Gregoriian21 Posted January 18, 2011 Author Report Share Posted January 18, 2011 Ale za to jaki lans ;) Stockowa bateria jest dobra? Quote Link to post Share on other sites
_Sick_ Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Jeśli dostaniesz w hełm schodzisz z gry, to się liczy jak zwykłe trafienie, chyba że gracie MilSilma. Co do munduru poszukaj na allegro Flecktarn, LUB Brytyjski mundur. Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Brytyjski mundur na Alledrogo (i w sklepach) zazwyczaj występuje jako DPM. :dry: Quote Link to post Share on other sites
Gregoriian21 Posted January 18, 2011 Author Report Share Posted January 18, 2011 http://allegro.pl/spodnie-wojskowe-bundeswehr-flecktarn-r-14-gratis-i1404691269.html coś w tym stylu ;>? Najgorzej to na mnie rozmiar znaleźć xd Podsumowując jak kupie m14 to jedyne co do niej dokupić to ładowarke i kulki ;>? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 I pamiętaj, że to nie drewno, a plastik udający drewno... Już lepiej chyba SOCOMa wziąć, przynajmniej czarny jest. ;) dokup mikroprocesorka i gumę hop up, powiedz krakmanom, by Ci ją założyli. Quote Link to post Share on other sites
Martini3g Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Mi się zdaje, że te gogle, do których link podałeś w 1 poście to podróbki/fałszywki/kopie. Tu masz link od oryginalnych: http://www.specshop.pl/index.php?cPath=104_44_167&sort=2a&filter_id=141 Na czym opieram swoją opinię? Ano na tym, że oryginały mają wytłoczone "pomiędzy oczami na górze" literką "A". Przypatrz się fotkom ze specshopu i tym z allegro. Quote Link to post Share on other sites
Gregoriian21 Posted January 18, 2011 Author Report Share Posted January 18, 2011 Whoa, tyle kasy to ja na gogle nie mam ;> Czyli lepszy socom? Czarnego obecnie nie ma, ale jest oliwny ^^ Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Jak dla mnie olive jest po prostu szpetny,wyślij e-maila do krakmanów może spodziewają się dostawy tych czarnych. Szkoda brać tą imitację drewna albo olive Quote Link to post Share on other sites
Levvy Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Bierz oliwkowy. Ta różnica w długości lufy mogłaby być odczuwalna przy założeniu precki, ale te drewno jest okropne, dlatego socom lepszy. Nie wiem czy ktoś już tutaj wspominał, ale m14 jest dosyć ciężkie, dlatego polecam jakieś zawieszenie. Quote Link to post Share on other sites
Gregoriian21 Posted January 18, 2011 Author Report Share Posted January 18, 2011 Zobaczymy jak to sie potoczy :) A te SOCOMy mają jakąś szyne, ale to jest RIS czy RAS? Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Z tego co wiem to Ris i Ras to jedno i to samo ;] Jeśli się mylę, poprawcie mnie Panowie ;] Quote Link to post Share on other sites
Gregoriian21 Posted January 18, 2011 Author Report Share Posted January 18, 2011 Gdyby się nie różniły, to by nie miały innych nazw :) Co do oliwkowej, fajna jest i przede wszystkim, tańsza ^^ Quote Link to post Share on other sites
Szabla95 Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Ras to nie jest konwersja ?? Quote Link to post Share on other sites
Gregoriian21 Posted January 18, 2011 Author Report Share Posted January 18, 2011 Na taiwangunie są RIS/RAS/SIR Quote Link to post Share on other sites
Gregoriian21 Posted January 18, 2011 Author Report Share Posted January 18, 2011 Polecane jest na początek wydawanie kasy na dodatkowe magi ładownice u lunety? Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Luneta w ASG służy tylko do lansu, zresztą M14 ma mechaniczne przyrządy celownicze. Ja osobiście bym wziął olive, albo drewnopodobną i przemalował na czarno. Quote Link to post Share on other sites
Gregoriian21 Posted January 18, 2011 Author Report Share Posted January 18, 2011 Już taniej by olive przemalować było ^ ^, ale chyba olive wezme, czyli stockowa batka i ładowarka jakaśtam z mikrocośtam bedzie dobra? Quote Link to post Share on other sites
Gregoriian21 Posted January 20, 2011 Author Report Share Posted January 20, 2011 Widze już nikt nie ma cierpliwości ^^ Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 Widze już nikt nie ma cierpliwości ^^ A do czego mieć cierpliwość? Do kogo? Rusz 4-ry litery i sobie poszukaj - to wszystko jest na tym forum i to nie pisane raz, ale co najmniej po kilkanaście razy. I o replikach i o batriach i o ładowarkach, ba nawet o szpeju pod to jest i o umundurowaniu, okularach i ogólnie o wszystkim. Ale łatwiej jest stanąć i napisać: "pisać mi ale już!!! bo ja chcę odpowiedź!!! JUŻ!!!" - nie? Quote Link to post Share on other sites
Gregoriian21 Posted January 20, 2011 Author Report Share Posted January 20, 2011 Łatwiej, tak przyzwoicie, nie. Przejrzałem większość tematów o m14 i średnio sie po prostu dowiedziałem :> Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 (edited) Poświęć trochę czasu, nie mając m14 znalazłem wszystko, a nawet jeszcze więcej i o lunetach i o magazynkach, kto używa i jakich i jak/czym/po co pomalować replikę, tematy o bateriach, ładowarkach, z jakich sklepów, co i dlaczego opłaca się kupić. Więc albo Ci się Kolego nie chce, albo nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Dlaczego Nam ma się chcieć odpowiadać na Twoje wypociny? Edited January 20, 2011 by Tuksiak Quote Link to post Share on other sites
Gregoriian21 Posted January 20, 2011 Author Report Share Posted January 20, 2011 A ja nikomu nie rozkazuje kolego ;> Więc spokojnie nie atakuj mnie od razu ;x Quote Link to post Share on other sites
durrr Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 Mam pytanko... http://allegro.pl/pokrowiec-na-helm-fritz-kevlar-bw-wojskowy-fleckt-i1408786315.html będzie ten pokrowiec pasował na micha 2000 ??? Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 Powinien pasować, ale ręki uciąć sobie nie dam. Pozdrawiam, Andrzej ;] Quote Link to post Share on other sites
yroli Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 Ym, nadal niewiele rozumiem ale za link dziękuje, przeczytam to może zrozumiem :) Und next question Co ma w sobie Ta replika , że jest droższa od tej? W sumie niczym...może tylko długością lufy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts