Bart_Forrester Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Chodzi mi o to zdjęcie 3 z mundurem leśnym. "Vegeto WOODLAND" wg ciebie to jest flaga włoska Na zdjęciu na lewym ramieniu ewidentnie widać, że to flaga litwy P.S. Dziękuje modowi za nazwanie mnie zielonym. czytanie ze zrozumieniem... Quote Link to post Share on other sites
zajaszcze Posted March 14, 2011 Author Report Share Posted March 14, 2011 (edited) Lesio proszę cię wytłumacz mi jeszcze raz o co ci chodziło, bo jak widać zrozumiałem to inaczej niż ty zakładałeś. Nie miałem w zamiarze obrażania ciebie. Edited March 14, 2011 by zajaszcze Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Na zdjęciu masz Litwina w litewskim kamo, a mówisz, że to Vegetato (kamo włoskie). Więc by Cię wyprowadzić z błędu zasugerowałem spojrzenie na flagę (litewską), Włosi mieliby inną (włoską). Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 (edited) Jeszcze raz, jak sołtys krowie na rowie: Litwini nie używają kamuflażu Vegetato. Kamuflażu Vegetato używają Włosi. Nie istnieje taki kamuflaż jak Vegeto. Zdjęcie przedstawia żołnierza armii litewskiej - o czym świadczy flaga na ramieniu. Ponieważ armia ta używa kamuflażu określanego jako "litewski 4-kolorowy", oraz mundur na zdjęciu wygląda zupełnie inaczej niż oferowany w Vest.pl mundur "Vegetato woodland" (będący skądinąd produktem renomowanej niemieckiej firmy MilTec znanej głównie z fatalnej jakości wyrobów po średniowygórowanych cenach), to nie jest to mundur Vegetato ani tym bardziej enigmatyczne Vegeto. Zdecyduj się więc, czy chcesz mundur litewski 4-kolorowy, czy włoski Vegetato. :angry: Edited March 14, 2011 by Errhile Quote Link to post Share on other sites
zajaszcze Posted March 14, 2011 Author Report Share Posted March 14, 2011 Ok dzięki, wszystko teraz rozumiem. Decyduje się na kamo litewskie. Teraz jaki jest symbol/nazwa tego munduru. Podam przykłady żeby było wiadomo o co chodzi polska - wz.93 dania - M84 niemcy - flek... usa - np. woodland i teraz: LITWA -> Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 (edited) Flecktarn i woodland to nazwy kamuflaży... :bialaflaga: Gdzieś w Raport-WTO czytałem, że litewski mundur to zdaje się kopia ACU. Edited March 14, 2011 by wiciok Quote Link to post Share on other sites
Guest Brit Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Tak, i może jeszcze ktoś ma to dla ciebie sprowadzić i wystawić na Allegro? Quote Link to post Share on other sites
zajaszcze Posted March 14, 2011 Author Report Share Posted March 14, 2011 A chcesz to dla mnie zrobić:P Nie musisz ale jak masz ochotę to myślę, że ułatwisz mi sprawę:P A tak a pro po sobie na ebay-u znajdę. Flecktarn i woodland to nazwy kamuflaży... :bialaflaga: Wiedziałem, że ktoś się dopierdzieli do tego. Dobrze wiesz o co mi chodzi a bez sensu zwracasz uwagę. Chodzi mi o nazwę symbol czy jak to wy "PRO" nazywacie, żeby to jakoś wyszukać, bo na razie to nic nie wiem na temat tego munduru. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 (edited) Krój munduru chyba... Nie podawaj przykładów skoro wiesz, że są błędne. Edited March 14, 2011 by wiciok Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 http://opforcemagazine.com/index.php?option=com_content&view=article&id=81%3Aopforce-magazine-issue-2&catid=42%3Apolish-version&Itemid=429&lang=pl tu jest conieco, może się przyda. O Włochach jest w którymś z numerów też trochę informacji. Quote Link to post Share on other sites
zajaszcze Posted March 14, 2011 Author Report Share Posted March 14, 2011 Było to już w tym temacie:P I widziałem to... Quote Link to post Share on other sites
1beduin Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 A tak a pro po sobie na ebay-u znajdę. zajaszcze pisze się "a propos" nie "a pro po" bo wychodzi "qui pro quo" :wink: Dziwnie się zachowujesz, dziwne zadajesz pytania, to nie dziw się, że tak jesteś traktowany Quote Link to post Share on other sites
johny13 Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 (edited) Ale ja ci wierzę że to hiszpanie. Ale tutaj tez to jest:P http://opforcemagazine.com/index.php?option=com_content&view=article&id=81:opforce-magazine-issue-2&catid=42:polish-version&Itemid=397&lang=pl Zmieńmy temat i porozmawiajmy o Litewskiej armii A dokładnie o tych mundurach 2/3 zdjeci jakie zamiesciles to armia Łotewska. Jedynie ostatnie zdjecie reprezentuje Litewska armie..... Edited March 14, 2011 by johny13 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts