ZłyDuch Posted June 17, 2016 Report Share Posted June 17, 2016 Niestety nie mogę edytować posta. Zapraszam w sobotę na Fort 6A, sianie zaczynamy o 10.00. Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 Ej, jest tu kto? Będzie jakaś ankieta czy mam sprawdzać Twarzoksiążkę? W ramach odpowiedzi na inteligentne odpowiedzi w stylu "to sam se zrób" to nie chce zakładać ankiety nie mając 100% pewności że będę .... Quote Link to post Share on other sites
ZłyDuch Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 Ostatnie ankietowe strzelanie odbyło się... 3 tygodnie temu, miesiąc temu? Niestety WMASGowe strzelanki obecnie dogorywają (aczkolwiek zawsze można je reanimować). Ludzie chodzą w soboty na WZA, w niedzielę na Pyrę. Silent hunters organizują jeszcze spotkania sparingowe, więcej informacji można uzyskać na ich forum. Wczoraj odbyła się pierwsza, eksperymentalna, środowa strzelanka WZA od 17:30 do "ostatniego klienta". Chociaż sam nie dałem rady dotrzeć, z zaufanego źródła mam informacje, że zjawiło się ok. 30 osób i grało się miodnie. Quote Link to post Share on other sites
eliasz Posted July 4, 2016 Report Share Posted July 4, 2016 A nie mówiłem, że to przez Wacola wszystko i że położy WMASG WLKP? Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted July 5, 2016 Report Share Posted July 5, 2016 A nie mówiłem, że to przez Wacola wszystko i że położy WMASG WLKP? Możesz to rozwinąć? :) Quote Link to post Share on other sites
ZłyDuch Posted July 6, 2016 Report Share Posted July 6, 2016 WZA sieje kompozytem dzisiaj na Forcie VIA od 17:30, zapraszam. Pozdrawiam, Duch. Quote Link to post Share on other sites
tred211 Posted July 8, 2016 Report Share Posted July 8, 2016 Pytanie z innej beczki. Szukam dobrego i taniego, podkreślam taniego fryzjera :icon_razz2: , w Poznaniu. Najlepiej w okolicach Piątkowa. Zna ktoś? Zdefiniuje tanio: do 15zł strzyżenie męskie :icon_biggrin: Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
ZłyDuch Posted July 8, 2016 Report Share Posted July 8, 2016 Zapraszam serdecznie na jutrzejszą strzelankę WZA. Strzelamy od godz. 10.00 na Chemiczna Pole Paintballowe. Gwarantujemy dobrą zabawę i wzajemne heheszki w przyjaznym gronie :). Mapa z mocno poglądową ścieżką dotarcia na miejsce zbiórki, na niebiesko zaznaczony został parking: Pozdrawiam, Duch. Quote Link to post Share on other sites
tred211 Posted July 8, 2016 Report Share Posted July 8, 2016 A fryzjer??? Quote Link to post Share on other sites
ZłyDuch Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 Dzisiaj siejemy na Forcie IV (ul. Syrenia). Zbiórka o 17:30, ale admin będzie w okolicach godziny 18:00. Zapraszam! Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 O, fajnie! Takie info zawsze mile widziane. :) Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
ZłyDuch Posted July 14, 2016 Report Share Posted July 14, 2016 (edited) O, fajnie! Takie info zawsze mile widziane. :icon_smile: Pozdrawiam, Lambert Ankiety WMASGowe może umarły, ale forum nadal żyje i myślę, że warto zamieszczać tu info o strzelankach dla osób, które nie mają fejsa i/lub nie są członkami grupy WZA :icon_smile:. Nie ma też sensu zakładanie nowego tematu dla każdego wydarzenia. W ankiecie na sobotę dominuje Głuszyna. Jutro po zakończeniu głosowania zamieszczę pełne info nt. weekendowego siania kompozytem. Edited July 14, 2016 by ZłyDuch Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted July 14, 2016 Report Share Posted July 14, 2016 Świetnie! :D Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
chomik na usb Posted July 15, 2016 Report Share Posted July 15, 2016 A fryzjer??? Mam nożyczki ale szczerze mówiąc to się nie polecam ;) Quote Link to post Share on other sites
ZłyDuch Posted July 15, 2016 Report Share Posted July 15, 2016 Doszedłem do wniosku, że lepiej, jeżeli będę informować o strzelankach WZA w dedykowanym ku temu temacie - do hydeparku nie każdy zagląda :icon_smile:. Link do tematu: http://forum.wmasg.pl/topic/160554-strzelanki-wza-z-facebooka/ Quote Link to post Share on other sites
eliasz Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 Możesz to rozwinąć? :icon_smile: Taki żarcik nawiązujący do podobnych dywagacji sprzed kilku lat. Sytuacyjny, że tak powiem. Rozwijać nie warto bo jednak jak porównasz ilość tematów/postów kiedyś i teraz to widać tendencję jak na dłoni. Wszystko samo za siebie mówi. Quote Link to post Share on other sites
Noxagon Posted July 28, 2016 Report Share Posted July 28, 2016 Siemka stare wygi ! Dawno już mnie to nie było , lecz po długiej przerwie czas wrócić do mojego ulubionego hobby , lecz widzę , że w przypadku ankiet na wmasg , posucha i brak ludzi :( Był bym wdzieczny gdyby ktoś dał linki na FB do aktywnych teamów w Poznaniu :) ! Quote Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted July 28, 2016 Report Share Posted July 28, 2016 Proszę Cię bardzo: WZA: https://www.facebook.com/groups/579038202261070 Pyra: https://www.facebook.com/groups/Pyra.poznanska Quote Link to post Share on other sites
Noxagon Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 Podziękować ! Quote Link to post Share on other sites
Duńczyk Posted October 9, 2016 Report Share Posted October 9, 2016 (edited) Dawno nie strzelałem i nie byłem na wmasg-u a tutaj jakieś "nowe i dziwne" działania,ci pokłócili się z tamtymi,nowe grupy i zasady,nowe grupy,brak ankiet strzelanek,każdy sobie coś tam robi,pogubić się można,kto "dobry" a kto "zły" a gdzie odnajdę dinozaurów,kto strzela w sobotę a kto w niedzielę? Edited October 9, 2016 by Duńczyk Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted October 9, 2016 Report Share Posted October 9, 2016 Na fejsie szukać musisz.. Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Duńczyk Posted October 14, 2016 Report Share Posted October 14, 2016 Na fejsie szukać musisz.. Pozdrawiam, Lambert Nowa generacja =nowe trendy,co już wmasg nie jest na czasie czyli trendy? Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted October 15, 2016 Report Share Posted October 15, 2016 Na to wyszło, niestety. Niestety, bo nie jestem fejsowy i raczej już nie będę.. Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted October 30, 2016 Report Share Posted October 30, 2016 Taki żarcik nawiązujący do podobnych dywagacji sprzed kilku lat. Sytuacyjny, że tak powiem. Rozwijać nie warto bo jednak jak porównasz ilość tematów/postów kiedyś i teraz to widać tendencję jak na dłoni. Wszystko samo za siebie mówi. Eliaszowi po prostu tęskno do starych czasów. To se nie wróci ;) Na to wyszło, niestety. Niestety, bo nie jestem fejsowy i raczej już nie będę.. Pozdrawiam, Lambert Ale konto na fejsie masz ;) A i dzień dobry, a raczej dobry wieczór :) Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted November 2, 2016 Report Share Posted November 2, 2016 Łomatko.. Zupełnie jak telefon z cmentarza!! :D Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts