Lewan1916 Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 to będzie extra:D Quote Link to post Share on other sites
Macic Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 Bardzo mi zależy na wytrzymałości i oczywiście na osiągach....z tego co wiem z zasięgiem jest spoko....choć według nie których jest inaczej...a wytrzymałośc...ehh...z tego co czytałęm jedna osoba mimo żę ładowała klasycznie to już w pierwszy dzień repliczka do odesłania ehh...czemu m15a4 nie jest tak wytrzymałe jak MPA3 z TM :?: :? Quote Link to post Share on other sites
Lewan1916 Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 mi sie sprawuje świetnie.... wystrzelałem z 1000kulek i nic mi nie poszło.... Quote Link to post Share on other sites
mark Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 Mój M15 A4 wywalił 2000 kulek i jest ok, choć widze, że ma tendencje do odbijania w lewo, ale przetarcie wyciorem i wystrzelanie kulki nasmarowanej silikonowym sprayem, rozwiązuje problem. :) Quote Link to post Share on other sites
Macic Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 powiem Ci że dla mnie 1000kulek to mało... jakbyś wystrzelił 10tys to już lepiej :D [ Dodano: Pon 08 Maj, 2006 ] Pochwalcie się mark i lewan z ilu metrów udało Wam się ustrzelić przeciwnika?? :D :D Quote Link to post Share on other sites
Lewan1916 Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 z 30m można spokojnie walić.... broń jest bardzo celna Quote Link to post Share on other sites
mark Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 Owszem 30 m to spox dystans dla tej e'M'ki :D 35 też ok, 40 to cięzko ( wiesz na początku forum możesz poczytać "łoooooooo z 50 m trafiam w cel wielkosci człowieka" gówno prawda), broń jest bardzo celna Jest bardzo celna :!: , choć mówie, czasami odbija w lewo, ale wytarcie lufy............i jest ok 8) Powiedzcie jak mam rozłorzyc zespół szczerbinki :?: :?: :?: (juz o tym wspominałem we wczesniejszych postach) Quote Link to post Share on other sites
Macic Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Bardzo podoba mi się ten gun i chyba go kupie.....wiecie coś może o tutnigu tej repliki...nie chodzi mi tu o tutnig siłowy, ale bardziej lufka prec, jakieś wzmocnieni żeby dłużej mi podziałał Moge prosić o linki do części?? Pozdrawiam i jak tam Lewan?? ile już kulek wystrzelonych? Quote Link to post Share on other sites
Lewan1916 Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Szczęśliwi kulek nie liczą... Ale juz troche jest. nie ma żadnych problemów, a ostatnio zacząłem strzelać z tej rączki... Fajna sprawa. Nie łamie sie, ale musisz wiedziec gdy dawać cała sile. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Macic Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 A jak z tuningiem...bo mam 1911 S&W klamke i bardzo fajnie się spisuje 30 metrów lajtowo...dlatego chce coś lepszego ....dlatego myśle o tuningu Quote Link to post Share on other sites
Lewan1916 Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 A tu to ja nie wiem nic.... Też sie pytałem ale mnie olali:D Quote Link to post Share on other sites
arcy_ksiaze Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 Magazynki CyberGuna pasują do naszych eMek. Sprawdziłem to dzis na magazynku od XM-a CG. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Lewan1916 Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 do CA tez? Quote Link to post Share on other sites
Macic Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Czy M15A4 o którym jest mowa w tym temacie to to samo M15A4, które można kupić w snajpergunie :?: podaje linka (jakieś dziwnie tanie) http://snajperasg.pl/product_info.php/cPat...products_id/167 Quote Link to post Share on other sites
noah Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 tak, to ten sam Quote Link to post Share on other sites
Lewan1916 Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 tja. na 100%. Ja go własnie mam ale go kupowałem za 260zł.... Chamstwo!:D Quote Link to post Share on other sites
partyzant Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 To może coś o tuningu tej pompki ?? Czy ktoś próbował cos z nią zrobić ?? bo ja sie przymierzam ale nie wiem czy warto :?: Quote Link to post Share on other sites
arcy_ksiaze Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 To może coś o tuningu tej pompki ?? Czy ktoś próbował cos z nią zrobić ??bo ja sie przymierzam ale nie wiem czy warto :?: Po przeczytaniu wszystkiego o tej eMce na forum, doszedłem do wniosku, że nie warto. Nie warto bo o ile rozłozenie karabinka jest łatwe, to poskładanie graniczy z cudem. Jakakolwiek ingerencja w jej "całościowość" może doprowadzić do posiadania M15-stki w kawałkach. Jednak jeśli komus uda się poskładanie tego (zakładam późniejsze działanie), sprężynke ~130% powinno wytrzymać przez okres paru miesięcy. [/size] Quote Link to post Share on other sites
marys1 Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Ja muszę napisać ze Capri dobrze się spisało. Pękł tłok mimo, że nie uzywana była przednia rączka. Ale gwarancja uznana. Dzisiaj przetestowana w boju ... strzela dużo lepiej niż moja MP5A3 TM. Quote Link to post Share on other sites
Jendker1 Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 hehe . ten kolega o ktorym marys mowil to ja :P , no wczoraj wreszczie mozna bylo ja sprawdzic w boju i swietnie poprostu swietnie sie spisala :D poprostu wymiatalem wczoraj :lol: 8) mp5TM miala straszne problemy ^^"" . mam tylko nadzieje ze nie bedzie znia takich problemow jak na poczatqisowanie sie udalo i jak narazie moge sie nia pocieszyc :) .. jak tymrazem cos mi w niej strzeli to wyskocze przez okno o.O Quote Link to post Share on other sites
vonmarxx Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 witam wlasnie dzis ją nabyłem:P powiedzcie mi czy nadaje sie na karabin parasnajperski? (bo dla takiego celu ma być u mnie:P) Quote Link to post Share on other sites
mark Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 Ja wiem…...........… jeżeli chodzi o strzelanie ..jak by to ująć…… „precyzyjne” 8) to może tak na dystanse do 35m. Bo karabinek jest naprawdę bardzo celny, montaż, kolimator lub lunetka i można strzelać. Nie licz że z 50 m zdejmiesz kogoś bo takie odległości są niemożliwe z tym karabinkiem :x , natomiast do tych 35m dostrzelisz z zachowaniem względnej celności bo potem to kulka już zaczyna powoli opadać i jest podatna na wiatr. Mój egzemplarz strzela skutecznie do ok. 40 m lecz jak mówiłem „precyzyjny” taki strzał nie jest :| Quote Link to post Share on other sites
vonmarxx Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 oki:P do strzelania dalekiego mam ak47:P potzrebuje tego jako snajperke na sredni zasięg:P dzięki za info Quote Link to post Share on other sites
arcy_ksiaze Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 witam wlasnie dzis ją nabyłem:P powiedzcie mi czy nadaje sie na karabin parasnajperski? (bo dla takiego celu ma być u mnie:P) Nie, dlaczego? M15-stka ma normalny zasięg, taki jaki powinien być w stoku i w żaden sposób nie będzie on parasnajperski. No chyba, że na kulkach 0.12. Quote Link to post Share on other sites
vonmarxx Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 witam wlasnie dzis ją nabyłem:P powiedzcie mi czy nadaje sie na karabin parasnajperski? (bo dla takiego celu ma być u mnie:P) Nie, dlaczego? M15-stka ma normalny zasięg, taki jaki powinien być w stoku i w żaden sposób nie będzie on parasnajperski. No chyba, że na kulkach 0.12. oki,ale czasami męczy mnie bieganie z aeg pzreciw springom i chcialbym tez cos miec zeby szanse byly wyrównane...:P a na tym dystansie ten karabinek moze robic chyba za snajperke... ale ok, dzięki za opinie:) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts