Bozy Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 Witam , Jaki polecacie dwójnóg do SWD od a&k. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Graven Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 Z dwoma nogami? Pozdrawiam, G^. Quote Link to post Share on other sites
WscieklyWaz Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 Szukaj bipoda do SWD Hexagon Production, oryginalny jest "dosyć" drogi. Quote Link to post Share on other sites
Bozy Posted March 10, 2011 Author Report Share Posted March 10, 2011 Dzięki za odpowiedź ;) Quote Link to post Share on other sites
Bacao Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 Zobacz ten, może się nada: http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=2008 Quote Link to post Share on other sites
Ghost10 Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 (edited) Graven. Pomyśl, kolega który założył temat napisał DWÓJNÓG a ty piszesz głupoty tylko aby cos pisac. Edited March 10, 2011 by Ghost10 Quote Link to post Share on other sites
Bozy Posted March 11, 2011 Author Report Share Posted March 11, 2011 Dzięki bardzo za odpowiedzi i podesłanie linka , mam jeszcze jedno pytanie i nie chciałem zakładać nowego tematu a mianowicie : http://www.taiwangun.com/shop,show,1205 czy te okładziny i kolba będą pasować do SWD od a&k a jeżeli nie to podeślijcie linki do sklepów. Z góry dziękuję Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Bacao Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Tutaj masz, nawet taniej drewna do SWD od A&K: http://www.taiwangun.com/czesci_i_akcesoria_czesci_drewniane/zestaw_czesci_drewnianych_do_svd_a_k_klinsky-2167.html Tamte raczej nie będą pasować bez gruntownych przeróbek. Quote Link to post Share on other sites
Bozy Posted March 11, 2011 Author Report Share Posted March 11, 2011 (edited) O , tego nie zauważyłem :) Dzięki ci kolego: :D Wracając jeszcze do dwójnogu , taki będzie pasować - http://www.taiwangun.com/czesci_i_akcesoria_dwojnogi/dwojnog_do_karabinow_snajperskich_p_j-590.html ?? Edited March 11, 2011 by Bozy Quote Link to post Share on other sites
Bacao Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 W SWD nie ma takiego montażu do zawieszenia, więc nie, nie będzie pasował. Quote Link to post Share on other sites
Bozy Posted March 11, 2011 Author Report Share Posted March 11, 2011 ehhh , a mógłbyś mi wyszukać na taiwanie jakiś dwójnóg , bo SWD mam od niedawna wcześniej miałem M4 i pytam się jak głupi o wszystko ^^ Quote Link to post Share on other sites
Bacao Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Chyba będziesz musiał zamówić ten ze specshopu, na Taiwanie nie ma obecnie żadnego dwójnogu, który by pasował. :) Swoją drogą to drewna przy odrobinie zdolności manualnych możesz zrobić sam, w temacie poświęconemu Twojej replice powinieneś znaleźć wszystkie niezbędne wymiary. Quote Link to post Share on other sites
Bozy Posted March 11, 2011 Author Report Share Posted March 11, 2011 Ehhh , nie mam czasu na takie coś , wolę jednak zamówić ( nie żebym burżujem był) . No cóż , nie lubię zamawiać z kilku sklepów jednocześnie ale zamówię wszystko co bo akurat na taiwanie nie ma gumki HU której potrzebuje. No nic , jeszcze raz dziękuję Wam za pomoc. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Grabekk Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 nie lepiej kupić od ak dwójnóg ?! na SWD wejdzie na pewno , a kosztuję 40 zł na allegro jak trafisz :biggrin: Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 (edited) Ja używam takiego rozwiązania (wszystko do dostania na Taiwangun): http://www.taiwangun.com/czesci_i_akcesoria_dwojnogi/teleskopowy_dwojnog_na_szyne_r_i_s_a_c_m-767.html http://www.taiwangun.com/czesci_i_akcesoria_montaze_szyny_montazowe/montaz_do_latarki_i_lasera_na_lufe_p_j-927.html + przesyłka i za niecałe 100 złotych masz dwójnóg z montażem, który pasuje na SWD :). Edited March 13, 2011 by LogaN Quote Link to post Share on other sites
Bozy Posted March 13, 2011 Author Report Share Posted March 13, 2011 O też fajne rozwiązanie :) Przyda się zapewne. Pytanie do wyjadaczy , macie może jakiś filmik ,foty jak wymienić lufę na precke w SWD i gumkę HU ?? Quote Link to post Share on other sites
Grabekk Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 to wszystko pisże na forum :) poszukaj .. Quote Link to post Share on other sites
jogizg Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Ja mam oryginalny od dwujnug z WP montowany na taki bolec. Jeżeli będzie pasować to mogę ci go za 15zł opchnąć. Itak leźy i się kurzy. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 (edited) Ja mam oryginalny od dwujnug z WP montowany na taki bolec. Jeżeli będzie pasować to mogę ci go za 15zł opchnąć. Itak leźy i się kurzy. :bialaflaga: Tak trudno zrozumieć, że do SWD pasują tylko dwójnogi mocowane na lufie? (co w ostrym jest bez sensu, bo zwiększa rozrzut) Naucz się szukać, pisać i używać PW. Edited March 13, 2011 by wiciok Quote Link to post Share on other sites
WscieklyWaz Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 No ciekawe bo znam przynajmniej 2 wersje mocowanego do korpusu. To że oryginały kosztują tyle co kilka A&Kczów to inna sprawa. Hexagon robi stalową kopię tego pierwszego. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 (edited) To pasuje do każdej wersji SWD? Co i tak nie zmienia faktu, że dwójnóg na bolec nie pasuje. Edited March 14, 2011 by wiciok Quote Link to post Share on other sites
Bozy Posted March 14, 2011 Author Report Share Posted March 14, 2011 Wściekły a masz może stronkę z tym dwójnogiem bo szukam i szukam a znaleźć nie mogę. Quote Link to post Share on other sites
WscieklyWaz Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Kiedyś były TUTAJ, teraz ciężko będzie go dostać, zwłaszcza, że posiadacze ostrych SWD i Tigrów też go kupowali. Quote Link to post Share on other sites
Bozy Posted March 14, 2011 Author Report Share Posted March 14, 2011 aha , dzięki za pomoc . Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Ludzie, nie ma dwójnogu który nie pasuje do SWD. Zazwyczaj trzeba coś wiercić czy piłować ale nawet w VSR trzeba. To, że nie ma przelotki do zawieszenia nie znaczy, że dwójnóg nie pasuje. Zastanówcie się raczej nie nad tym czy dwójnóg X czy Y pasuje tylko czy jest dobry i wygodny. Bo większość pokazanych tu- nie są. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts