Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Hydepark WLKP

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

@eliasz, bez uraz, ale wiesz, nikt Ci nie broni napisać coś od czasu do czasu.cool.gif A co racja to racja trochę tu przycichło, ale z drugie strony trzeba się uderzyć w piersi i złożyć samokrytykę - trzeba nie było gasić dyskusji o zgodach, SAWie i przede wszystkim nie jechać po Grzechotniku. Z drugiej strony powoli kończą się wakacje, młodzież powróci do szkół i na uczelnie i znowu zacznie się ruch na forum hahaha.gif

No i właśnie ja o tym mówię...

Wiara nawet jak próbuje zażartować to są to co najwyżej żenujące teksty, które sobie w dupę może wsadzić, jeżeli taką ma analną fiksację.

Szkoda, że z natłokiem motłochu umarło coś co dla niektórych było miłe i sentymentalne.

No i właśnie ja o tym mówię...

Wiara nawet jak próbuje zażartować to są to co najwyżej żenujące teksty, które sobie w dupę może wsadzić, jeżeli taką ma analną fiksację.

Szkoda, że z natłokiem motłochu umarło coś co dla niektórych było miłe i sentymentalne.

zamiast krytyki daj coś od ciebie ..

Krytykować to każdy eliasz potrafi :tongue:

Edited by 99TOMCAT

No cóż ostatnio trochę mnie wku... znaczy irytuje (pozdrowienia dla Wacola) nurt ogólnokrytykancki że kiedyś było lepiej, zabawniej, bardziej kozacko... Pozwolę sobie sparafrazować pewne przemówienie: "nie pytaj na jakim poziomie są wpisy w hydeparku, zapytaj sam się kiedy sam ostatnio coś tam wartościowego wrzuciłeś" hahaha.gif

A co do fiksacji to jak mawiają moje dzieci: "kto pierwszy czuje, za tym się snuje" hahaha.gif