Hidan Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 http://airsoftxtreme.pl/product-pol-833-SHOTGUN-Sprezynowy-wersja-dluga.html Ten? To jest to samo tylko że z kolbą zamiast chwytu. Quote Link to post Share on other sites
Rudy1002 Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Dzięki Batory o to mi właśnie chodziło :) Nie byłem pewny czy górna szyna nie przesuwa się razem z czółenkiem. Quote Link to post Share on other sites
majster988 Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Nie, ten za 60 na sklep.airsoftguns.pl i ten, co tam kosztuje 90zł Quote Link to post Share on other sites
Browing Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Tył wygląda trochę jak Remington 870 bez kolby. Ja zdecyduje się albo na wersję z regulowaną kolbą z M4, albo tą obwieszoną bombkami za 60zł, ma inny chwyt który bardziej przypadł mi do gustu. Wielkie dzięki za recenzję, trzeba umieścić w Replikach do 100zł dla potomnych. Quote Link to post Share on other sites
Batory Posted November 4, 2010 Author Report Share Posted November 4, 2010 Wie ktoś dlaczego jeśli czółenko naciągnę normalnie to kulka nie wystrzeli i żeby się udało muszę bardzo mocno i szybko przeładować? Problemów niema z tym mocnym przeładowaniem ale czy nie uszkodzę przez to w nim czegoś? Quote Link to post Share on other sites
Hidan Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ih-b88ujLLA&feature=related Znalazłem jakieś wideo ze strzelania do puszki z tego shota. Quote Link to post Share on other sites
Rudy1002 Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 @batory Kulka nie ładuje się do lufy tak? To pewnie dlatego że musi być szybko żeby kulka z shela wyskoczyła Quote Link to post Share on other sites
Batory Posted November 4, 2010 Author Report Share Posted November 4, 2010 Kulka ładuje się ale muszę zrobić to szybko i mocno no i się boję że mogę coś uszkodzić przez takie mocne ładowanie. Quote Link to post Share on other sites
Rudy1002 Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Nie bój się :) nic się nie powinno zepsuć a jak się zepsóje to oddasz do serwisu albo na gwarancję jeśli masz Quote Link to post Share on other sites
KubaK Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Jest jakaś możliwość zmierzenia zasięgu ?? Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 - http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/106466-shotguny-od-ga/page__view__findpost__p__1427049 Jest jakaś możliwość, żeby zieloni zaczęli używać mózgu? Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 (edited) Zamówiłem (głównie ze względu na Shellsy) jedną sztukę, a konkretnie wersję z kolbą od M4. Jak przyjdzie, to też skrobnę coś o nim i postaram się porównać go do shotgunów DE (M47A, M56A), AGM (003 Short) i JT-USA (JT-3A). Zastanawiam się również, czy kolba od M4 jest w tym samym standardzie co w AEGach. Edited November 5, 2010 by LogaN Quote Link to post Share on other sites
MasSacre Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Też zaopatrzyłem się w tego shotguna. Batory, po prostu jeśli szybko nie przeładujesz bądź jakby dokładnie, to trzeba dopchać "rączkę przeładowania" na max do przodu, wtedy zaskoczy. Taki już urok tej repliki. Quote Link to post Share on other sites
Vetius Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Na zbrojowni też już są tylko pod szyldem ACM - ,,All China Made'' jak myślę. Jedno mnie zastanawia. Czemu ten z kolbą od M4 na zbrojowni nie ma w zestawie kolimatora i latarki a ten na airosftguns ma właśnie te bajerki ale w opisie nie ma w zestawie 4 shellsów w przeciwieństwie do tego na zbrojowni. Quote Link to post Share on other sites
Batory Posted November 5, 2010 Author Report Share Posted November 5, 2010 (edited) Może to nie ten sam shotgun . Wyczytałem gdzieś że te o których tu piszemy ich pełna nazwa firmy produkującej brzmi Golden Eagle . edyt: Na fotkach wyglądają tak samo,może po prostu zbrojownia napisała ACM bo te Golden Eagle to chińszczyzna. Shellsy są na pewno w zestawie, na airshitguns ten za 89 niemiał przedtem shells'ów w zestawie a na zdjęciu były.Napisałem do nich maila i się okazało że po prostu nie napisali o nich. Edited November 5, 2010 by Batory Quote Link to post Share on other sites
Rudy1002 Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Golden Eagle? może to następca Double Eagle? Quote Link to post Share on other sites
Batory Posted November 5, 2010 Author Report Share Posted November 5, 2010 Jakby się brać na zastępce to lepiej zrobić coś lepszego niż poprzednik ;p . Quote Link to post Share on other sites
majster988 Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 GE to inna nazwa JG. Quote Link to post Share on other sites
Rudy1002 Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 GE to inna nazwa JG. :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
majster988 Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 A może nie? Gdzieś wyczytałem, że niektóre starsze JG mają nawet napis Golden Eagle na body :icon_confused: . Co nie zmienia faktu, że za 2 tyg. będę go miał, to może nawet reckę strzelę... Quote Link to post Share on other sites
Browing Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Na zbrojowni jest M180-D1, a na airsoftguns M180-D2 jeżeli się nie mylę. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Następca Double Eagle'a raczej nie, bo byłby to pewnie krok w tył. Golden Eagle - takie napisy były na pewno na frontgripie w Stubby Killerze od JG. Czy gdzie indziej? Nie wiem. Ale szczerze wątpię jakoby JG miało coś wspólnego z tymi shotgunami. Znacznie bliżej mi do wersji, że jest to coś związanego z Double Eagle. Po pierwsze nazwa, po drugie podobno identyczne shellsy jak w shotgunach DE, po trzecie oznaczenia. Wszystkie repliki DE zaczynają swoją nazwę od M, a potem numerka. Idąc dalej - w Double Eagle były shotguny przykładowo M47A1 i A2 - A1 było z kolbą bez dodatków, a A2 z kolbą z dodatkami. Quote Link to post Share on other sites
majster988 Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Nie interesuje mnie producet, w tasnich springach to wszystko jedni i to samo. Liczy si ewykonanie. Quote Link to post Share on other sites
PiotrDragon Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 A tak jednym słowem polecacie tą replikę czy nie? Quote Link to post Share on other sites
Rudy1002 Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Jak możemy ją polecać jak mają ją dopiero 2 osoby i to od niedawna. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts