Wojak19 Posted March 11, 2011 Author Report Share Posted March 11, 2011 (edited) To teraz zostaje g36c i g3 :P i skonczcie z tym off-topem bo to juz nudne jest Edited March 11, 2011 by Wojak19 Quote Link to post Share on other sites
Wojak19 Posted March 11, 2011 Author Report Share Posted March 11, 2011 ok raczej juz mozna zamknac temat poniewac z tych 3 czyli g36c i k oraz z g3a3 ja juz wybiore :D Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Jeśli chcesz mieć replikę na duuużo lat to dołóż do czegoś markowego. Quote Link to post Share on other sites
perils Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Jeśli chcesz mieć replikę na duuużo lat to dołóż do czegoś markowego. Mój znajomy ma g36 3 lata ponad a użytkował ją ostro. Dopiero przy około 3 roku coś się zrobiło z tłokiem. Po co ma kupować replikę za 1500zł jak np mu się nie spodoba ASG? Strzelałem się z zapaleńcami ASG na 1 x , którzy też mówili o kupnie markowych replik.Pobiegali z pompką i już nigdy nie wrócili. Pozdrawiam -Perils Quote Link to post Share on other sites
Wojak19 Posted March 11, 2011 Author Report Share Posted March 11, 2011 No ja nie mam zamierau po pierwsze (kolega upp) kupowiac zadnej markowej bo za i poco i po drugie (kolega up) ja nie bede mial zamiaru zrezygnwac z AS :P Quote Link to post Share on other sites
lubiemrowkojady Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Zawsze pozostają używki TM :) Quote Link to post Share on other sites
Wojak19 Posted March 11, 2011 Author Report Share Posted March 11, 2011 nom a co do g36 to mozna mu wymienic dwojnog na np.szynke ? Quote Link to post Share on other sites
Wojak19 Posted March 11, 2011 Author Report Share Posted March 11, 2011 I chyba ostatnie pytanie : JG0738 a g608-2 (czym one się różnia ? :blink: ) Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Oczywiście, że można wymienić na szynkę, ja mogę za ten dwojnóg pół kilograma parmeńskiej dać. Zastanów się też nad gietą od Cymy. Podobno wykonanie wewnętrzne i zewnętrzne bije na głowę JG (choć sam na JG nie narzekam). Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 (edited) Do repliki najlepiej kupić ładowarkę mikroprocesorową. Inaczej ładowarka z zestawu będzie niszczyła akumulator. Edited March 11, 2011 by hokager Quote Link to post Share on other sites
Toss942 Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Co do G36 Cymy, to fakt, że będzie znacznie lepsza od JG, można o niej poczytać w artykułach, który nie dawno wyszedł, lecz ona kosztuje teraz 600zł, więc ponad 100zł więcej od JG. Co do mikroprocesorowej ładowarki, to bardzo dobra rzecz i myślę, że jej kupno na początku to dobry pomysł. Quote Link to post Share on other sites
Wojak19 Posted March 11, 2011 Author Report Share Posted March 11, 2011 Oczywiście, że można wymienić na szynkę, ja mogę za ten dwojnóg pół kilograma parmeńskiej dać. wiedzialem ze ktos tak odpowie :D Quote Link to post Share on other sites
Wojak19 Posted March 12, 2011 Author Report Share Posted March 12, 2011 I chyba ostatnie pytanie : JG0738 a g608-2 (czym one się różnia ? :blink: ) Ok to powie ktoś ?:D tylko modelem czy czymś ? że g608-2 jest starsze czy cos ? :happy: Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Tym co ci Lesiu powiedział,starszy nie jest. Zastanów się nad zakupem porządnej ładowarki,tutaj mam dobrą łądowarkę Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 To jest porządna ładowarka? :bialaflaga: Quote Link to post Share on other sites
Wojak19 Posted March 12, 2011 Author Report Share Posted March 12, 2011 ok teraz temat można zamknąć. Biore gietke i chyba tą ładowarke :P Quote Link to post Share on other sites
Toss942 Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Faktycznie beznadziejna ta ładowarka co podał kolega wyżej. Ja póki co używam takiej Klik i taka jest wystarczająca na zwykłe pakiety NiMh i NiCd, a tym bardziej do stockowej baterii ;) Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Wojak19 Posted March 12, 2011 Author Report Share Posted March 12, 2011 Faktycznie beznadziejna ta ładowarka co podał kolega wyżej. Ja póki co używam takiej Klik i taka jest wystarczająca na zwykłe pakiety NiMh i NiCd, a tym bardziej do stockowej baterii ;) Pozdrawiam. no bo poco mi ma wykrywac od takiego napieca ? i jeszcze regulowac ja ? :wink: Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 "Ładowarka nie posiada wskaźnika informującego o naładowaniu pakietu dlatego należy obliczyć czas ładowania według wzoru i instrukcji, którą otrzymujemy w komplecie. Dzięki systemowi rozłączania naładowanego pakietu nie musimy obawiać się o przeładowanie baterii. Zabezpieczenie to chroni również akumulator i ładowarkę przed przypadkową zamianą biegunów." Eeee :D znaczy ładuje sama tyle ile powinna czy nie? Ten opis jest niejasny. Nie ryzykował bym. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Ja bym to rozumiał, że ładuje ile trzeba, ale nie wrzeszczy, że skończyła. Co jest "troszkę" bez sensu. I tak lepiej wziąć imaxa/turnigy, a nie takie nie wiadomo co. Quote Link to post Share on other sites
Toss942 Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Chodzi o to, że nie przeładuje ci ta ładowarka pakietu bo odcina zasilanie przy maxie, ale też nie poinformuje, że się naładował ten pakiet ;] Ale też bym nie ryzykował z tą ładowarką. Quote Link to post Share on other sites
Laokoon Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Jesteś pewien? Bo widziałem już inną interpretację tego opisu. Pozdrawiam, Laokoon Quote Link to post Share on other sites
Toss942 Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Pewny nigdy być nie będę, gdyż nie posiadam tej ładowarki. Skoro znasz inną interpretację to możesz ją tutaj napisać ;] Ja tylko wywnioskowałem to z opisu ładowarki. Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 (edited) To jest porządna ładowarka? :bialaflaga: Rozmawiałem z Tomkiem na jej temat i mówił,że za tą cenę nic nie ma lepszego. Edited March 13, 2011 by hokager Quote Link to post Share on other sites
Wojak19 Posted March 13, 2011 Author Report Share Posted March 13, 2011 No za 60 zł to można kupić sobie ics'a Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts