Jacek GROT Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 Co dalej? jak tam z resztą ,.. gdzie się spotykamy? ilu nas będzie(czy ma być) już od soboty ? Nie trzęś worem żołnierzu! Ramy dadę, moje chłopaki wpadają już w piątek w godzinach popołudniowych ;) Jednak spora część z Nas zawija się na wtorek-środę do Gorzowa, z racji sporej ilości zajęć na uczelni. Raczej nie damy rady tego przeskoczyć :( Ale njpr w środę wieczorem będziemy już z powrotem :) Link to post Share on other sites
darek755pl Posted April 29, 2011 Author Report Share Posted April 29, 2011 dobrze a co z resztą chłopaki o której przyjeżdżają ( inne teamy) ? Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 (edited) Pewnie jakoś z rana, bo trzeba wszystko ogarniać, a potem oczywiście się integrować :biggrin: Edited April 29, 2011 by Tomek_GGRS Link to post Share on other sites
Cn Rudy Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 (edited) Może troszkę szybko, ale... Szukam transportu z Zielonej Góry na dzień 13 maja. Kontakt najlepiej na PW Edited April 29, 2011 by Cn Rudy Link to post Share on other sites
CzaroSW Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 Ja myślę ,że też wpadniemy jakoś do południa. Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 Panowie robimy jakiś wypadzik nad jeziorko? Znajduje się w odległości około 1km od Boryszyna xD Link to post Share on other sites
CzaroSW Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 I później styrani do roboty w skwarze somalijskim? :happy: Link to post Share on other sites
darek755pl Posted April 29, 2011 Author Report Share Posted April 29, 2011 No dobra ja tam będę w sobotę 07,05,2011 od godziny 11/12 na miejscu i zaczniemy się zbierać w miejscu gdzie ostatnio była inscenizacja batalistyczna( na drodze) A co do wypadów z resztą składu to już pomysły na miejscu będziemy rozpatrywali :icon_biggrin: do zobaczenia w sobotę ^^ Link to post Share on other sites
MariushK Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 Mamy nadzieję być w sobote najpózniej 10 rano 7 maja Link to post Share on other sites
darek755pl Posted April 30, 2011 Author Report Share Posted April 30, 2011 1 jest dziwne są dziesiątki stron na gOOglach na których pisze się że zlot będzie trwał od 2 do 3 dni co mnie rozkojarzają. Swoją drogą wierzę że na WM mamy najbardziej wiarygodne info. (chyba :P) 3 dni http://www.remek4x4.opty.com.pl/news/1/Aktualnosci/2011-03-30/Boryszyn-2011-Zlot-Milosnikow-Fortyfikacji-25.html 2 dni http://boryszyn.pl/ a tu fajny filmik jest ^^ http://www.bunkry.lubrza.pl/zlot-boryszyn Link to post Share on other sites
Armagedon981 Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 Witam! Postaram się przyjechać na pierwszy weekend (7-8 maj) a potem drugi od czwartku albo piątku do niedzieli rano (13-15 maj). W tygodniu nie dam rady, ponieważ jest szkoła, nauka, zaliczenia (w końcu zbliża się koniec roku szkolnego)... ;/ Pozdrawiam :D Link to post Share on other sites
CzaroSW Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 ATBW piszcie jako drużyna bo wiadomo ,że przyjedziecie :) Dwa dni będzie trwał zlot. Jak napisałem. Link to post Share on other sites
yroli Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 Wpadam chyba 10 dopiero bo mam komisje do woja;] Link to post Share on other sites
darek755pl Posted May 1, 2011 Author Report Share Posted May 1, 2011 ATBW piszcie jako drużyna bo wiadomo ,że przyjedziecie :) Owszem czaro przyjedziemy i będziemy jako 1 team A.T.B.W. :D ale nie każdy przyjedzie już od 7 niektórzy później :teethh: Ale na oficjalnym zlocie będziemy wszyscy . :maniak_OK: Link to post Share on other sites
barbi Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 hymmmm my jako połowa S.G.S przyjeżdżamy tak o 10 i zostajemy tak do niedzieli do tego ostatnieo dnia :biggrin: Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 To nikogo nie będzie od piątku...? W takim razie my też wyruszymy w sobotę rano... Link to post Share on other sites
MariushK Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 (edited) Jacek z tego co wiem Błażej ma przyjechać w sobotę . Osobiście mi i ekipie nie stoi nic na przeszkodzie aby być np. w piątek wieczór najwyżej weźmiemy więcej sprzętu obozowego-ale niech wypowie się organizator.Kwestia obozowania , noclegu , ogniska itp. Edited May 3, 2011 by MariushK Link to post Share on other sites
darek755pl Posted May 4, 2011 Author Report Share Posted May 4, 2011 Ze wzgledu ze mieszkam w de. jade do pl w piatek po szkole ale jest mozliwosc ze wyrwe sie juz w czwartek :biggrin: ! i bede juz od piatku w boryszynie ! a wiec napewno jescze napisce na forum,... pozdraiwam Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 (edited) Nie no, gdybyśmy mieli wpaść w piątek, to na pewno koło 17-18, bo w piątek wykłady... Z Piątkiem xD. Po prostu zawsze lepiej wyruszyć sobie po południu, niż rano wcześnie wstawać i prawdopodobnie czegoś zapomnieć... Edited May 4, 2011 by Jacek GROT Link to post Share on other sites
CzaroSW Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 zawsze można spakować się po południu i wyruszyć rano a nuż się coś przypomni przez sen :happy: Link to post Share on other sites
MariushK Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Tylko my mamy jakieś od 120 - do 160 km żeby dojechać czyli od 2 do 3 godzin. Ekipa jest z róznych miejscowości . Link to post Share on other sites
yroli Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 grzejcie mi tam miejsce na 10-go ; ] (Darek trzymaj miejsce na duży namiot;pp) Link to post Share on other sites
Armagedon981 Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Może ktoś mi wytłumaczyć dlaczego uczestnik militarny płaci więcej od cywila? Myślałem, że powinno być odwrotnie... ;/ Link to post Share on other sites
mjr_nicpon Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Może ktoś mi wytłumaczyć dlaczego uczestnik militarny płaci więcej od cywila? Myślałem, że powinno być odwrotnie... ;/ Bo lans kosztuje więcej :icon_biggrin: A tak poważnie to przeczytałem, ten wasz wątek i jestem ciekaw co z tego wyjdzie. Za pewne przybędziemy popodziwiać i tym samym zapraszamy do obejrzenia naszej skromnej dioramy na zlocie. Pozdrawiam Nicpoń GRH 82nd AD The "Pathfinders" Link to post Share on other sites
CzaroSW Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Może ktoś mi wytłumaczyć dlaczego uczestnik militarny płaci więcej od cywila? Myślałem, że powinno być odwrotnie... ;/ nie rozumiem, dla wszystkich oprócz orgów i "budowniczych" czyli nas jest taki sam cennik Link to post Share on other sites
Recommended Posts