szymon235 Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 mam akacza od cymy i czy by ktoś podpowiedział co bym musiał wymienić tak do około 430 fps mam gb v3 z góry dzięki Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Nie opłaca się, zresztą to było tak wiele razy... Quote Link to post Share on other sites
Grabekk Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 lepiej kupić od raz GB za 230 zł chyba u krakmanów . Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Na gunfire jest kompletne GB z mosfetem za 259zł. Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Podaj link, bo nie widzę. Quote Link to post Share on other sites
lisudml1991 Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Mam to samo. producent podaje 360-380 fps, na chrono było podobno 400(nie widziałem osobiście, mierzone w serwisie GF przy okazji). Chciałem tak jak Ty do około 430, kupiłem lufę prec., sprężynę 130 guardera (ledwo się zmieściła) i łożyskowaną prowadnicę, gratis dostałem dyszę czegośtam, i w efekcie zupełnie niechcący mam (tak podaje chrono w serwisie GF, którego nie widziałem osobiście) około... 455-470 fps :blink: Jak widziałem jak kulki lecą to tak porównywalnie z Super X9 kolegi. Quote Link to post Share on other sites
szymon235 Posted April 17, 2011 Author Report Share Posted April 17, 2011 dzięki za info Quote Link to post Share on other sites
rollson Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 (edited) Mam taki mały problem, może to głupio zabrzmi, ale czy można na cm031b założyć inny tłumik niż ten stockowy? W wersji b gwint od tłumika jest trochę większy, ale zastanawiam się, czy to nie jest tylko nakładka na mniejszy gwint, jest ona zabita kołkiem i nie wiem czy dobrze zrobię kiedy go wybije i spróbuje odkręcić, żeby sprawdzić czy jest pod nią gwint 14mm. Może ktoś już próbował z tym coś robić, z góry dzięki za odpowiedź. Jeśli zły temat, proszę o przeniesienie posta. Edited April 22, 2011 by rollson Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 Jest pod spodem gwint 14mm lewy, tylko pamiętaj, żeby nie wybijać, tylko wykręcić "kołek", który jest małą śrubką imbusową. Quote Link to post Share on other sites
rollson Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 (edited) Aha, dzięki za odpowiedź, musi to być na prawdę mały imbus, bo nawet na niego nie wygląda :) Jeszcze jedno...Nie jest ona przypadkiem jakoś dodatkowo podklejona? Nie daje rady tego odkręcić. Edited April 23, 2011 by rollson Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 Śrubka imbusowa? Może być przyklejona. Zaś co do nakrętki, to możesz mieć problemy z odkręceniem, jeśli kręcisz w niewłaściwą stronę, bo gwint tłumika to lewy gwint :) Quote Link to post Share on other sites
rollson Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 Chodziło mi właśnie o śrubkę imbusową, dzięki za odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts