Olek96 Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Grałeś na konsoli? xD Quote Link to post Share on other sites
Trapez Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Te mapy są tak małe, więc nic dziwnego, że SMG spisują się najlepiej. Jedynie smg akimbo jest dosyć idiotyczne, bo to jest dosyć celne, a przecież dwoma giwerami w rzeczywistości nie da się celować. Szczególnie wkurza FMG8. Osobiście najbardziej lubię MP7, tylko niepotrzebnie je wziąłem zamiast dodatkowej klasy bo jak się skończy prestiżować to i tak ma się giwerę odblokowaną. Zauważyłem, że to co widać w kinie, czasem niedokładnie oddaje gameplay. Tak jakby cześć ruchów była aproksymowana, że potem wychodzi jakby człowiek grał na padzie albo z aimbotem. Przynajmniej tak mam na PC. Quote Link to post Share on other sites
Musley Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Trochę brakuje mi map takich jak Strike, Crossfire czy Crash z pierwszego MW - widzę, że w MW3 rozgrywka odbywa się raczej na jednym poziomie (w sensie chodzimy po ziemi) - nie ma za dużego pola do popisu dla snajperów itd. Quote Link to post Share on other sites
minus25 Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 A czy miał ktoś problem z co-opem? Bo u mnie i znajomego zdarza sie.. lag. Między graczami. Tj gramy, i nagle jednemu z nas laguje, przykładowo znajomemu. I potem on widzi to co robi moja postać, tylko z jakimś... pół minutowym opóźnieniem, i gdy ja mam już czystą planszę, to on nadal widzi wrogów. Wie ktoś co może być powodem? Quote Link to post Share on other sites
Trapez Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 Miałem takiego laga w coopie ale było tak jakbyśmy ja i kolega grali z botem zamiast z żywym graczem. W sumie ten coop nawet do pięt nie dorasta zombi z BO, więc szczególnie po takim bugu jakoś mnie do tego nie ciągnie. Quote Link to post Share on other sites
kosteQ86 Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 Te lagi to zależą od neta, ja z kumplem też czasami mamy takiego laga że ja widze że on leży a tak na prawdę gra i na odwrót. Ale jak nie laguje to bijemy rekordy:) 10-11 miejsce w survivalu na mapce Hardhat:D dodam że na 1-2 są haxy więc się nie liczą:P Quote Link to post Share on other sites
Musley Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Są i pierwsze zauważalne i irytujące skazy: - lagi - wieczorami jest po prostu przewalone, wczoraj spędziłem sporo czasu w poszukiwaniu hosta i u każdego miałem spore lagi. Tęskno za listą serwerów z MW1, gdzie można było szybko po pingu wybrać grę, która nam odpowiada. - brak autobalance - to też czynnik obniżający fun płynący z rozgrywki. Jeżeli trafi się do totalnie noobowego teamu, to będzie się rozjeżdżanym już do końca. Przerzucanie topowych graczy w równych proporcjach do poszczególnych teamów zrobiłoby dobrą robotę imho. Quote Link to post Share on other sites
kosteQ86 Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 Jestem no lifem:P Ale 1 miejsce na 2 mapkach jest:D Quote Link to post Share on other sites
Trapez Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Do 10 lipca jest promocja na Steam'ie na obydwa DLC. Można kupić dwa w cenie jednego ale jak sobie chwilę pograłem to te mapki ssą tak jak te w podstawowej wersji. No i musiałem usunąć appcache ze steam oraz zrestartować kompa, żeby mi Collection 2 zabanglało. A Chińczycy i tak mają najlepiej bo dostaną CoD'a free to play, głównie z mapkami MW2 (jak to widac na trailerze) http://www.modernwar.pl/wideo-darmowe-call-of-duty-online-tylko-dla-chinczykow.html Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Przeszedłem sobie dzisiaj kampanię. W multi nie gram dla zasady i ciśnie mi sie tylko jedno na usta: miałkie to. Seria radośnie zjadła własny ogon. Doszło do tego, ze otwierając drzwi śmigłowca wiedziałem, ze ktoś mi strzeli w klatę, że widząc śmigłowiec i słysząc "thats our ride outta here", z góry wiedziałem, zę jak przekroczę krawędź murku to maszyna zostanie zestrzelona i z góry wiedziałem, że poturla się prosto pod moje nogi. Puściłem mysz, nie tknąłem klawiatury i co? Maszyna zatrzymała się pół metra ode mnie. W życiu tak przewidywalnej gry nie widziałem. A ja tak lubię, jak ktoś próbuje mi opowiedzieć ciekawą historię... Porażka straszna. Teraz kończy mi sie aktualizacja Battlefielda 3... może tam się nie zawiodę... Quote Link to post Share on other sites
Rower Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Chyba nie potrzebnie czekałeś na aktualizacje jak grasz tylko singla :happy: Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Nie dało sie odpalić gry bez ściagniecia 5 gb patcha. I taks ie zawiodłem ;-) . Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Nieprawda. MW3 jest fajne. Jest tak fajne, że aż sprzedam je razem z kontem Steam. Chętni pisać na PW. :D Quote Link to post Share on other sites
hogen Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 (edited) Dla mnie seria COD'a WM jest jedną z najlepszych gier akcji. Kampania wymiata. Z multi jest trochę gorzej, mw1 porażka, wm2 juz lepiej, mw3 jest dobrze lecz niesesty nie da się grać przez typów używających wh, aim a nawet god mode... szkoda na to czasu. Jedyny plus wprowadzanych dlc to misje specjalnce bo na dodatkowych mapach prawie nikt nie gra. Ogólnie szkoda czasu na to :D Edited September 18, 2012 by hogen Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 (edited) Dlatego też zalecam Black Ops gdzie możesz sobie zagrać szkolenie 1:9 i poczuć się jak profesjonalny gracz strzelając do botów na poziomie trudności 'Łatwy' :) MW3 MW3... Trochę nie grałem, może zainstaluję, może ta przerwa już się wyjątkowo dłuży i czas na IDOLa w wykonaniu 12-o letnich graczy? Edited September 18, 2012 by WszystkoZajęte Quote Link to post Share on other sites
zovlad Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 Ostatnio siadłem do MW3 od BO i stwierdzam, że jeśli o samą grę jest tak jak w MW2, ale cheaterzy skutecznie psują grę. Na dedykowanych nikt prawie nie gra więc to też mija się z celem. Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 Dedykowane miały sens przed patchem jakiś czas temu, kiedy to można było sobie w dzień wbić maksymalny prestiż poprzez zabicie 2-3 osób, wyjście, wejście w prestiż, dołączenie do gry, zabicie 2-3 osób, wyjście i tak w kółko, teraz nic nie nalicza. Do tego już planują Modern Warfare 4, ciekawe co tam będzie? Rodzina Makarov'a, Price jako narrator? ;) Quote Link to post Share on other sites
hogen Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 Taa... to dziwne bo niby MW miało mieć tylko 3 części ale chyba stwierdzili, że mają z tego tyle hajsu ze wyjdzie kolejna część ;p Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 (edited) W MW3 miały być dedyki, niestety zrobili ludzi w wała, dedyki owszem, sa, ale do kitu, a plik "CoD MW3 Dedicated Server" jest o tyle dziwny, że możemy ponoć hostować serwer, ale... Nie możemy na nim grać. Infinity Ward szaleje... Edited September 19, 2012 by WszystkoZajęte Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts