EndeBeats Posted January 30, 2017 Report Share Posted January 30, 2017 (edited) Szukasz tego? :icon_razz: Edited January 30, 2017 by EndeBeats Quote Link to post Share on other sites
Jager85 Posted January 30, 2017 Report Share Posted January 30, 2017 Dokładnie tak. Jak myślisz będzie problem ze sprowadzeniem tego?cło itd. Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted January 30, 2017 Report Share Posted January 30, 2017 Nie, w razie czego zapraszam na pw. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted January 30, 2017 Report Share Posted January 30, 2017 Nie będzie problemu, konto na paypalu musisz tylko mieć. Wyślą do Polski i nawet celnicy nie otworzą. Quote Link to post Share on other sites
Jager85 Posted January 31, 2017 Report Share Posted January 31, 2017 Dziękuje za pomoc Panowie:) Tak jak wcześniej pisałem , to ewentualnie jak ktoś ma do odsprzedania części chętnie odkupie. Quote Link to post Share on other sites
robaki Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 Chcę załoźyć kolbę ctr magpula (oryginał) do hk416 GBB od VFC. Ktòra wersja kolby pasuje - cywilna czy milspec bo magpul robi dwie wersje ??? Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted August 4, 2017 Report Share Posted August 4, 2017 (edited) Odnośnie magazynków. Nowa wersja magazynków nie pasuje do replik starej generacji (ja mam chyba pierwszej serii). Wejdzie, replika będzie strzelać, ale magazynek nie zakleszczy w gnieździe. Trzeba spiłować go u góry by złapał je zatrzask magazynka. Magazynki od repliki Oberlanda pasują bez przeróbek (przynajmniej w moim starym egzemplarzu), ale siedzą ciasno. Do gniazda można wsadzić magazynki aeg standardu Marui. Prawdziwe magazynki wejdą jedynie po przeróbkach. Edited August 4, 2017 by ORKAN_Hubert Quote Link to post Share on other sites
Jager85 Posted August 5, 2017 Report Share Posted August 5, 2017 Mówisz tu o v mag z tworzywa? Zamówiłem 1. Dam znać jak w mojej wersji będzie leżał. Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted August 5, 2017 Report Share Posted August 5, 2017 Pisałem o plastikowych OA-MAG do repliki Oberlanda VFC i nowych metalowych magazynkach do HK416 VFC (te dłuższe z oznaczeniami HK i zaworem z boku). Quote Link to post Share on other sites
karol_alasz Posted August 5, 2017 Report Share Posted August 5, 2017 (edited) Szkoda tylko że drogie jak nieszczęście te OA-MAGi... Chyba ,że można je gdzieś wyrwac taniej niż 80 ojro. Edited August 5, 2017 by karol_alasz Quote Link to post Share on other sites
Jager85 Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 Panie i panowie mam już nowy magazynek v mag. Obudowa z tworzywa, w środku bliżej mi nie określony stop (jeszcze nie rozbieralem ). Pojemność znacznie większa niż tych ładowany od spodu. Ciasno wchodzi do mojej wersji z 2012r. Na razie kilka strzałów oddanych ale działa poprawnie. Będę testował w przyszłym tygodniu i sprawdzę czy są jakieś problemy . Jest również ładowany od spodu. Quote Link to post Share on other sites
Jager85 Posted August 13, 2017 Report Share Posted August 13, 2017 Witam. Jeszcze testów maga nie było ale już w krutce Witam. Jeszcze testów maga nie było ale już w krutce Quote Link to post Share on other sites
Jager85 Posted August 14, 2017 Report Share Posted August 14, 2017 Pytanie do bardziej zaawansowanych. Czy ten bolt będzie pasował do hk416? czytałem wcześniejsze posty i oglądałem film na youtube i z tego co wiem ma troszkę inna długość. ogólnie to chciałem dorwać części ra-techa ale jest problem z ich dostaniem. Quote Link to post Share on other sites
matejko77 Posted August 14, 2017 Report Share Posted August 14, 2017 Można kombinować, ale lepiej dać Ratecha, pasuje bez problemów i ma logo HK. Ja ściągałem te części z Chin, czas dostawy nieco długi ale doszły bez problemu. Quote Link to post Share on other sites
Jager85 Posted August 15, 2017 Report Share Posted August 15, 2017 Masz namiar na ten sklep? Przez rusznikarnie próbuję ściągnąć nozzle aluminiowego ra- techa i od kwietnia nie dotarł. Quote Link to post Share on other sites
karol_alasz Posted August 15, 2017 Report Share Posted August 15, 2017 http://www.shootercbgear.com/mobile/product_info.php?products_id=12246&redirectCancelled=true http://www.evike.com/products/53268/ https://www.sniper-as.de/ra-tech/aluminium-nozzle-mit-npas-fuer-vfc-hk416-gbb.html http://www.airsoftglobal.com/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=21320 W niemczech może jakby drożej ale powinno buć szybciej i bez cła Quote Link to post Share on other sites
Jager85 Posted August 15, 2017 Report Share Posted August 15, 2017 Dziękuję. Quote Link to post Share on other sites
matejko77 Posted August 16, 2017 Report Share Posted August 16, 2017 Ja ściągałem Ratecha z Ehobbyasia, ale z tego co widzę to już nie mają :icon_cry: Quote Link to post Share on other sites
karol_alasz Posted August 16, 2017 Report Share Posted August 16, 2017 I dlatego nie linkowałem ehobby chociaż dla mnie to zawsze first choice. Quote Link to post Share on other sites
Jager85 Posted August 16, 2017 Report Share Posted August 16, 2017 A jak wytrzymuje komora hop up uderzenia bolta ra techa?czeba pewnie wymienić ja po kilku tysiącach?! Quote Link to post Share on other sites
matejko77 Posted August 16, 2017 Report Share Posted August 16, 2017 (edited) Trudno powiedzieć, ja nie wystrzeliłem ze swojego więcej niż 500 sztuk :icon_razz2: Edited August 16, 2017 by matejko77 Quote Link to post Share on other sites
karol_alasz Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 Ale może wymień bolt carrier'a na ra-techowego (tudzież Z-parts https://ast-gun.airsofttaiwan.com/index.php?route=product/product&category_id=81&manufacturer_id=546&product_id=1172 ) a dyszę (bolt) zostaw jaki masz w zestawie... No dobra, to teraz ja... Jakiś namiar na "ostre" części ale z możliwością ich kupna a anie tylko oglądania... podobaja mi się gadżety ale do PL raczej nie wyślą... łyknąłbym selektor ognia jakis stalowy i z podcietym z prawej strony, antirotating pin, bad i kręciolek na tył (phase5)... ktoś,coś? Quote Link to post Share on other sites
matejko77 Posted August 19, 2017 Report Share Posted August 19, 2017 Gdybyś ściągał aluminiowa dyszę do 416ki to chętnie podepnę się do zamówienia, może się uda coś utargować na większym zamówieniu? Quote Link to post Share on other sites
Jager85 Posted August 19, 2017 Report Share Posted August 19, 2017 Zamówiłem w capri ale w kwietniu ,ma się wyklarować do końca sierpnia czy dojdzie .Jeżeli nie uda się to myślę o ściągnięciu ze stanów. Będziemy w kontakcie. Jeszcze jedno . Wie ktoś może jak dorobić adapter przedłużający bolta z WA(G&P) do rozmiarów vfc. Brakuje 4 mm. Quote Link to post Share on other sites
matejko77 Posted August 19, 2017 Report Share Posted August 19, 2017 Ja ogólnie wiem jak coś takiego zrobić, z zawodu jestem inżynierem i zajmuję się projektowaniem maszyn oraz ich części. Ta przedłużka ma być z tyłu bolta? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts