Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Hydepark WLKP

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

W mojej głowie narodził się nawet pomysł, żeby zostać Surogatką ale nie dosyć że kasa za 9 miesięcy to mój jakże kochany narzeczony uświadomił mnie że nikt by nie chciał takiego brzydkiego i głupiego dziecka ;-) Ech, Ci bliscy zawsze podtrzymają na duchu..

Tej tylko ja częściej byłem pod ich bramką niż Ty i nie dlatego że mi się wracać nie chciało ;P, tylko że ja się zmęczyłem dodatkowo gadaniem.

Ja wiem, to nie tak że nie chciało się wracać tylko że byłeś w ataku :D

Ja miałem gorzej bo byłem w obronie i musiałem wyprowadzać kontry :icon_biggrin:

@PYRA: :icon_biggrin: A nie czasem "czarno"..?

Zupełnie jak komentarze po meczu reprezentacji..

Ale tak już jest z piłką nożną u nas - biorą tych, którym zabrakło talentu i charakteru do prawdziwego sportu.

Pozdrawiam,

Lambert

Edited by Lambert

Ejjj, pytanie techniczne...

Czy mając według specowego chrona 350-360fps mogę wpadać na CQB? Bo ja już się poddaję z tym Beszczelnie* Szczelnym Gearboxem... :bialaflaga:

Najpierw kupiłem niby stockową sprężynę z CA - wyszło 390fps, następnie kupiłem JBU M100 - ZNOWU 390fps (jakieś 370-380 na chronie (chyba) Tigera). Teraz kupiłem stockową z MP5 z G&G, która według specowego chrona miała 315fps, a u mnie, pozamontowaniu w, uwaga, STOCKOWEJ CYMIE! jest właśnie 350-360. Przy czym nie bawiłem się w żadne smarowanie, uszczelnianie czy cokolwiek innego. Poprostu wymieniłem na szybko sprężynę. WTF?!

*pisownia zamierzona

Hehe, to trzeba będzie się napracować paluszkiem. Acz i tak pewnie za jakiś czas wymienię sprężynę, bo reakcja na spust jest poprostu... "boska". Chyba, że znowu się okaże, że na chrono na strzelance wyjdą mniejsze fpsy. W każdym razie dzięki za odpowiedź.

Czy mając według specowego chrona 350-360fps mogę wpadać na CQB? Bo ja już się poddaję z tym Beszczelnie* Szczelnym Gearboxem... :bialaflaga:

Najpierw kupiłem niby stockową sprężynę z CA - wyszło 390fps, następnie kupiłem JBU M100 - ZNOWU 390fps (jakieś 370-380 na chronie (chyba) Tigera). Teraz kupiłem stockową z MP5 z G&G, która według specowego chrona miała 315fps, a u mnie, pozamontowaniu w, uwaga, STOCKOWEJ CYMIE! jest właśnie 350-360. Przy czym nie bawiłem się w żadne smarowanie, uszczelnianie czy cokolwiek innego. Poprostu wymieniłem na szybko sprężynę. WTF?!

*pisownia zamierzona

Ta, jak kupowałem mojego UMP to miała być sprężyna 110 Systemy i wciąż wychodziło na chrono 420 FPShahaha.gif

A co to za GB(v2), i co masz w środku? Aż mnie zaciekawiło że przy M100 otrzymujesz 190. Chociaż w profilu masz opis że przy JBU 370 wiec kręcisz ;) ale można prosić z ciekawości specyfikacje bebechów.