pupcuch Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Poszukuje porady, jaką lunetę wybrac do AKSU , chce dać za nią do 150zł ( z montażem najlepiej ). Polecajcie coś co się nadaje technicznie (żeby mi oczek nie zniszczyło odrazu) oraz wizualnie (żeby chociaż w pewnym stopniu pasowało do AKSU). Link to post Share on other sites
parkie Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Myślisz, że jest to odpowiedni dział na takie pytanie ? Link to post Share on other sites
baum Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 a co ma wspólnego AKSU z działem 'Karabiny Wyborowe'? Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Wizualnie każda luneta pasuje do AKSU jak świni siodło. Link to post Share on other sites
senkuPH Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 (edited) Leże...... hah... "" Wizualnie każda luneta pasuje do AKSU jak świni siodło."" Edited February 21, 2011 by senkuPH Link to post Share on other sites
Maza94 Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Najmniej by oszpecałoby PSO/POSP. AKSU to karabin wyborowy? Link to post Share on other sites
pupcuch Posted February 21, 2011 Author Report Share Posted February 21, 2011 Najmniej by oszpecałoby PSO/POSP. AKSU to karabin wyborowy? Nic nie przeszkadza , żeby z niego zrobić karabin wyborowy :) a przynajmniej parasnajperke . Dajcie propozycje lunet i zamknijmy temat... Link to post Share on other sites
Maza94 Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Wyborowy? Parasnajperski? Z TEGO? http://world.guns.ru/userfiles/images/assault/as03/aks74u.jpg Link to post Share on other sites
pupcuch Posted February 21, 2011 Author Report Share Posted February 21, 2011 Wyborowy? Parasnajperski? Z TEGO? http://world.guns.ru/userfiles/images/assault/as03/aks74u.jpg Może i to Ciebie dziwi ,ale widziałem już kilka takich przeróbek ;) Link to post Share on other sites
Olek96 Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Ty, to może wintozeza widziałeś? : p Jak tak, to nie jest to przeróbka, to JEST karabin wyborowy. Link to post Share on other sites
pupcuch Posted February 21, 2011 Author Report Share Posted February 21, 2011 (edited) Jakim cudem mógłbym pomylić Vintoreza z AKSU ?? Przecież to jest niewykonalne !! Edited February 21, 2011 by pupcuch Link to post Share on other sites
Lambert Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Pomyliłeś działy z tym.. czymś. Pozdrawiam, Lambert Link to post Share on other sites
Mohawk_PL Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Odpuść sobie pupcuch, tutaj każdy jest hura bura szef podwóra, a jeszcze niedawno latali z plastikami, naczytali się o plastikowych gearboxach a i tak nadal oddają repliki do naprawy komuś bo brak czasu który tracą na wychodzenie ze swoimi pieskami typu chihuahua. Powiem krótko, widzę że chcesz to tanim kosztem, AKSU pewnie masz z boczną szyną, montaż ten od Cymy za 40 zł pasuje, najwyżej będziesz musiał odkręcić szynę z góry i odwrócić. Najlepiej pożycz od kogoś lunetę, obejrzyj, przymierz, po kilku strzelankach i tak dojdziesz że nie jest Ci ona potrzebna, chociaż ja do dziś pamiętam dobrze moją lunetę na AKSU, nie było mocnych na ten subkarabinek. Szukaj na :google: albo zrób sobie model tu http://pimpmygun.doctornoob.com/ ale tak jak chłopaki Ci podpowiadają, to nie VSS Vintorez i nie wydawaj kasy, oszczędź na jakiś kolimator porządny. Pozdro MHK Link to post Share on other sites
VIPER-RT10 Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 Zabrakło mi słów. Po prostu zamykam i do piachu. Viper Link to post Share on other sites
Recommended Posts