny :) . Quote Link to post Share on other sites
dx Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 WOW :lol: jak bedzie tak jak mowisz, to raczej extra! wielkie dzieki! Quote Link to post Share on other sites
.Max Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 Czy ktoś wie gdzie w poznaniu można kupić Anti-Fog spray?Może to nie jest bezpośrednio związane z ASG ale myślę że tym "z gorszymi" goglami się przyda dlatego piszę tu :D Pozdrawiam Witam Polecam tego klik K2 antifoga sprawdzony i naprawdę daje radę, dostępny w stacjach obsługi i na stajach benzynowych. - Quote Link to post Share on other sites
szuli Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 hey, orientujecie się może gdize w Poznaniu bądź okolicy można kupić Cordure najlepiej 600, z góy dzięki. Jedyne miejsce jakie ja namierzyłem to hurtownia Polimex ale tam jedynie w rolkach bo 50 mb. pzodrawiam Quote Link to post Share on other sites
dawidos160 Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 Witam. Czy adresy sklepów z 1 strony są aktualne ? Szukam Repliki waltera P99 i w spec-shopie jest za 69 złotych i jestem ciekawy czy idzie taniej dostać ?? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts