jaymz87 Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 Przeglądając ostatnio YT natknąłem się na zwiastun tego oto programu: Ktoś wie coś więcej na jego temat, kiedy będzie/czy był już emitowany itp ? Quote Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Było było, syte i kulturalne. Trwało to ok. 30-45 minut. Na serio fajne. Lepsze od tych amerykanckich czy brytolskich akcji z Discovery. Niestety, trochę ocenzurowane ( po przed 23 ). Za to już nowe rosomaki były ;) Ogólnie polecam. Może znajdę gdzieś pełną wersję. Quote Link to post Share on other sites
jaymz87 Posted February 9, 2011 Author Report Share Posted February 9, 2011 Byłbym rad gdyby to ktoś znalazł, chyba że ja będe pierwszy to wciepnę na forum :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Remas Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 A wie ktoś od kiedy będzie można obejrzeć ten program? Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 A wie ktoś od kiedy będzie można obejrzeć ten program? Już był, na Polsat News jakoś pod koniec stycznia. Pozostaje czekać na powtórki albo dorwać calość w necie. Quote Link to post Share on other sites
ajgor_aa Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 No to kto pierwszy wrzuci w fajnej jakości dostanie cukierka :D Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Ja bym wolał ciasteczko :icon_neutral: "Rekrut" przy tym, delikatnie mówiąc, posysa. Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Co Wy z tym "Rekrutem", przecież to zupełnie inna bajka... Quote Link to post Share on other sites
ZOMER666 Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Uwaga będzie spoiler:) Oglądałem to, takie sobie, ogólnie to co w zwiastunie to w całym dokumencie jest może z 5 min dłuższe, jeżeli liczycie na akcje to wystarczy obejrzeć zwiastun nic więcej w dokumencie nie będzie. Ten ktoś co biega z przyczepioną kamerą zachowuje się jak by był niezniszczalny, albo cierpiał na syndrom "nie dostałem się do gromu ale "pokozakuje" bo mam kamerę na głowie". Koniec spoiler'a:) Ale jako że o naszych jest dość mało to ze wszystkiego trzeba się cieszyć:) Quote Link to post Share on other sites
Bojeq Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 A może ktoś podać dokładną godzinę i dni emisji? Bo kanał to wyczytałem, że Polsat New. Quote Link to post Share on other sites
bender Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Emisja była 29 stycznia o 19.15. Nie widziałem info o powtórkach. Film reporterski z małą ilością komentarzy. nakręcony na misji w Iraku i Afganie przez twórców "Kawalerii Powietrznej Quote Link to post Share on other sites
artuu89 Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Powtórka 6 lutego była. Quote Link to post Share on other sites
johny13 Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Wyraznie slychac : "prosze o oddanie strzalu" - co jest psia mac ??? :zastanawia: ??? Widac jednak , ze biurokracja ma sie bardzo dobrze w MONie... Cos dla milosnikow programow Rossa Kempa: http://www.youtube.com/results?search_query=ross+kemp+in+afghanistan&aq=5 Quote Link to post Share on other sites
Vintersky Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Latareczka Defender na PM50 w pierwszym ujęciu. ;-) BTW tematu - dobrze że takie materiały jednak są robione także przez naszych. Quote Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 (edited) No i się męczycie... było powiedzieć to bym nagrał :) Ja tam jednego gościa w leśnej panterze widziałem, możliwe, że jeszcze wiley-x pt-3, essy ice, no i.. mechanixy m-pact w CB u kamerującego gościa. @Edit- litery się znaki się pomieszały :D Edited February 11, 2011 by MatriX482 Quote Link to post Share on other sites
Tarbuł Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 A ja się przyłączam dam ciastko jak ktoś znajdzie i wrzuci na forum :) Quote Link to post Share on other sites
jogizg Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 Kurde też to chciałem obejrzeć. Jak ktoś znajdzie ten film byłbym bardzo wdzięczny. Quote Link to post Share on other sites
konri8 Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 (edited) Kurde, szukałem w necie, i nic ciekawego na temat tego filmu nie mogę znaleźć. W programach TV ani śladu... Edited February 12, 2011 by konri8 Quote Link to post Share on other sites
MICHAL Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 Znalazłem dzisiaj informację o takim programie "Polscy mudżahedini w Afganistanie" http://konflikty.wp.pl/kat,1020347,title,Polscy-mudzahedini-w-Afganistanie,wid,13155041,wiadomosc.html?ticaid=1bd39 Quote Link to post Share on other sites
mg schutze Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Ciastko dla mnie ;) http://www.youtube.com/user/dzubol88 Quote Link to post Share on other sites
jaymz87 Posted March 8, 2011 Author Report Share Posted March 8, 2011 Ba, nawet buteka wódki :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
mg schutze Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Dać adres :D ;) Quote Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 http://gdziewojsko.wordpress.com/2011/03/15/afganski-patrol/ 3 części, za późno, ale doobra. Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Mało :icon_neutral: Quote Link to post Share on other sites
Lelek Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Będzie tego więcej? :zastanawia: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts