wilq1979 Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 (edited) My w drużynie też będziemy impregnować. Dzięki za pomoc biedronx. :) Taki off top - który z Was, o Wy ptaki nowoczesne Neornithes, złapał Scabies? Edited May 14, 2015 by wilq1979 Quote Link to post Share on other sites
biedronx Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 My w drużynie też będziemy impregnować. Dzięki za pomoc biedronx. :icon_smile: Taki off top - który z Was, o Wy ptaki nowoczesne Neornithes, złapał Scabies? Jak na razie chyba żodyn ale zdarzało się, że w sezonie przynosiłem z wypadów do lasu od 2 do 8 kleszczy :icon_smile: Quote Link to post Share on other sites
Afrati Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 Ja od dwóch sezonów używam Muszki i Muszki Plus - co 3-4 wyjścia w teren psikam obficie mundur, tak na wszelki słuczaj. Kleszcz nigdy mnie nie ukąsił. Być może jestem niesmaczny <żenująca gra słowna> (haha, "niesmaczny", kumacie?! :D ) Od chyba czterech sezonów używam też Repela z DEET - komary dzięki niemu zdecydowanie nie gryzą. Quote Link to post Share on other sites
wilq1979 Posted May 19, 2015 Report Share Posted May 19, 2015 Ja też mam repelent z DEET i jest bardzo skuteczny. Przedni żart Afrati. Koledzy z pracy czekają na więcej. A tak na poważnie, to czemu Twoja krew nie zawiera cennych składników pokarmowych dla kleszczy? Jak śmiesz przerywać jego cykl rozwojowy? A może jest mu teraz smutno i głodny cicho płacze, marząc o wtuleniu się w Twoje pióra? (równie ciekawa gra słowna z tym wtulaniem się w pióra). Quote Link to post Share on other sites
-Bosman- Posted May 25, 2015 Report Share Posted May 25, 2015 (edited) Osobliwy żart z Pomorza: Zawsze w sezonie z kolegą chodziliśmy po laskach wydmowych, gdzie wiara korzysta z naturalnych toi-toi, co jakiś czas pokrzykując: - Kleszczyk! Kleszczyk!! Kleszczyk! .... (tu gwizdanie jak na psa)... o Tu jesteś Kleszczyk? Nikogo nie pogryzłeś? Niedobry zwierzak, niedobry... Co ciekawe ludzie się szybko ewakuowali. Mniej fekaliów na wydmach i mniej kleszczy na dupskach. Pozdr, Bosman Edited May 25, 2015 by -Bosman- Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 Normalnie Karol Strasburger.. :) Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 Hmmm... Jak to było z określaniem "mocy" w replikach za pomocą denka puszki?... >330fps - przebija <330fps - nie przebija? Bo natrafiłem na taką ciekawą sytuację dziś... Czy to jest idealne 330fps? Quote Link to post Share on other sites
karolkonar Posted July 3, 2015 Report Share Posted July 3, 2015 Bo to denko puszki po soku z gumijagód - tego nic nie przebije :-) Quote Link to post Share on other sites
GomesLDZ Posted July 5, 2015 Report Share Posted July 5, 2015 Witam :) Nie wiem czy trafiłem dobrze i jak duże jest wasze środowisko w województwie ale poszukuje nijakiego Arkadiusza Zamorskiego , https://www.facebook.com/arkadiusz.zamorski.9 Bo jeśli prosi się Ciebie od kilku miesięcy o rzecz która została Ci wysłana przypadkowo w paczce która nie była pakowana przezemnie to fajnie by było gdyby to wróciło do mnie .. Tym bardziej jeśli zapewniasz ze odeślesz i chętnie ja pokryje koszta przesyłki , bo to chyba nie powinno wyglądać tak ,że prosze sie notorycznie o to a Ty jedyne co w temacie robisz to odczytujesz wiadomości na FB i masz mnie w dupie , i nie jestem też nadgorliwy pisząc tu bo pisałem Ci ze nie chce mi się bić piany o kabel wartości 50 zł ... Zwykły polecony list by załatwił sprawę a tak muszę tu pisać .... Miło by było panowie gdyby ktoś kto zna osobnika dał mu do zrozumienia ,że to po prostu słabe ;/ Pozdrawiam :) Quote Link to post Share on other sites
Johny_P-n Posted July 27, 2015 Report Share Posted July 27, 2015 "Szlachta baluje, a nie pracuje" :D Quote Link to post Share on other sites
-Bosman- Posted August 3, 2015 Report Share Posted August 3, 2015 (edited) No no... "szklane chłopaki" z tych Silent'ów :maniak_jezyk2: (od 6 sekundy) Pozdr, Bosman Edited August 3, 2015 by -Bosman- Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted August 3, 2015 Report Share Posted August 3, 2015 Zanosiło się na liścia.. ;) Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
eliasz Posted August 8, 2015 Report Share Posted August 8, 2015 (edited) Leżę i kwiczę Edited August 8, 2015 by eliasz Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted August 10, 2015 Report Share Posted August 10, 2015 (edited) Oj, weź.. Prawie jak ostatni Mohikanie. :icon_smile: Pozdrawiam, Lambert Edited August 10, 2015 by Lambert Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted August 10, 2015 Report Share Posted August 10, 2015 Czekajcie... Czyli że oni latają koło granicy z zabawkami na kulki, bo się spodziewają najazdu banderowców, którzy też mają karabiny na kulki, tylko takie kalibru 7.62? :D Quote Link to post Share on other sites
eliasz Posted August 10, 2015 Report Share Posted August 10, 2015 (edited) No... A najlepiej, że to coś trafiło na ruską stronę z różnymi głupotami i tam ludzie poważnie im gratulują... Zobaczcie ile ruskich komentarzy jest na YT... Tak się właśnie rodzą legendy :icon_biggrin: Edited August 10, 2015 by eliasz Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted September 4, 2015 Report Share Posted September 4, 2015 Nie mogę się zdecydować gdzie oglądać kabaret: na TVP1 czy na TVP2? :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted September 4, 2015 Report Share Posted September 4, 2015 :D Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted September 13, 2015 Report Share Posted September 13, 2015 - Tato, co to za czapkę masz na głowie? - To kefija, mój synu. To chroni nas przed nieznośnym słońcem na pustyni. - Tato, co to za dziwne ubranie? - To djellaba. To chroni nas przed gorącym wiatrem pustyni. - Tato, co to za okropne szmaty masz nogach? - One chronią nas przed rozpalonym piaskiem pustyni. - Tato, a po kiego nam to wszystko we Frankfurcie nad Menem? Quote Link to post Share on other sites
-Bosman- Posted September 14, 2015 Report Share Posted September 14, 2015 UP: :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted September 15, 2015 Report Share Posted September 15, 2015 Nie gadaj, że masz neta?! Pozdrawiam z Polski! ;) Lambert Quote Link to post Share on other sites
-Bosman- Posted September 15, 2015 Report Share Posted September 15, 2015 Mam :icon_razz: Dzicz, dziczą ale rachunki płacić jakoś muszę. Pozdr, Bosman Quote Link to post Share on other sites
DamianD85 Posted September 15, 2015 Report Share Posted September 15, 2015 Cześć jestem tu pierwszy raz jak tu się wszystko odbywa Hej, na początek proponuję przedstawić się w powitalni we własnym temacie (przenoszę z Powitalni) - Grom Quote Link to post Share on other sites
GROMPL Posted September 15, 2015 Report Share Posted September 15, 2015 A teraz odpowiedź: Na start zachęcam do skorzystania z Powitalni W większość weekendów w soboty i niedziele odbywają się niezorganizowane "spotkania", otwarte dla wszystkich >18 lat i >16 lat za zgodą rodziców (pisemną). Ankiety w których następuje demokratyczny wybór miejscówki pojawiają się w okolicach środy w dziale "Strzelania, imprezy i zloty" (głosować może każdy, tak samo jak i każdy może zainicjować ankietę, o ile nie dokonał tego ktoś wcześniej - zgonie z Regulaminem). Dojazd na dane obiekty znajdziesz w temacie "Dojazd na miejsca strzelanek + mapki terenów". Na strzelankach obowiązuje regulamin PASG i założenia wynikające z lokalnego savoir vivre Pierdoły piszemy na Hydeparku A i nie wchodź w zwadę z szeryfami bezdusznie wymagających pisania piękną, cenzurowaną polszczyzną i maniakalnie kontrolujących przestrzegania regulaminu forum i netykiety - poznasz ich po dopisku Moderator pod awatarem. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted September 15, 2015 Report Share Posted September 15, 2015 Musisz też wiedzieć, że na szeryfów wybiera się tych.. bystrych inaczej (Grom). :icon_wink: Zatem, bądź czujny! Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts