pitchaK Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 Siemanko Jestem nowy i mam małą sprawę Chcę kupić karabin snajperski do 600zł lub minimalnie wiecej, wiem że to niebędzie nic wspaniałego ale mi wystarczy Proszę o podanie jakiś propozycji i niechcę ich po 2 kafle Chodzi mi głównie o wytrzymałość i celność, moc też się przyda:D Quote Link to post Share on other sites
Ghost10 Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 :bialaflaga: Nie rób sceny dla snajpera liczą się ceny. Więcej nie napisze to sensu niema. :bialaflaga: Quote Link to post Share on other sites
Hookie Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 http://wmasg.pl/pl/consignment/show/94297 tutaj niezła baza na start. 650-700 zł. Rozmawiałem z kolesiem - można się potargować. Ja jednak już coś kupiłem, także odpuszczam. ;) Quote Link to post Share on other sites
Reset Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/37838-snajper-za-xxx-z/ Jak nie ma takiej kwoty to sobie daruj - zanim kogoś trafisz tą jedną kulką to dostaniesz na gębe serie z M4 czy AK, bo zasięg będziesz miał taki sam. Quote Link to post Share on other sites
pitchaK Posted January 16, 2011 Author Report Share Posted January 16, 2011 niejestem w tak zawansowanej grupie że wszyscy mają ak i m4 jeśteśmy raczej zieleni w temacie i cos takiego mi wysstarczy Quote Link to post Share on other sites
Rudy1002 Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 Ech.... Mówić jak do ściany... My Ci tu wyraźnie tłumaczymy że takie tanie gówno NIE wystarczy a ty i tak nie rozumiesz...... :sciana: Quote Link to post Share on other sites
SnajperSWD Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 SWD A&K fajny dobry karabin snajperski po zmianie lufy i gumki cena to koło 370 zł a tuning w zależności od grubości portfela Quote Link to post Share on other sites
Hookie Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 Dajcie sobie powiedzieć, że chłopak wie, że snajpa za tą cenę to nie jest z prawdziwego zdarzenia, ale na ich warunki wystarczy. ;) Chce replikę karabinu snajperskiego, to niech kupi. Naszym zadaniem jest powiedzieć: zasięgiem nie będzie ona przewyższać elektryków, a przez to, że nie ma trybu auto, strzelanie z niej pod gradem wrogich kulek może być utrudnione. ;) Quote Link to post Share on other sites
Ryba1993 Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 Ja mam taką propozycję kup sobie lepiej elektyka,bo w snajperce za te pieniądze będziesz miał zasieg kilka metrów(kilka czyli max 5-7m) większy od elektryków kolegów. Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 (edited) Tania stockowa snajperka ma około taki sam zasięg jak stockowy japoniec/tajwaniec. Dzisiaj porównywałem, stockowe SWD A&K (spring M150) z moim MP5SD2 Classic Army (spring M90, lufa promyk, gumka guarder i ciche głowice systemy), moja replika miała minimalnie zasięg i lepszą celność jeszcze porównałem AK cymy (bodajże CM 031) z wymienioną komorą KA, gumką guardera i lufą DF przy którym SWD zupełnie szans nie miał. Pomijając że podczas zakładania repliki na ramię kolba się urwała, tak w nawiązaniu do trwałości... Morał z tego taki, że tanich snajperek typu te wszystkie welle itd. (bez zamiaru tunningu) nie opłaca się kupować bo Cię zwykła cyma skosi. Edited January 17, 2011 by Maza94 Quote Link to post Share on other sites
pitchaK Posted January 17, 2011 Author Report Share Posted January 17, 2011 Oki zrozumiałem :D W takim razie co proponujecie dla początkującego snajpera( bez tuningu) Coś przedewszystkim wytrzymałe Quote Link to post Share on other sites
Rudy1002 Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Snajpera? Odpuść sobie... Kup sobie nieśmiertelne AK Cymy (CM.028) u krakmanów i będziesz zadowolony. Zawsze możesz tuningować tego kałacha i będziesz miał większy zasięg niż tanie snajperki. A jak się znudzi siedzenie z poczciwym kałachem w krzakach to możesz zawsze wyjść i puścić seryjkę. Quote Link to post Share on other sites
Tomaszek123 Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Godnym polecenia może też być coś z serii eM, dla większego lansu zamontujesz lunete i będziesz mial cos a'la parasnajperkę. Quote Link to post Share on other sites
pitchaK Posted January 17, 2011 Author Report Share Posted January 17, 2011 (edited) Rudy to że jesteś zwolennikiem kałachów nie znaczy że ja też nim muszę byc Edited January 17, 2011 by pitchaK Quote Link to post Share on other sites
Roni92 Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Może m14 cymy? Ma dobre opinie, ja bym kupował, gdybym nie był miłośnikiem kałacha :) Quote Link to post Share on other sites
pitchaK Posted January 17, 2011 Author Report Share Posted January 17, 2011 A zna ktoś dobry sklep internetowy z asg gdzie mógłbym poszukac czegoś lepszego Quote Link to post Share on other sites
Hookie Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 A czy kolega widzi u góry zakładkę "sklepy"? Quote Link to post Share on other sites
pitchaK Posted January 17, 2011 Author Report Share Posted January 17, 2011 no ale większość karabinów jakie tam znalazłem są po 600zł Quote Link to post Share on other sites
Widmo34 Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Gosciu nie ma snajperek ponizej 2000zł!!!! Wbij sobie to głowy.... Najtansza opcja to warrior wella 9kopia maruzena) z wymianą wszystkich bebechów lub meczyc sie z tym swd A&K masz temat ponad 100 ston Quote Link to post Share on other sites
Ghost10 Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Albo kup m14 cymy, jest to aeg, kup do tego lunete i jest good. Quote Link to post Share on other sites
SnajperSWD Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 z tym m14 to do bycia snajperem jest nieciekawie bo mało fps i słaby zasięg więc też trzeba wrzucic sporo kasy na tuning jeżeli kolega chce TANIM KOSZTEM tak sie bawic to sprężyna A&K SWD albo WARRIOR zmiana lufy i gumki bo repliki snajperskie elektryczne to bardzo duży wydatek na początek Quote Link to post Share on other sites
pitchaK Posted January 17, 2011 Author Report Share Posted January 17, 2011 Raczej byłbym za m14 cymy, a może ktos powiedzies jaka lunete? Quote Link to post Share on other sites
SnajperSWD Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 znajomy ma do sprzedania fajną lunetę Guardera na allegro na licytacji jest jak chcesz http://allegro.pl/luneta-guarder-4x32-mini-mil-dot-red-green-od1zl-i1412433135.html tu masz link Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 (edited) A ja nie będę kolejnym "POMOCNYM" który chce sobie nabić posty kolejną cymą tylko polecę coś co mu się na prawdę przyda. MP5SD, JG, bardzo dobra replika, z tłumnikiem, krótka, celna, cicha (po spodkładkowaniu i przesmarowaniu o to możesz poprosić w sklepie) z taką repliką nauczysz się jak podchodzić do wroga nie wykryty itd. Oczywiście też popieram pomysł z M14. Edited January 17, 2011 by Maza94 Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 "SWD A&K fajny dobry karabin snajperski po zmianie lufy i gumki" Tajest, kolego, proszę, nie doradzaj zielonym bo piszesz bzdury. "albo WARRIOR zmiana lufy i gumki " Jaką Ty gumkę wsadzisz do warriora? Ciekawi mnie to wyjątkowo. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts