Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

SWD od A&K używane

Recommended Posts

Witam ponownie,

Jak część wie szukam dla siebie pierwszej repliki, a że czekając na AGM 003 można wyłowić ciekawe oferty znalazłem coś takiego:

http://wmasg.pl/pl/consignment/show/118388

Jak myślicie ile kosztowałoby naprawienie tej repliki i jaka cena byłaby za tę konfigurację rozsądna, tzn. mi się by opłacało i sprzedającemu?

Również jaka cena byłaby rozsądna bez lufy precyzyjnej tylko z samą stockową?

Sprzedawca powiedział, że replika ma przebieg około 1k kulek a odnośnie tego co nie działa cytuję "dokrecajac srubke (w domyśle od HU) za mocno, ta wypada z gwintu".

Pozdrawiam i liczę na odpowiedzi,

Nihli

Nie warto zaczynać od tego SWD. W sumie ta replika jest tak wykonana że nawet przerobiona nie jest dobrą repliką. To po prostu nie jest dobra platforma pod cokolwiek. A jak ktoś się uprze to musi mieć duże zdolności manualne i zaparcie, bo lekko nie będzie.

Nie kupuj tej repliki.

Marines.... Milcz jeśli nic nie wnosisz do tematu.

Nihli@ Możesz poszukać pompek od GA. Benelka za ok.100zł jest dobrze wykonana, ma dużą moc i jest celna.

Yhy. Zaproponowałem mu dozbieranie trochę pieniędzy i kupienia AEG'a. AGM'y też są dobre. Tylko, że znając krakmanów trochę na nie poczekamy. A wątpie, żeby Nihli chciał czekać na zabawkę za 50 zł pół roku (ile dokładnie, to nie wiem). Myślisz, że jak masz 222 posty i siedzisz na forum od roku, możesz innym rozkazywać? Wydaje mi się, że jesteś napalonym dzieciakiem, które tak jak i niektórzy potrafią tylko siedzieć i pieprzyć głupoty. Zresztą co tam, to moja własna opinia. Spamisz jak cholera w sprężynowych, zawsze masz coś do dodania. SWD poszło by pewnie za te 120-150 zł. A dokładając kolejne 50 zł ma kałacha Cymy, używanego. Uwierz mi, mam Bisona i wiem ile trzeba się nalatać, żeby kogoś ubić. Nie, że odradzam takiej zabawy, ale z elektrykiem jest o wiele lepiej. Posiadanie najlepszej repliki na podwórku (Twoi koledzy zabawkami z odpustu dużo nie zaszaleją) zobowiązuje do rządzenia innymi, ale nie tutaj :happy:

Pozdrawiam i życzę sukcesu w podwórkowych łupankach.

Edit. Mój kolega ma tego shotguna GA i w porównaniu do mojego Bisona, średnio wypada.

Edited by MarinesPL
Zaproponowałem mu dozbieranie trochę pieniędzy i kupienia AEG'a.

Fajnie ale kolega nie pytał o AEGa.

AGM'y też są dobre.

Nie pytał również o AGMa.

Myślisz, że jak masz 222 posty i siedzisz na forum od roku, możesz innym rozkazywać?

Myślę, że jak masz 77 postów i jesteś na forum od 3 tygodni to nie powinieneś doradzać innym. A już na pewno mówić innym co im wolno a co nie.

Ja rozumiem odradzanie SWD zielonym czy ogólnie, pseudosnajperek. Ale ludzie, nie wciskajcie każdemu, w każdym temacie i na każde pytanie na zmianę: shota od AGM i cm.28 kiedy nikt o to nie prosi! Niedługo na pytanie o najlepszy kolimator będziecie odpowiadać 'lepiej kup shotguna od krakmanów" :bialaflaga:

Edited by dexterkrak

Też poleciłbym mu porozglądać się za innymi shootami podobnej jakości w tym przedziale cenowym, jeśli tego akurat nie ma w sprzedaży... a co do tego SWD to jego problem polega na tym, że do snajperek trzeba mieć dobrą bazę pod tuning, muszą być dobre wewnętrznie i zewnętrznie. Poczytaj sobie troche o tej repli, o tym ile kasy w nią niektórzy władowali żeby zrobić z niej cokolwiek. Za cenę takiego SWD wolał bym kupić co innego ale doradzać nie będę bo moje doświadczenie z replikami głównie polega na macaniu lub oglądaniu niż posiadaniu i testowaniu :P

Nie sugeruj się zbytnio tym co piszę, posłuchaj "starszych" (nie, nie ma tu ironii).

Edited by PiotrqŚ

Ale ludzie, nie wciskajcie każdemu, w każdym temacie i na każde pytanie na zmianę: shota od AGM i cm.28 kiedy nikt o to nie prosi! Niedługo na pytanie o najlepszy kolimator będziecie odpowiadać 'lepiej kup shotguna od krakmanów" :bialaflaga:

Doszło już do tego że jakiś znafca radził kupić gościowi cyme 028, jak ten chciał i miał fundusze na 048... :bialaflaga:

Dobrze, że chociaż reszta go zgasiła.