CanisPL Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Monolitowca też można zjeść, w Zonie zawsze znajdzie się większy kozak. Link to post Share on other sites
Rokka Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Monolitowca też można zjeść, w Zonie zawsze znajdzie się większy kozak. ERROR. Wyżej w łańcuchu pokarmowym po żołnierzach Monolitu jest tylko i wyłącznie sam Monolit. Nawróć się niewierny! Masz jeszcze tydzień na to! :tongue: Link to post Share on other sites
Juza Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 ERROR. Wyżej w łańcuchu pokarmowym po żołnierzach Monolitu jest tylko i wyłącznie sam Monolit. Nawróć się niewierny! Masz jeszcze tydzień na to! :tongue: Tee fanatyku MonoKitowców :D Gdzie żeście byli jak KRZYŻ z warszawy zabierali hehe :P Link to post Share on other sites
Maniak1988 Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 a o wojsku to się zapomina... nieładnie... ;P Link to post Share on other sites
swirekster lol Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Ja odnośnie swojej postaci powiem tylko tyle; 'Poszukiwanie budulca w toku.' Link to post Share on other sites
Guest Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 Monolit, Stalkerzy, wojsko, bandy rabusiów i inne takie - oj jak my to wszytko koledzy mutanty ogarniemy. Musimy na OBWĄCHOWISKU (odprawie - sobota miedzy 8 a 9 rano) dobrze ułożyć jadłospis, czy najpier pieczony Stalker z rusztu posypany suszonym Monolitowcem? czy kiełbasa z wojaka okraszona 79% wodą radioaktywną z pod pobliskiego reaktorka, a może potrawa w stylu: przerażony naukowiec bez głowy biegający do okoła. Musimy te kwestie ustalić - przecież wszystkich na raz nie zeżremy bo niestrawność gotowa. :biggrin: Link to post Share on other sites
Kilinkie Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 Witam Jaka jest skala mapy? Czy długość boku kwadratu z czterema kolejnymi cyferkami to 100m? Czy jest mapa katastralna w kolorze (np hipsometryczna)? Pozdarwiam TomaszK. Link to post Share on other sites
Przypadek Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 Kilinkie masz przeciez na mapie skale. Nie jest chyba problemem to zmierzyc? Link to post Share on other sites
Margot Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 Margot, jeśli Ruda Gańdzia to Ty, to tylko delikatnie proszę o ulgowe traktowanie przez wzgląd na mojego brata, którego niedawno miałaś okazję poznać (%%%), a którego zabieram ze sobą :cool: . Wiesz... Znajomości itp... Zawsze się jakiś dodatkowy batonik znajdzie :-P . niestety Ruda Gandzia to nie ja ;) co prawda też ruda, ale nie ja ;) Link to post Share on other sites
soldat Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 Witam Jaka jest skala mapy? Czy długość boku kwadratu z czterema kolejnymi cyferkami to 100m? Czy jest mapa katastralna w kolorze (np hipsometryczna)? Pozdarwiam TomaszK. Mapka zawiera skalę, tzn ten pasek z liczbami. Szerokość i wysokość jednego kwadratu to ok 200m. Dokładnie taką mapkę otrzyma każdy gracz podczas odprawy/rejestracji w Barze. Jedyną zaznaczoną na niej lokacją gry jest właśnie Bar - Fort Prusy/Duża Gwiazda. Lokacji jest oczywiście wiele więcej (więcej nawet niż ostatnio), ich odkrywanie należy do Was. Oczywiście dzięki dobrej gadce czy małej łapówce można od NPC dostać namiary na ciekawe miejsca lub lokalizacje anomalii. W trakcie gry będą dostępne (kupno, znalezienie lub otrzymanie za zadanie) mapki lepszej jakości. Podane na mapach nazwy typu: "Głuszne Bezdroże" czy "Skraj Pikniku" to nazwy "krain geograficznych" naszej Zony. Mała zagadka: - Kto mi powie dzieci, co zmieniło się na mapce od ostatniej edycji? :happy: PS: A tak w ogóle to nie ją robiłem więc się nie czepiajcie :icon_biggrin: Link to post Share on other sites
syriusz192 Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 Czyżby, Fort II nie był wyłączony z gry?? Co wygrałem?? Link to post Share on other sites
Doktor P Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 Monolit, Stalkerzy, wojsko, bandy rabusiów i inne takie - oj jak my to wszytko koledzy mutanty ogarniemy. Musimy na OBWĄCHOWISKU (odprawie - sobota miedzy 8 a 9 rano) dobrze ułożyć jadłospis, czy najpier pieczony Stalker z rusztu posypany suszonym Monolitowcem? czy kiełbasa z wojaka okraszona 79% wodą radioaktywną z pod pobliskiego reaktorka, a może potrawa w stylu: przerażony naukowiec bez głowy biegający do okoła. Musimy te kwestie ustalić - przecież wszystkich na raz nie zeżremy bo niestrawność gotowa. :biggrin: Zapowiedź nowego odcinka programu kulinarnego ,,Gotuj z Robertem Makłoblantorolowiczem" Nazywam się Robert Makłoblantorolowicz i zapraszam Was na podróż kulinarną.Za tydzień znajdziemy się w krainie bardzo niezwykłej, zwanej ,,Zoną". Występuje tam niezwykła fauna i flora, a zacni towarzysze którzy przemieszczają tą krainę zwą się Stalkerami. Z ich pomocą powstanie nowy odcinek mojego programu kulinarnego. Tutejszym przysmakiem są dania sporządzone z dziwnych stworzeń potocznie zwanych mutantami. Wraz z towarzyszami stalkerami wyruszymy aby upolować jednego z nich, a następnie sporzązimy z niego przysmaki miejscowej kuchni stalkerowskiej. PS. odcinek naprawde będzie kręcony. Kto chętny do pracy łowieckiej:) Link to post Share on other sites
psyhomantis Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 Mniam... brzmi zachęcająco, prawie czuję ten wyśmienity zapach. Macuszki krwiopijcy w cieście z pire z czarciego pudingu. Jakby co jestem za :P Link to post Share on other sites
kacxd Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 tak jak przedmówca, wchodzę w to :) Link to post Share on other sites
Argonath24 Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 lubię polowa chętnie wspomogę :P a będą smażone mutki? :D Link to post Share on other sites
Juza Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 tak tak to już widze Doktorka + 3 osoby a to znaczy GRUPE 4 osobową :D Dostaniecie niezły wpier... od wojska bo jestescie ZORGANIZOWANĄ grupą :D heheh Mechanika gry :D heh Link to post Share on other sites
kacxd Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 (edited) mmniam, pieczyste XD Nie bądź taki do przodu, najpierw znajdź ;] haaa a wtedy Zona zweryfikuje tą ciągłą butę naszych mundurowych Edited April 8, 2011 by kacxd Link to post Share on other sites
Scrzydlo Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 Shperacze przygotowali nowy filmik z okazji nadchodzącego Nyskiego Stalkera. Film pt.: „Monolit i nieprzyjaciele”. Czy mi się wydaje czy kręcone w Battle Arena w piątku?? Link to post Share on other sites
GZ Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 tak tak to już widze Doktorka + 3 osoby a to znaczy GRUPE 4 osobową :D Dostaniecie niezły wpier... od wojska bo jestescie ZORGANIZOWANĄ grupą :D heheh Nie zapominaj że wystarczy odpowiednia...eee...przepustka :biggrin: Link to post Share on other sites
lewku Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 Chciałbym zrobić mały przeciek... Otóż w Zonie powstała grupa... Reszta na S.T.A.L.K.E.R. Zona Nysa IV (hahahahaha) P.S. W zonie są odłamy ludzkości które chcą się wzbogacić na zbieraniu artefaktów i wykonywaniu przerozmaitych zadań ale jest też pewna grupa, która jest bogatsza od wszystkich i wszystkiego, grupa która nie zna litości, grupa która zabije wszystko i wszystkich by bronić swojej wartości. Strzeżcie się niewierni bo to nadchodzi apokalipsa w ludzkim wcieleniu, oto nadchodzi trojan w grze S.T.A.L.K.E.R., oto nadchodzi "frakcja" D...... (nie wypatrujcie jej, nie szukajcie bo kto ich znajdzie to już go nie odnajdą) Jak już wspomniałem "Reszta na S.T.A.L.K.E.R. Zona Nysa IV (hahahahaha) " Link to post Share on other sites
swirekster lol Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 frakcja D.... D.... .... Dziewice? :D Link to post Share on other sites
syriusz192 Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 (edited) Dziwolągi? Edyta: Z tym fortem II, zgadłem?? Edited April 8, 2011 by syriusz192 Link to post Share on other sites
Scrzydlo Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 # Skąd: Nysa Tubylcy?? :P Link to post Share on other sites
syriusz192 Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 Tubylcy, na D... -.- Link to post Share on other sites
Doktor P Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 tak tak to już widze Doktorka + 3 osoby a to znaczy GRUPE 4 osobową :D Dostaniecie niezły wpier... od wojska bo jestescie ZORGANIZOWANĄ grupą :D heheh Mechanika gry :D heh eheheh i mniej wiesz tym dłużej żyjesz. Wojaki też sie przyłączą do uczty. Link to post Share on other sites
Recommended Posts