FLC Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 Jakby się ktoś zastanawiał jak wygląda brzydszy braciszek UMP ... https://www.youtube.com/watch?v=eIoZeD1eBTs Już czekam na wersję ASG :maniak_usmiech: Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted September 22, 2015 Report Share Posted September 22, 2015 (edited) SCARowaty. Tej, a Ty, amigosz coś tam rozumisz..? :icon_wink: Pozdrawiam, Lambert Edited September 22, 2015 by Lambert Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted September 22, 2015 Report Share Posted September 22, 2015 Filmik jest po portugalsku - w końcu Taurus, a z hiszpańskiego to tylko "io soy tonto" :icon_wink:, ale przyznasz że język brzmi nieźle Quote Link to post Share on other sites
eliasz Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 A ja myślałem, że na szeryfów się wybiera tych na, których to szło zepchnąć ;) Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted October 21, 2015 Report Share Posted October 21, 2015 http://www.altair.com.pl/news/view?news_id=17721 Ciekawe kiedy trafią do demobilu i ciekawe za jaką cenę bo ta jednostkowa (mając na uwadze że to zakup hurtowy) chyba jest trochę przegięta ;-) Quote Link to post Share on other sites
Ivo_Meleskevic Posted November 5, 2015 Report Share Posted November 5, 2015 Ufff. Aż bałem się zaglądnąć jak zobaczyłem, że ostatni post od FLC. Jak nic nielatów spotkał :hahaha: Ale nieeee... Znalazł nowy brzydki obiekt westchnień :) Starość nie radość... Instynkt zawodzi :) Co tam słychać w Pyrlandii? Dzieje się coś? Bo się wybieram i wybrać nie mogę :( Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted November 20, 2015 Report Share Posted November 20, 2015 Dla tych co spikają ległydżu - jakby ktoś pytał to niezależna komisja ekspertów potwierdziła że HK G36 jest cud malina, a pogłoski o utracie celności w gorącym klimacie to oszczerstwa i kalumie http://www.janes.com/article/55456/germany-s-g36-cleared-by-trio-of-studies Quote Link to post Share on other sites
biedronx Posted November 20, 2015 Report Share Posted November 20, 2015 Dla tych co spikają ległydżu - jakby ktoś pytał to niezależna komisja ekspertów potwierdziła że HK G36 jest cud malina, a pogłoski o utracie celności w gorącym klimacie to oszczerstwa i kalumie http://www.janes.com...trio-of-studies Nigdzie w tym artykule nie stoi, że obalono tezę iż G36 nie traci celności. Wykazano tylko w badaniu, że nikt przez to nie zginął, i że nie miało to wpływu na przeprowadzane operacje. Dwa pozostałe badania wykazały błędy po stronie prowadzenia sprawy przez ministerstwo obrony oraz brak korupcji i nielegalnych praktyk po stronie HK. Także ten... :P Quote Link to post Share on other sites
karolkonar Posted December 3, 2015 Report Share Posted December 3, 2015 Czy ktoś ma kabelek do programowania baofengów? Kiedyś ktoś ogłaszał się w komisie, ale nie mogę odnaleźć żadnego ogłoszenia. Chętnie skorzystał bym z takiej usługi, bo jakoś nie chce mi się wbijać setki kanałów ręcznie. Ktoś pomoże? Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted December 4, 2015 Report Share Posted December 4, 2015 Nigdzie w tym artykule nie stoi, że obalono tezę iż G36 nie traci celności. Wykazano tylko w badaniu, że nikt przez to nie zginął, i że nie miało to wpływu na przeprowadzane operacje. Dwa pozostałe badania wykazały błędy po stronie prowadzenia sprawy przez ministerstwo obrony oraz brak korupcji i nielegalnych praktyk po stronie HK. Także ten... :icon_razz: To była tylko zajawka artykułu - tutaj dalsza część po polsku http://www.konflikty.pl/aktualnosci/wiadomosci/zolnierze-bronia-g36/ Generalnie to H&K wchodzi na giełdę, sądzi się z rządem RFN i trzeba było wydać stosowne oświadczenie żeby podatnik nie musiał tyle dokładać do interesu. Quote Link to post Share on other sites
-Bosman- Posted December 11, 2015 Report Share Posted December 11, 2015 Lek na bolączki pola walki i nie tylko... podobno działa :maniak_luzik: https://youtu.be/hB_AP_azrxw Quote Link to post Share on other sites
karolkonar Posted December 31, 2015 Report Share Posted December 31, 2015 wszystkiego najlepszego w nowym roku, oby był lepszy niż poprzedni i obfitował w więcej "jebanek" i mniej terminatorów Quote Link to post Share on other sites
lukidp Posted January 8, 2016 Report Share Posted January 8, 2016 Jakaś wieksza impreza się szykuje w ten weekend, że nikt nie tworzy ankiety ? Quote Link to post Share on other sites
Bro Posted January 16, 2016 Report Share Posted January 16, 2016 Dżizas jak już nawet hydepark umarł to co tu o ankietach na strzelanki dopiero marzyć Quote Link to post Share on other sites
tred211 Posted January 16, 2016 Report Share Posted January 16, 2016 FB zabija życie w każdej postaci. Quote Link to post Share on other sites
lukidp Posted January 20, 2016 Report Share Posted January 20, 2016 Od 2 tygodniu się zastanawiam. I doszedłem do wniosku, że ASG w Wielkopolsce już jest martwe. Quote Link to post Share on other sites
Hudy01 Posted January 20, 2016 Report Share Posted January 20, 2016 Strzelania cały czas odbywają się, i w soboty i w niedzielę. Po prostu ludziom wygodniej jest organizować się na FB, dlatego podforum świeci pustkami. Quote Link to post Share on other sites
Filon75 Posted January 21, 2016 Report Share Posted January 21, 2016 Ale gdzie te strzelania, dajcie jakieś namiary :) Quote Link to post Share on other sites
lukidp Posted January 22, 2016 Report Share Posted January 22, 2016 To podajcie jakiś link do FB czy coś ? Bo chętnie bym przyszedł ale nie wiem gdzie Quote Link to post Share on other sites
~FOX~ Posted January 23, 2016 Report Share Posted January 23, 2016 Pyra Poznańska, Luzaki.... itp. Quote Link to post Share on other sites
Filon75 Posted January 24, 2016 Report Share Posted January 24, 2016 Dzięki:) Do zobaczenia :) Quote Link to post Share on other sites
tred211 Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 Szkoda tylko, że taki komercyjny i bylejaki twór jak FB, niszczy to co zostało zbudowane i dostosowane do naszych potrzeb. Niestety ta "bylejakoś" wylewa się też z FB w świat realny. Quote Link to post Share on other sites
Filon75 Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 Mówią że to postęp ale mnie się to osobiście nie podoba. Może poprostu za stary jestem. Czy na ul. Chemicznej w sobotę będzie się działo jeśli tak to napiszcie o której. Quote Link to post Share on other sites
janos17 Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 Dowiemy się pewnie w okolicach piątku wieczór. Quote Link to post Share on other sites
lukidp Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 Była ta strona to było łatwiej, nawet jak się nie grało przez pół roku to wiadomo było gdzie sprawdzić żeby przyjść na kolejną strzelanke Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts