facek20 Posted March 22, 2011 Author Report Share Posted March 22, 2011 ale wygląd mnie odstrasza. Naprawde te małe odpadają Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 Słuchaj koleś. Naucz się pisać po polsku - to po pierwsze. Naprawdę nikt Ci nie pomoże jeśli nie określisz swoich wymagań. Jak będziesz chciał je określać to przynajmniej tak, żeby ktoś to rozszyfrował. Za drogie, za tanie, za ładne, za brzydkie, nie pasuje na mojom kruwe, może gwiazdkę z nieba chcesz? Link to post Share on other sites
lubiemrowkojady Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 Jeszcze trochę, a będzie chciał termowizję za 500 zł ... :bialaflaga: Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 To ja nie wiem jaki kolimator Ci się podoba ... Link to post Share on other sites
facek20 Posted March 22, 2011 Author Report Share Posted March 22, 2011 (edited) Mati przesadzasz. Ostateczne pytanie. Czy ten celownik http://allegro.pl/kolimator-eotech-553-montaz-flash-wawa-i1504284806.html naprawde jest taki jak w opisie. Czyli, czy jest regulowany w pionie i poziomie, czy ten "krzyż" jest taki jak na rysunku i czy naprawde ma wskaźnik wyczerpania baterii?? Edited March 22, 2011 by facek20 Link to post Share on other sites
arend Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 Sądzę że są to pytania do sprzedającego. On odpowie ci najszybciej Link to post Share on other sites
facek20 Posted March 22, 2011 Author Report Share Posted March 22, 2011 Ale on może kłamać by sprzedać Link to post Share on other sites
Idzior Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 Skoro nie wierzysz sprzedajacemu towar ktory i tak jest kopia to nie masz wyjscia i musisz uzbierac te 3tys plus i kupic oryginal :) Link to post Share on other sites
lubiemrowkojady Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 Jak walnie ściemę, to zgodnie z zasadami allegro możesz oddać w jakimś tam czasie ... :happy: Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 Ale on może kłamać by sprzedać Podsumuję to 1 słowem: LOL :hahaha: Jak sklep może oszukać? Zresztą wszystko jest napisane na ich stronie: "- Klient, który zawarł umowę poza lokalem przedsiębiorstwa, może od niej odstąpić bez podania przyczyn, składając stosowne oświadczenie na piśmie, w terminie 10 dni od zawarcia umowy. Zwrot powinien nastąpić niezwłocznie, nie później niż w terminie 14 dni. Towar powinien wrócić w takim stanie w jakim został zakupiony, w oryginalnym opakowaniu beż śladów użytkowania wraz dowodu zakupu, instrukcją i gwarancją. (Dz. U. z dnia 31 marca 2000 r.). W przypadku zwrotu towaru kupujący pokrywa koszty wysyłki w obu kierunkach nawet gdy koszt wysyłki do kupującego pokrywa sprzedawca. - Wszelkie zwroty i przesyłki wysyłane na koszt Firmy P.P.U.H. Madrex nie będą przyjmowane, chyba że nastąpiły wcześniej inne ustalenia z kupującym. Produkt w okresie serwisowania może być wymieniony na nowy o tych samych parametrach lub lepszych tylko w przypadku, jeśli firma PPUH Madrex uzna, iż naprawa zepsutego produktu jest niemożliwa. " I człowieku, weź trochę rusz głową, nikt za Ciebie nie będzie podejmował decyzji/ płacił ani reklamował, jak się boisz to nie kupuj, bo jeszcze Cie ktoś oszuka... :bialaflaga: Poszukaj informacji na forum i podejmij decyzję, trzeba tylko chcieć, nic więcej... :dry: Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 Mówi się, że kto pyta nie błądzi. Ale Ty przesadzasz ... kilka osób dobrze doradza Ci, a Ty swoje dalej. Gościu popatrz sobie na komentarze i co nieco się dowiesz. A poza tym nie miał by SS (Super Sprzedawca) gdyby kłamał. Ja się poddaję :bialaflaga: Link to post Share on other sites
Viamortis Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Mnie zastanawia ten wskaźnik naładowania baterii... :blink: Co do opisów aukcji, to nieraz mogą być różne błędy, niekoniecznie wynikające ze złej woli sprzedawcy. Czasem człowiek jest już zmęczony, albo ma gorszy dzień, albo wystawia z szablonów i nie wszystko zmieni tak, jak powinno być. Pozdrawiam Mortis Link to post Share on other sites
Foka Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Tolerancja na głupotę ma swoje granice. Ludzie poradzili, spróbuj podjąć pierwszą męską decyzję w życiu. Pisz poprawnie, z zachowaniem zasad pisowni, albo Twoje posty będą usuwane. Link to post Share on other sites
Recommended Posts