zakj Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Hej wszystkim. Che sobie kupić broń poboczna (koniecznie rewolwer) i mam mały problem. Mianowicie nie moge nigdzie znaleźć nic odpowiedniego. W oko wpaadł mi dan weason 6, tylko to cacko ma dosyc dużą siłę jak na małe dystanse. Oprócz tego w wielu sklepach internetowych często pojawia sie phyton (czy jaoś tak) jednak posiada on magazynek podlufowy. I stąd moje pytanie-czy istnieje jakiś rewolwer z dzialajacym bębnęm o sile tak do 350 fps, przystepnej cenie (400-500) (najlepiej dajcie linka :happy:) , czy może trzeba sie zadowolić magazynkiem pod lufa? A może istnieje sposób na zmniejszenie mocy gazowego danna? Z góry dzięki :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 A co to jest broń poboczna? Quote Link to post Share on other sites
Saimon3 Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Boczna jak już a wszystkie inne informacje znajdziesz na forum pewno :happy: pozdro Quote Link to post Share on other sites
zaki123 Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 @dex No ja to rozumiem jako broń, którą nosi się po boku np w kaburze po boku nogi @zajk broń boczna czy poboczna? Quote Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 (edited) Sam użytkuję rewolwer marushina S&W M36 tyle że na 8mm. Ich rewolwery sprawują się świetnie i mają moc właśnie do tych 350fps Edited May 31, 2011 by Trzmielor Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 I stąd moje pytanie-czy istnieje jakiś rewolwer z dzialajacym bębnęm o sile tak do 350 fps, przystepnej cenie (400-500) (najlepiej dajcie linka :happy:) , czy może trzeba sie zadowolić magazynkiem pod lufa? A może istnieje sposób na zmniejszenie mocy gazowego danna? Nie za te pieniądze, niestety. Kiedyś był M10 Bella, ale jakość była ponoć marna. Dobrego, ładnego, celnego i mocowo akceptowalnego Pythona, w dwóch kolorach i 3 długościach lufy (2'5', 4" i 6") robi Marui. Ale wychodzi drożej niż 400-500zł. Quote Link to post Share on other sites
zakj Posted May 31, 2011 Author Report Share Posted May 31, 2011 boczna czy poboczna mało wazne. (Nie, nie chce wykladow na temat nazewnictwa) a na forum znalazłem odpowiedź na dreczonce mnie pytanie http://www.asg.com.pl/product_info.php?products_id=1046 optycznie ładny odpowiednia moc i cena. Thx za wszystkie odpowiedzi :icon_biggrin: Właśnie ważne. Pisownia też ważna. Arend Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 od chyba półtora roku nie do dostania :) Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Powodzenia w kupowaniu tej repliki! Quote Link to post Share on other sites
Laokoon Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 I czego pisaliście.... A drogiemu Autorowi polecę sklep Redwolf airsoft. Akurat rewolwerów jest tam ogromny wybór, a jak już coś wpadnie Ci w oko, to nagle się okaże, że i 1500zł dasz. A że dobry dziś dzień - poszukaj na tym forum tematu o danie wessonie (któregoś z tematów, jest kilka o nim). Jest tam opis, co zrobić, aby zmneijszyć jego prędkość wylotową do ok. 300-350fps. Nie, tutaj o to nie pytaj, gwarantuję, że jest we wspomnianym temacie. Pozdrawiam, Laokoon Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 Tylko bez HU przy 300-330fps to to jest jeszcze większa kupa niż mając swoje 500fps :/. Nad czym boleję. Fajne są rewolwery Tanaki, nawet bardzo fajne ale nie ta półka cenowa. Quote Link to post Share on other sites
internauta84 Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 Zobacz też sobie sprzęt Rugera ma dobrą cene i jakość. Polecam ten model http://www.lucas24.pl/produkt/1311/bron-krotka/53591/rewolwer-asg-ruger-superhawk-6-chrom-%5Bum%5D Kumpel ma i...wygląda lepiej niż Strażnik Texasu:D Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 Jeden pies co DW. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts