wiciok Posted November 30, 2015 Report Share Posted November 30, 2015 Polecicie jakiś mały, tani ( Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted December 1, 2015 Report Share Posted December 1, 2015 (edited) Te wszystkie latareczki "Police" "10000w" itd są ok. Za 2 dychy się cudów nie spodziewaj. Ew zamów w chinach interesujące ciebie elementy. Zapłacisz grosze a masz wszystko "na wymiar" Szukaj na fasttech, lub dx.com https://m.fasttech.com/products/0/10003889/1574601-cree-xm-l2-u2-4c-1100lm-4300-4500k-led-emitter-on Do tego jakiś driver, który upakujesz w budzie peq, i możesz robić za jedi pod kinem w dniu premiery :) Edited December 1, 2015 by Nitro Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted December 1, 2015 Report Share Posted December 1, 2015 Ja szukam taniej opcji oświetlenia do pistoletu. Niestety wszystkie małe, tanie latarki mają wyłącznik z tyłu i po zamontowaniu bieda z włączaniem. Quote Link to post Share on other sites
wegorz Posted December 1, 2015 Report Share Posted December 1, 2015 (edited) Czy są jakieś chińskie latarki w klasie/cenie Olighta, które działają na żarnikach i filtrze IR? Dobrze by było, gdyby były dostępne na Aliexpress. Edited December 1, 2015 by wegorz Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted December 1, 2015 Report Share Posted December 1, 2015 Te wszystkie latareczki "Police" "10000w" itd są ok. Za 2 dychy się cudów nie spodziewaj. Ew zamów w chinach interesujące ciebie elementy. Zapłacisz grosze a masz wszystko "na wymiar" Szukaj na fasttech, lub dx.com Właśnie o to chodzi, że celowo nie chcę cudów :icon_biggrin: Do robienia miecza świetlnego mam Solarforca, w PEQ chcę mieć coś zawsze pod ręką do okazjonalnego przyświecenia, np. w CQB na góra kilkanaście metrów. Lampki "police" wiem jak działają, ale pod tą soczewką nie ma żadnego odblasku nawet. Zresztą jakby był, to i tak za duży. Dlatego tę opcję traktuję jako rezerwową, a szukam raczej czegoś z odbłyśnikiem. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted December 1, 2015 Report Share Posted December 1, 2015 Hmmm... Nadal polecam ci coś w chinach kupić. Są też diody słabsze, ir itd. Wszystko co na alledrogo sprzedają, jest z właśnie sklepów ze sporym przebiciem. Ew. na torch, lub swiatełka.pl w komisach poszukaj. Mają tam sporo części do latarek na spyl. Quote Link to post Share on other sites
spoco Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 odkopie temat. Czy ktoś jest w stanie łopatologicznie wytłumaczyć jak przerobić chińczyka z 5 trybami świecenia tak aby świecił tylko 100%? Ewentualnie może ktoś z trójmiasta lub okolic podjąłby się takiej przeróbki? Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 Zmieniasz sterownik na taki z 1 trybem. Quote Link to post Share on other sites
spoco Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 Spoko to szukam u majfriendow, myślałem, że da się coś zmostkować czy coś. Quote Link to post Share on other sites
jovetic Posted October 10, 2019 Report Share Posted October 10, 2019 Z latarek chińskich to tylko Fenixy. Trochę kosztują te latarki ale są warte swojej ceny :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts