Guest gecko123 Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 Możesz robić tak jak my, czyli chodzić w swoich mundurach, ale potem kazali nam pompować i kadra za nami nie przepadała ;) Quote Link to post Share on other sites
Kbx44 Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 Właśnie tak będę robił, pompowanie nie zabije. Jakby się przyczepiali to ich wina, trzeba było napisać że nie przywozimy mundurów tylko biegamy w obozowych a napisali tylko a amunicji ;) Mam prawo nie wiedzieć i oficjalnie nie wiem o konieczności biegania w 'obozowych'. :cool: Quote Link to post Share on other sites
janek122 Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 Rok temu było tak że do brytoli (można by powiedzieć że brytole przekształcili się w aliantów) szli wszyscy w DPM, woodland, wz.93 i w innych podobnych kamuflarzach, a do niemców flecktarn, MARPAT, UCP i inne mniej podobne do DPM. Quote Link to post Share on other sites
Usama Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 A jedzie ktoś może z Almaturem do Dziwnówka na II turnus? Quote Link to post Share on other sites
LubieX Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 Będzie ktoś jechał z Piotrkowa na II turnus??:D Panowie myślę że zabawa będzie przednia znaleźć się znajdziemy na miejscu popyta się kto z forum i tyle. Quote Link to post Share on other sites
misiuspoko Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 W sumie ja biorę jak zawsze (po raz trzeci) kilka mundurów, ponieważ na co dzień będę w nich chodził. Szkoda zwykłych rzeczy nosić, ponieważ często się pompuje(nawet jeśli kadra lubi turnus) wszędzie jest pełno piachu itd... I tka już przedmówca pisał to pewnie będzie możliwość chodzenia we własnych mundurach na strzelanki, nawet jeśli masz wz czy tam woodland Quote Link to post Share on other sites
LubieX Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 No ja też biorę 2 mundury fleck i wz. I tak większość czasu będziemy w nich spędzać, albo się przemoczą czy coś. Quote Link to post Share on other sites
Kbx44 Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 Pójdę w wasze ślady jeśli chodzi o mundury, ale że brak czasu to już na miejscu kupię od almaturu brytyjski w DPM. Myślę że na takim obozie będzie to świetne rozwiązanie ;). Quote Link to post Share on other sites
LubieX Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 Panowie nie wiem jak wy ale ja nie moge sie doczekac, a i propo tego co napisalem jedzie ktos z piotrkowa? bo ja tam dojade? Zawsze razniej jak juz ktos znajdze sobie kolege. Quote Link to post Share on other sites
Kbx44 Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 Nie Ty jeden nie możesz się doczekać. :) Możliwe że jedzie ktoś z Twojego miasta, przecież nie musi się wypowiadać na forum. Ja myślę że z Białegostoku ode mnie też jedzie więcej osób niż mi o tym wiadomo. A jeśli nawet tylko Ty byś jechał od siebie, to przecież na miejscu będzie dużo fajnych osób. Quote Link to post Share on other sites
LubieX Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 Co racja to racja. To jak robimy na miejscu pytamy kto z forum??:D Quote Link to post Share on other sites
janek122 Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 Wymyślimy hasło i będziemy się nawoływać :D Quote Link to post Share on other sites
LubieX Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 Jakieś propozycje?? Quote Link to post Share on other sites
Kbx44 Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 Może 'absens carens'? (nieobecny traci) Quote Link to post Share on other sites
janek122 Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 (edited) Wyobrażasz to sobie? Biegamy po terenie ośrodka i krzyczymy "absens carens". Lepiej coś bardziej "zwykłego" np. "ładną dziś mamy pogodę", czy coś takiego. No i jeszcze odzew, np: tak, zupełnie jak w dzień moich ostatnich imienin. Edited July 12, 2012 by janek122 Quote Link to post Share on other sites
Kbx44 Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 No to trzeba coś szybko ustalić. To jak, robimy to z odzewem? chyba najprostsze i najlepsze. Quote Link to post Share on other sites
LubieX Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 Ja proponuje to co Janek napisał. Quote Link to post Share on other sites
Fertoods Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 Wie ktoś może czy będzie jechał duży czy mikro bus? A i czy do autobusu potrzebny jest od razu pełnu strój czy na luzie można się ubrać? :) Pozdrawiam. A tak wogóle ktoś wyjeżdża może z Warszawy? Quote Link to post Share on other sites
janek122 Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 (edited) Można ubrać się dowolnie, jak dojedziemy do bornego będzie już pora wieczorowa więc tylko kolacja, zakwaterowanie i spać. Do Bydgoszczy (tam jest przesiadka) z Warszawy będziemy jechać autobusem. @ Fertoods Spotkamy się w Warszawie bo Białystok prawdopodobnie będzie tam miał przesiadkę. Edit. Co do tego spotkania i przesiadki w Warszawie to nie jestem pewien bo w tamtym roku zbiórka była przy pałacu kultury i nauki a teraz w innym miejscu, więc może jest jakaś zmiana. Edited July 12, 2012 by janek122 Quote Link to post Share on other sites
Fertoods Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 To fajnie :) Dzięki za odpowiedź. Jadę pierwszy raz, a widzę, że wy już zaprawieni więc nie wiem czego się spodziewać. ;) Quote Link to post Share on other sites
LubieX Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 A właśnie jak pakujecie repliki?? Ja chyba w oryginalne opakowanie włożę i tyle. Chyba że macie inne propozycje?? Quote Link to post Share on other sites
Fertoods Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 Ja w pokrowiec pakuję. :) Czy przywożenie własnych kulek jest zakazane? Czy można wziąść swoich trochę? Quote Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 Ja w pokrowiec pakuję. :) Czy przywożenie własnych kulek jest zakazane? Czy można wziąść swoich trochę? Weź swoje kulki, schowaj do torby, nie przyznawaj się, że je masz i po cichu je ładuj. Teoretycznie nie można używać ich, trzeba używać ich gunfrajerów 0.2. Quote Link to post Share on other sites
LubieX Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 I tak pewnie każdy będzie miał swoje kulki więc.... Ich problem^^^^ Myślicie że mogę w pudełku broń zabrać?? Quote Link to post Share on other sites
Makku Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 (edited) Cholera, szkoda że tak trochę to przegapiłem, a już miejsc nie ma... no cóż. Takie pytanko mam bo się na przyszłość pyta (albo jak się wybiorę na późniejszy turnus), jak myślicie cymą 028 ośmieszyłbym się tam? :P I - wy wszyscy tutaj niżej podpisani jedziecie do Bornego, tak? Edited July 12, 2012 by Makku Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts