Afrati Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Janos, idź już spać, bo znowu Cię przy najbliższej okazji zaszczelę! Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Oj, Afrati - wyraźnie daje się wyczuć pewien niepokuj w Twoich wypowiedziach. Czyżby brakowało Ci luzu? Tzn. luzu w Twoich wypowiedziach, oczywiście.. :P Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
chomik na usb Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Wazelina mode w wypowiedzi Afratiego nabiera innego znaczenia... Quote Link to post Share on other sites
Afrati Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Sami niegrzeczni chłopcy... Widzę, że nie bez powodu na nasze środowisko wołają "asgeje" ;-) Quote Link to post Share on other sites
biedronx Posted November 26, 2014 Report Share Posted November 26, 2014 Nic nie rozumiecie. Testujemy nowy rodzaj rekrutacji. Przyjęci zostają tylko ci którzy uciekną przed foką. Quote Link to post Share on other sites
wilq1979 Posted November 26, 2014 Report Share Posted November 26, 2014 Ja na tym zdjęciu widzę ptaka i zastawiam się jaka ekipę ASG on symbolizuje? Macie pomysły? Quote Link to post Share on other sites
-Bosman- Posted November 26, 2014 Report Share Posted November 26, 2014 (edited) Nic nie rozumiecie. Testujemy nowy rodzaj rekrutacji. Przyjęci zostają tylko ci którzy uciekną przed foką. Brałbym bardziej tych co wytrzymają tortury - większy z ich pożytek będzie. Gardzić tymi co opuszczą kolegów w potrzebie. Z innej strony patrząc, to może i macie rację, bo pingwiny do sprinterów nie należą i może warto patrzeć na tych co dadzą radę zwiać :icon_wink: Ja przed foką zdążę bez problemu s........ć :maniak_luzik: Pytanie, tylko czy pingwin, który umknie foce, umknie przede mną :icon_question: :maniak_jezyk2: Pozdr, Bosman Edited November 26, 2014 by -Bosman- Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted November 26, 2014 Report Share Posted November 26, 2014 Nie wiedziałem, Bosman, że masz takie fantazje.. Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
-Bosman- Posted November 26, 2014 Report Share Posted November 26, 2014 ... jeszcze sporo o mnie nie wiesz :maniak_luzik: :icon_cool: Pozdr, Bosman Quote Link to post Share on other sites
Afrati Posted November 26, 2014 Report Share Posted November 26, 2014 Ja o Bosmanie trochę wiem, i mogę wszystkich zapewnić, że jego fantazje są pełne krwi, błota, bólu i cierpiących ludzi. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted November 26, 2014 Report Share Posted November 26, 2014 Aha, ludzi - a to luz.. Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
michigan Posted November 27, 2014 Report Share Posted November 27, 2014 Haha dobre ...ale żeby tak bez oporu poddawać/oddawać się silsom ...nie wiem co Wam za szpej z demobilu obiecali :P Quote Link to post Share on other sites
Pitek1 Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 Mam do Was ogromną prośbę. Moja dziewczyna ma na zaliczenie projekt który obejmuje przeprowadzenie ankiety internetowej. Temat jaki obejmuje ankieta: "Jaka jest najczęściej wybierana forma dostawy przesyłki". Proszę Was o wypełnienie krótkiej ankiety (maks. 3min) która pomoże jej zebrać dane.Potrzebne jest jeszcze 49 osób.Z góry dziękuję :-) http://ankieter.pl/wypelnij/ankiete/id/15245/jaka-forma-dostawy-przesylek-jest-najpopularniejsza-w-polsce/ Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 Czy są jakieś formy dostawy z których obecnie nie korzystasz, a z których kiedyś korzystałeś? Odpowiedź: Nie dotyczy. Następne pytanie: Co spowodowało, że z nich już nie korzystasz? I już podobnej odpowiedzi brak. Ale zrobione. Quote Link to post Share on other sites
Drzej Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 Wypełnione. Pozdro Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted December 15, 2014 Report Share Posted December 15, 2014 Ja o Bosmanie trochę wiem, i mogę wszystkich zapewnić, że jego fantazje są pełne krwi, błota, bólu i cierpiących ludzi. Ha, ja ze swojej strony zawsze byłem gorącym przeciwnikiem zbędnej przemocy i jednocześnie gorącym zwolennikiem niezbędnej przemocy ;-) Quote Link to post Share on other sites
Tomciaz Posted December 19, 2014 Report Share Posted December 19, 2014 Ni ma ankiety na sobotę? Łolaboga, świat się kończy... albo Bóg się rodzi i wszyscy lepią te bigosy na zmianę z pierdogami :P Quote Link to post Share on other sites
Afrati Posted December 26, 2014 Report Share Posted December 26, 2014 Dość często jesteśmy pytani o to, co jemy na MilSimach. Kryzysowo napisało całkiem przystępny i niedługi artykulik opisujący amerykańskie MRE, francuskie RCIR oraz polskie SRG http://kryzysowo.pl/wojskowe-racje-zywnosciowe-ktora-wybrac/ (...tak, wiem, że najlepsza opcja to bułka i krakowska sucha ;) ) Quote Link to post Share on other sites
janos17 Posted December 26, 2014 Report Share Posted December 26, 2014 Dzięki Afrati, fajny artykuł, jednak ku mojemu rozczarowaniu nie rozwiązuje odwiecznego dylematu milsimowca "na kolację camembert czy pasztet z sarniny"? ;) Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted December 26, 2014 Report Share Posted December 26, 2014 Racje francuskie są niezłe, ale z pewnością nie wymyślono ich na wojnę.;] Quote Link to post Share on other sites
Afrati Posted December 27, 2014 Report Share Posted December 27, 2014 "na kolację camembert czy pasztet z sarniny"? :icon_wink: Ja tam sobie francuskie racje chwalę, a przerobiłem już prawie całe menu. Kebab i chilli con carne faktycznie są strasznie gówniane, ale poza tym główne dania są bardzo w porządku. Problemem za to jest wspomniany fakt, że jest bardzo dużo dodatków, które zazwyczaj olewam, nie biorę do lasu i teraz zalegają mi kilogramami w szafie jakieś muesli, pasztety i dżemiki... Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted December 27, 2014 Report Share Posted December 27, 2014 Wiedziałem, kurna! Wiedziałem, że musi być jakiś powód, dla którego pingwiny milsimują.. Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
-Bosman- Posted December 27, 2014 Report Share Posted December 27, 2014 Afrati, jeżeli zalegają tez Tobie "irysy" z tych racji, to przyjmę każdą ilość! Pozdr, Bosman Quote Link to post Share on other sites
Afrati Posted December 27, 2014 Report Share Posted December 27, 2014 @Bosman, nie licz na to, akurat one rozchodzą się jako pierwsze :D Wyciągną każdą plombę, ale są tego warte! @Lambert, a myślałeś, że co? Że lubimy łazić po lesie paręnaście godzin bez celu? Przecież w milsimowaniu chodzi właśnie o to, żeby spokojnie zeżreć taktyczne jedzenie w kniei. Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted December 27, 2014 Report Share Posted December 27, 2014 Afrati, jak nie chcesz tych pierdół, to ja z chęcią przyjmę.;p Kebab i chilli con carne faktycznie są strasznie gówniane, ale poza tym główne dania są bardzo w porządku. Jak dla mnie to one wszystkie smakują podobnie - dania główne i przystawki. Za wyjątkiem sardynek i tuńczyka w kiszonej kapuście. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts