Malyy Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 (edited) Witam jak w temacie. Co lepsiejsze? http://www.taiwangun.com/shotguny/shotgun_long_003_agm-813.html czy http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=76&products_id=580 Wiem ze duzo bylo o long 003 ale nie porownywaliscie i czy żeczywiście w Long 003 nie ładuje się ostatnia kulka w magazynku? Edited March 1, 2011 by Malyy Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 003. Quote Link to post Share on other sites
Malyy Posted March 2, 2011 Author Report Share Posted March 2, 2011 a ktos jeszcze sie wypowie? Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 A co tu dużo do wypowiadania się? Jest tańszy, lepszy, lepszy zasięg. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Jakbyś dokładnie poczytał o shotgunach GA, to byś znalazł informację, że są porównywalne do M47 DE. Które wypada trochę gorzej osiągami od 003/M58 DE. Ale to gdybyś poczytał... Na korzyść GA wypadają za to pierdółki, jak ładowanie z shelli, risy i regulowana kolba. Ale chyba lepiej mieć większy zasięg i lepszą celność, niż übertaktyczne chińskie dodatki, nie? (wyjątek to sytuacja, w której kupujemy strzelbę tylko do CQB i lansu :biggrin: ) Quote Link to post Share on other sites
Malyy Posted March 2, 2011 Author Report Share Posted March 2, 2011 czytalem troche o 003 :) ok dzieki Quote Link to post Share on other sites
Nowiq Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 A można gdzieś zakupić pasujęce shellsy? Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 (edited) Bodajże na zbrojowni, nie wiem czy pasują, ale raczej powinny podejść. Edited April 6, 2011 by wiciok Quote Link to post Share on other sites
CzaroSW Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 powiedźcie mi pany gdzie jeszcze można mośka dostać bo nie już nigdzie :) Quote Link to post Share on other sites
t0m3k Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 przede wszystkim uderzyłbym z pytaniem do krakmana Quote Link to post Share on other sites
Pomador Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 pytałem sie ich , ale nie wiedza kieddy dostawa :( Quote Link to post Share on other sites
CzaroSW Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 krakmani nic nie wiedzą albo powiedzą ci 3 tyg... ludu trochę dużo 3... dawno już nigdzie nie widziałem, szukałem wszędzie a gdzie znalazłem to było ,że brak na magazynie Quote Link to post Share on other sites
barbi Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 W życiu miałem 2 Mosbergi long nawet dobra jak byś brał to polecam ci mossberga tylko po roku użytkowania spust się zaczyna zacinać :D Po takim czasie autor raczej nie potrzebuje już odpowiedzi na pytanie. Jeśli natomiast chcesz się podzielić opinią o tej replice, to napisz to w odpowiednim temacie. /LgN Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts