Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Hydepark WLKP

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Nic nie rozumiecie. Testujemy nowy rodzaj rekrutacji.

Przyjęci zostają tylko ci którzy uciekną przed foką.

Brałbym bardziej tych co wytrzymają tortury - większy z ich pożytek będzie. Gardzić tymi co opuszczą kolegów w potrzebie.

Z innej strony patrząc, to może i macie rację, bo pingwiny do sprinterów nie należą i może warto patrzeć na tych co dadzą radę zwiać :icon_wink:

Ja przed foką zdążę bez problemu s........ć :maniak_luzik: Pytanie, tylko czy pingwin, który umknie foce, umknie przede mną :icon_question: :maniak_jezyk2:

Pozdr,

Bosman

Edited by -Bosman-
  • 2 weeks later...

Mam do Was ogromną prośbę. Moja dziewczyna ma na zaliczenie projekt który obejmuje przeprowadzenie ankiety internetowej. Temat jaki obejmuje ankieta: "Jaka jest najczęściej wybierana forma dostawy przesyłki".

Proszę Was o wypełnienie krótkiej ankiety (maks. 3min) która pomoże jej zebrać dane.Potrzebne jest jeszcze 49 osób.Z góry dziękuję :-)

http://ankieter.pl/wypelnij/ankiete/id/15245/jaka-forma-dostawy-przesylek-jest-najpopularniejsza-w-polsce/

Ja o Bosmanie trochę wiem, i mogę wszystkich zapewnić, że jego fantazje są pełne krwi, błota, bólu i cierpiących ludzi.

Ha, ja ze swojej strony zawsze byłem gorącym przeciwnikiem zbędnej przemocy i jednocześnie gorącym zwolennikiem niezbędnej przemocy ;-)

"na kolację camembert czy pasztet z sarniny"? :icon_wink:

57474017.jpg

Ja tam sobie francuskie racje chwalę, a przerobiłem już prawie całe menu. Kebab i chilli con carne faktycznie są strasznie gówniane, ale poza tym główne dania są bardzo w porządku. Problemem za to jest wspomniany fakt, że jest bardzo dużo dodatków, które zazwyczaj olewam, nie biorę do lasu i teraz zalegają mi kilogramami w szafie jakieś muesli, pasztety i dżemiki...

@Bosman, nie licz na to, akurat one rozchodzą się jako pierwsze :D

Wyciągną każdą plombę, ale są tego warte!

@Lambert, a myślałeś, że co? Że lubimy łazić po lesie paręnaście godzin bez celu? Przecież w milsimowaniu chodzi właśnie o to, żeby spokojnie zeżreć taktyczne jedzenie w kniei.

Afrati, jak nie chcesz tych pierdół, to ja z chęcią przyjmę.;p

Kebab i chilli con carne faktycznie są strasznie gówniane, ale poza tym główne dania są bardzo w porządku.

Jak dla mnie to one wszystkie smakują podobnie - dania główne i przystawki. Za wyjątkiem sardynek i tuńczyka w kiszonej kapuście.