Nogri Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Dzieje się coś w sobote? Żadnej ankiety nie ma :( Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Ano dzieje. Wieczorem dziewczyna Rica robi grilla i nawet dostałem zaproszenie. Wy nie. Quote Link to post Share on other sites
99TOMCAT Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Ano dzieje. Wieczorem dziewczyna Rica robi grilla i nawet dostałem zaproszenie. Wy nie. pewnie po 1 wizycie więcej już nie zaprosi ;P Quote Link to post Share on other sites
wilq1979 Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Bo to jest tradycyjny grill sobotni, dla osób dorosłych pijących alkohol - start o 10:00 rano :happy: Quote Link to post Share on other sites
eliasz Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Jakie ludzie taki hydepark... Dobranoc. Quote Link to post Share on other sites
Nogri Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Jakie ludzie taki hydepark... Dobranoc. W sumie to coś w tym jest. Ale chwilka czy to oznacza że ten hydepark jest bardzo fajny(aby nie nadużywać innych słów)?: D Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 @Tomcat: Uwierz mi, że nie jestem w stanie zrobić nic, żeby nie dostać ponownego zaproszenia.;p U nas w dostawaniu banów na kolejne imprezy specjalizuje się Szybyt. Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 Już niedługo 1 września. Zafunduje moim potworom podobną pobudkę Quote Link to post Share on other sites
wilq1979 Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 Jakie ludzie taki hydepark... Dobranoc. Jaki byt, taki odbyt... Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted August 27, 2011 Report Share Posted August 27, 2011 @wilq, widać Eliasz zapomniał że on też tworzy ten hydepark Z innej beczki. Ot specyfika naszego rodzimego rynku muzycznego - chłopaki wrócili z nową płytą, a na naszym za@%#piu nic. Niech wreszcie Amazon wejdzie na polski rynek http://www.youtube.com/watch?v=lGbeI9LBNpA Quote Link to post Share on other sites
eliasz Posted August 27, 2011 Report Share Posted August 27, 2011 @FLC wypraszam sobie... Jak ja pisałem na HP to było coś. Teraz jest tylko galeria filmików/zdjęć i nic więcej. Quote Link to post Share on other sites
OPOS1 Posted August 27, 2011 Report Share Posted August 27, 2011 No i to z taką częstotliwością, te filmiki są, że czasem jak wchodzę po kilku tygodniach to nawet się nie dopisała strona :D Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted August 27, 2011 Report Share Posted August 27, 2011 @eliasz, bez uraz, ale wiesz, nikt Ci nie broni napisać coś od czasu do czasu. A co racja to racja trochę tu przycichło, ale z drugie strony trzeba się uderzyć w piersi i złożyć samokrytykę - trzeba nie było gasić dyskusji o zgodach, SAWie i przede wszystkim nie jechać po Grzechotniku. Z drugiej strony powoli kończą się wakacje, młodzież powróci do szkół i na uczelnie i znowu zacznie się ruch na forum Quote Link to post Share on other sites
wilq1979 Posted August 27, 2011 Report Share Posted August 27, 2011 @FLC - masz rację co do powrotu młodej i zdolnej młodzieży. Zresztą nie mnie oceniać byt Eliasza ani części ciała gdzie pierwsze litery to "od" - jakby coś mu odstawało od sylwetki - a dalej jest rzeczownik brzmiący "byt". Quote Link to post Share on other sites
eliasz Posted August 27, 2011 Report Share Posted August 27, 2011 No i właśnie ja o tym mówię... Wiara nawet jak próbuje zażartować to są to co najwyżej żenujące teksty, które sobie w dupę może wsadzić, jeżeli taką ma analną fiksację. Szkoda, że z natłokiem motłochu umarło coś co dla niektórych było miłe i sentymentalne. Quote Link to post Share on other sites
99TOMCAT Posted August 27, 2011 Report Share Posted August 27, 2011 (edited) No i właśnie ja o tym mówię... Wiara nawet jak próbuje zażartować to są to co najwyżej żenujące teksty, które sobie w dupę może wsadzić, jeżeli taką ma analną fiksację. Szkoda, że z natłokiem motłochu umarło coś co dla niektórych było miłe i sentymentalne. zamiast krytyki daj coś od ciebie .. Krytykować to każdy eliasz potrafi :tongue: Edited August 27, 2011 by 99TOMCAT Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted August 27, 2011 Report Share Posted August 27, 2011 No cóż ostatnio trochę mnie wku... znaczy irytuje (pozdrowienia dla Wacola) nurt ogólnokrytykancki że kiedyś było lepiej, zabawniej, bardziej kozacko... Pozwolę sobie sparafrazować pewne przemówienie: "nie pytaj na jakim poziomie są wpisy w hydeparku, zapytaj sam się kiedy sam ostatnio coś tam wartościowego wrzuciłeś" A co do fiksacji to jak mawiają moje dzieci: "kto pierwszy czuje, za tym się snuje" Quote Link to post Share on other sites
eliasz Posted August 27, 2011 Report Share Posted August 27, 2011 Zamiast tego posta powyżej mogłeś równie dobrze wrzucić jakiś obrazek... Np. ten: Tyleż polotu i fantazji... Quote Link to post Share on other sites
qurcz Posted August 27, 2011 Report Share Posted August 27, 2011 kałasze śmierdzą Quote Link to post Share on other sites
Bro Posted August 27, 2011 Report Share Posted August 27, 2011 ciii qurczak, eliasz w dobrą stronę płynie :biggrin: Quote Link to post Share on other sites
yunac Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 kałasze śmierdzą I wychodzą od nich kurzajki... Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Kupiłem sobie nowego.;] Quote Link to post Share on other sites
~FOX~ Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Kupiłem sobie nowego.;] Boś BUC! Quote Link to post Share on other sites
99TOMCAT Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Kupiłem sobie nowego.;] i tak ci się zepsuje :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 i tak ci się zepsuje :hahaha: Tylko w rękach FOX'a :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts